28 / 04 / 2024

Re/Max Piramit ne kadar satış yaptı

Re/Max Piramit ne kadar satış yaptı

2003 yılında Mimar Nurdan Tartanoğlu tarafından kurulan ve satış başarıları ile dünya çapında çok sayıda ödül alan Re/Max Piramit, 2015 yılında Avrupa'nın en iyi satış yapan üçüncü ofisi oldu.

Max Speur kimdir, ne iş yapar?

Teknoloji ve IT hizmetleri alanında 30 yıllık deneyimi ile öne çıkan Max Speur kimdir? Max Speur ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Carrefour'dan indirim üstüne indirim! Reeder P13 Blue Max telefonlar neredeyse bedava

Carrefour'un Şubat ayı fırsatları CarrefourSA Kart'a Özel imkanaalrıyla devam ediyor. Reeder P13 Blue Max %25 avantaj sağlayan  koşulları öğrenmek için haberimize bakın peki  Reeder P13 Blue Max fiyatları ne kadar?

Yerli telefonumuz Reeder S19 Max Pro ne kadar? İşte 12 Şubat 2023 fiyat listesi…

Açınız hiç olmadığı kadar büyük ve net oluyor Reeder S19 Max Pro ile. Yerli telefonumuz Reeder S19 Max Pro ne kadara satılıyor? İşte 12 Şubat 2023 fiyat listesi…

Asgari ücret 20223'te ne kadar olmalı? Avrupa'ya göre asgari ücret ne durumda? 1 Ocak 2023 asgari ücrette son dakika...

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2023 asgari ücretini belirlemek için Ankara'da toplandı. Türkiye'de asgari ücret ne kadar artırılmalı? Avrupa ülkelerine göre asgari ücret nasıl? İşte  1 Ocak 2023 asgari ücrette son dakika...

RE/MAX brokerı Hasan Can'a The Luminary Of Distinction ödülü!

RE/MAX Global'in verdiği ve ödüllerin en üst seviyesi olan “The Luminary Of Distinction” RE/MAX 7 Tepe Ofisi Brokerı Hasan Can’ın oldu. Söz konusu bu ödülü RE/MAX Türkiye ve RE/MAX Avrupa’da alan ilk ve tek kişi olan Hasan Can, 20 yıl önce hayalini kurduğu ödülü almış olmanın mutluluğunu yaşadığını

Isuzu D-Max fiyatları ne kadar? En ucuz Isuzu D-Max ne kadar? İşte 31 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Isuzu D-Max'in merak edilen ve araştırılan güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Peki Isuzu D-Max fiyatları ne kadar? En ucuz Isuzu D-Max ne kadar? İşte 31 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Isuzu D-Max'in Temmuz ayı fiyatları belli oldu! En ucuz Isuzu D-Max ne kadar? İşte 25 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Isuzu D-Max'in Temmuz ayı fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Isuzu D-Max fiyatları ne kadar? En ucuz Isuzu D-Max ne kadar? İşte 25 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Metaverse’te 10 milyon sanal konut satılacak!

Re/max Piramit Gayrimenkul tarafından organize edien  "Sektörün Bugünü ve Yakın Geleceği" adlı etkinlikte son zamanlarda sık sık gündeme gelen Metaverse masaya yatırıldı.

RE/MAX Türkiye Metaverse'te ofis açtı! 

Dünyanın gündemindeki yeni gerçeklik şeklinde dikkat çeken Metaverse, markaların da odağında. Çalışma hayatından eğlenceye, alışverişten sosyal etkinliklere pek çok gerçek hayat deneyiminin dijital benzerinin oluşturulduğu sanal evrende RE/MAX Türkiye de ofis açtı.

RE/MAX Türkiye’de kadın istihdamı yüzde 50’ye yaklaştı!

Önde gelen gayrimenkul danışmanlık şirketleri arasında yer alan RE/MAX Türkiye, kadın çalışan sayısını 1.900'ün üzerine çıkardı ve kadın çalışa sayısını toplam istihdamın yüzde 50’sine ulaştırdı.

RE/MAX 2021'de 50 yeni ofis açacak!

RE/MAX Türkiye, pandemi döneminde 112 ülke arasında en çok yeni ofis açan operasyon oldu. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, "Mayıs ayından itibaren ofis açma talebinde bir patlama yaşandı. 2021 hedefimiz 50 yeni ofis açmak" açıklamasında bulundu. 

RE/MAX Türkiye ofisi kendi enerjisini üretecek!

Dünyanın önemli gayrimenkul firmalarından olan RE/MAX’ın Türkiye ofisi, sürdürülebilir bir gelecek için güneş enerjisi panelleri ile kendi enerjisini üretecek.

RE/MAX Türkiye Ekibi en çok ofis açan ülke oldu!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgını döneminde gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği birçok inovasyon ile ses getiren RE/MAX Türkiye Ofisi 43 ülke arasında en hızlı büyümeyi gösteren ülke olarak Avrupa 1.si oldu.

Re/Max Piramit ne kadar satış yaptı Haberi

Re/Max Piramit ne kadar satış yaptı

Mimar Nurdan Tartanoğlu tarafından 2003 yılında kurulan ve satış başarıları ile dünya çapında çok sayıda ödül alan Re/Max Piramit, 2015 yılında Avrupa'nın en iyi satış yapan üçüncü ofisi oldu. Nurdan Tartanoğlu, ofislerinin Türkiye Re/Max ofisleri arasında ciro sıralamasında üçüncü sırada yer aldığını...