14 / 05 / 2024

Renas Altyapı Enerji İnşaat telefon

Renas Altyapı Enerji İnşaat telefon

Renas Altyapı Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret.  Anonim Şirketi Bahçelievler’de   100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Bağcı tarafından kuruldu.

Limak ve BAE’li Alpha Dhabi Holding'ten iş birliği: Sürdürülebilir kalkınma için Mutabakat Anlaşması imzalandı!

BAE şirketi Alpha Dhabi Holding ile Limak arasında, Türkiye ve BAE’de sürdürülebilir kalkınma için teşvik sağlayacak olan Mutabakat Anlaşması (MoU) imzalandı. Anlaşma kapsamında inşaat, kalkınma, altyapı, enerji ve turizm sektörleri de yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Betaş Altyapı İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Betaş Altyapı İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Betaş Altyapı İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Renas Altyapı Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Renas Altyapı Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret.  Anonim Şirketi Bahçelievler’de   100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Bağcı tarafından kuruldu.

Bayraktar Altyapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktar Altyapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Enerji Gıda Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Bayraktar tarafından kuruldu.

Onur Akgül: Nijerya'da inşaat ve enerji alanlarında yatırım yapılabilir!

Nijerya'nın yaklaşık 200 milyon nüfusa sahip olduğunu bildiren Türkiye'nin Abuja Ticaret Müşavir Yardımcısı Onur Akgül, sağlık, tarım, altyapı, inşaat, tekstil, savunma sanayi ve enerji alanlarında yatırım yapılabileceğini belirtti.

Kanal İstanbul’a özel fon çözümü!

Banka veya aracı kurumlar, projeler için finansman fonu kurabilecek. Buna göre Kanal İstanbul gibi altyapı, enerji, sanayi veya teknoloji yatırımlarını fonlamak amacıyla borçlanma araçları ihraç edilebilecek.

İnşaat ve altyapı sektöründe kadın oranı yüzde 16'da kaldı!

İstatistiklere göre, inşaat ve altyapı sektöründe kadın oranının yüzde 16'da kaldığını anımsatan Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, enerji sektöründeki kadın oranının ise yüzde 19 olduğunu anlattı.

Türklerin Küba'daki inşaat yatırımları artıyor!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada "Küba'daki Türk yatırımları artıyor. İlişkilerimizi tarım, inşaat, altyapı, enerji, sağlık ve turizm sektörlerinde geliştireceğiz." dedi.

Melikşah Utku: Mega projeler heyecan veriyor!

2023 hedefleri doğrultusunda yaratılan mega projelerin heyecan yarattığını söyleyen Albaraka Türk Genel Müdürü Utku, “Dünyanın da radarında olan ulaşım, altyapı, enerji ve savunma alanlarındaki mega projelerimizin mali büyüklüğü 130 ülkenin milli gelirini geride bıraktı” dedi

Türk iş adamlarına Pakistan'a konut yatırımı çağrısı!

Pakistan Başbakanı Şahid Hakan Abbasi, Türk iş dünyası temsilcilerine tüketim ürünleri, altyapı, enerji, yenilenebilir enerji, ilaç sanayisi, konut ve makine endüstrisi sektörleri için yatırım davetinde bulundu.

Mega projeler 130 ülkenin milli gelirini aştı!

Son yıllarda ulaşım, altyapı, enerji ve savunma alanlarındaki projelere hız veren Türkiye, gerçekleştirdiği büyük yatırım maliyetleriyle 130 ülkenin milli gelirini geride bıraktı. Türkiye’nin gündeminde olan mega projelerin mali büyüklüğü 138 milyar doları aşıyor.

BBK, Türk şirketlerini Körfez ve Hindistan’a götürecek!

Türkiye’de temsilcilik açan Bank of Bahrain and Kuwait (BBK), Türk şirketlerinin Körfez ve Hindistan’da iş yapmalarına aracılık yapacak. BBK Türkiye Genel Müdürü Bilgün Gürkan, altyapı, enerji, konut, yol ve yenileme projelerinde fırsatlar olduğunu söyledi

Limak'tan, Ankara'ya SPA merkezi!

Çimento, altyapı, enerji, havalimanı projelerinin yanı sıra turizm sektöründe de önemli faaliyetleri bulunan Limak, bünyesindeki 7 otele bir de SPA merkezi ekledi.

Renas Altyapı Enerji İnşaat telefon Haberi

Renas Altyapı Enerji İnşaat telefon

Renas Altyapı Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret.  Anonim Şirketi Bahçelievler’de   100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Bağcı tarafından kuruldu.

Renas Altyapı Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret.  konusu:

yurtiçinde ve yurtdışında konut iş yeri sınai ve ticari her türlü kara deniz hava demir yolu taşımacılığı ile ilgili olarak yollar köprüler tüneller alt yapı üst yapı ile peyzaj çalışmalarının inşaatlarını kendi adına yapmak ve emanet usülü başkaları adına yapmak veya yaptırmak ve anasözlşmede yazılı olan diğer işler.

Adres: Ç.ÇEŞME MH.SAN.CAD.NIS RECİDAS SİT. C BLK.NO.44C/80 BAHÇELİEVLER