08 / 05 / 2024

Remzi Erdem

Remzi Erdem

RKM İnşaat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Kadir Serkan Adıgüzel, Muhammet Atalay, Remzi Erdem tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 31 Aralık'ta Demirciler Sitesi, Zeytinburnu'nda kuruldu

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in villasına inceleme! 

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in, imar barışı öncesinde imar izni olmayan 1700 metrekare arsa üzerine 7 milyon TL'ye villa yaptırdığı iddialarıyla ilgili AKP İlçe Başkanı Ufuk Ay, açıklama yaptı.

Notre Dame Katedrali için Türk mimar Sunay Erdem'den çarpıcı fikir!

Dünyaca ünlü mimar Sunay Erdem yanan Notre Dame çatısı için bir proje üretti. Erdem, ''Çatıyı bir kamusal alana çevirebiliriz. Paris'in için yeni bir bakış, buluşma noktası olur'' diye konuştu. 

Turgay Erdem'den 7 milyon TL'lik villa açıklaması!

CHP’li Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, onlarca ağaç kesilerek baraj kıyısına yapılan kaçak villanın kendisine değil, belediyede şoför olan Mümin Terzioğlu’na ait olduğunu iddia etti...

Erdem İncesu İnşaat Kimya ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem İncesu İnşaat Kimya ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdem İncesu tarafından kuruldu.

Erdem 58 İnşaat Metal Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Esatpaşa Şubesi açıldı!

Erdem 58 İnşaat Metal Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Esatpaşa Şubesi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli açıldı.

Türkiye Seramik Federasyonu Başkanı Erdem Çenesiz oldu!

Türkiye Seramik Federasyonu Olağan Genel Kurulu'nun, bu yıl 9'uncusu düzenlendi. Kurulda Türkiye Seramik Federasyonu Başkanı olarak Erdem Çenesiz seçildi.

Mimar Sunay Erdem projesiyle Seul'de finale kaldı!

Seul Belediyesi'nin başlattığı uluslararası yarışmada ünlü Türk Peyzaj Mimarı Sunay Erdem'in projesi finale kalmayı başardı.

Erdem Gül: Adalar ranta-betona teslim edilmeyecek!

CHP Adalar Belediye Başkan adayı Erdem Gül, Adalar'ın ranta ve betona teslim edilmeyeceğini söyledi. 

Komodor Remzi Bey Yalısı'nın restasyonunda iş kazası!

Beykoz'daki Komodor Remzi Bey Yalısı'nda restorasyon çalışmalarının yapıldığı sırada iş kazası meydana geldi.

Erdem Gül: Adalar'ı yeniden imar edeceğim!

CHP Adalar Belediye Başkan adayı Erdem Gül, yeni dönemde hayata geçirmeyi projelerini açıkladı. Gül, Adalar için yeniden bir imar planı yapacaklarını söyledi.

İsmail Erdem: Ataşehir'in imar sorunu bitecek!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, “Yenisahra, Barbaros, Mustafakemal ve Aşıkveysel mahallelerinin planları dahi yok. Biz Ataşehir'in imar sorununu bitireceğiz" dedi.

Erdem 58 İnşaat Metal Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem 58 İnşaat Metal Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Erdem tarafından kuruldu.

Yüksek Mimar Ahmet Erdem Talu vefat etti!

Yüksek Mimar Ahmet Erdem Talu vefat etti. Talu'nun ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Remzi Erdem Haberi

Remzi Erdem

RKM İnşaat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Kadir Serkan Adıgüzel, Muhammet Atalay, Remzi Erdem tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 31 Aralık'ta kuruldu. 


RKM İnşaat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


RKM İnşaat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi adres: Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Demirciler Sitesi 8. Cadde, B İş Merkezi, No:73...