22 / 07 / 2024

Renault Yeni Captur fiyat

Renault Yeni Captur fiyat

Renault 2022 model Captur'ın Ağustos ay fiyatları belli oldu. Peki, Renault Captur 2022 güncel fiyatı ne kadar? İşte 14 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Renault Yeni Captur fiyatları açıklandı! E ucuz Renault 2022 Captur ne kadar? İşte 22 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Renault 2022 model Captur'ın temmuz ay fiyatları belli oldu. Peki, Renault Captur 2022 güncel fiyatı ne kadar? İşte 22 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Renault Yeni Captur'da 40 bin TL indirim fırsatı! Araba alacaklara müjde! İşte 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

Renault 2022 model Captur'da Nisan fırsatı başladı. Renault Captur 2022 modelleri 40 bin TL indirim fırsatıyla satılıyor. İşte 6 Nisan 2022 fiyat listesi...

Renault'dan ağızları açık bırakan Temmuz 2024 kampanyası! 16 bin 888 lira taksitle Captur satacak!

Otomotiv devi Renault'nun Temmuz 2024 kampanyası kapsamında en sevilen modeller arasında yer alan Captur için 100 bin TL nakit alım desteği sağlanırken, söz konusu modele aylık 16 bin 888 lira taksitle sahip olmak mümkün.

Renault'nun Haziran 2024 kampanyası için son 2 gün! Aylık 18 bin 334 TL taksitle Clio fırsatını kaçırmayın!

Otomotiv devi Renault'nun yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldüren Haziran kampanyası için son 2 güne girildi. Söz konusu kampanya kapsamında aylık 18 bin 334 TL taksitle Clio fırsatı sunuluyor. 

Faizsiz kredi ve 100 bin TL nakit desteği ile Renault Austral sahibi olabilirisiniz...

Renault, yeni nesil SUV modeli Austral için cazip finansman seçenekleri sağlıyor. Sınırlı sayıda geçerli olan bu kampanya kapsamında hem nakit alım desteği ve hem de faizsiz kredi imkanından faydalanabilirsiniz.

Renault'dan Captur için 100 bin TL nakit alım desteği geldi! Aylık 16 bin 888 TL taksitle Captur fırsatı!

Renault, pek çok kişi tarafından merakla beklenen Haziran 2024 kampanyalarını resmi internet sitesinden açıkladı. Başlatılan kampanya kapsamında 16 bin 888 TL taksitle Captur sahibi olmak mümkün.

Renault Haziran 2024 kampanyasını az önce duyurdu! Aylık 16 bin 667 TL taksitle Megane Sedan fırsatı!

Fiyat listesi en çok merak edilen ve en çok araştırılan modeller arasında yer alan Renault Megane Sedan için yeni bir kampanya başlatıldı. Peki Renault Megane Sedan fiyatları ne kadar? İşte Megane Sedan Haziran 2024 fiyatları...

Renault Haziran 2024 kampanyasını resmen açıkladı! Aylık 18 bin 94 TL taksitle Clio fırsatı!

Renault, yeni bir otomobil almak isteyenlerin merakla belediği Haziran 2024 kampanyasını resmen açıkladı. Söz konusu kampanya kapsamında aylık 18 bin 94 TL taksitle Clio fırsatı sunuluyor. 

Renault Mayıs 2024 kampanyalarını peş peşe açıkladı! Ayda 16 bin 667 TL taksitle Captur fırsatı!

Otomotiv devi Renault Mayıs 2024 kampanyalarını peş peşe açıkladı. Söz konusu kampanyalar kapsamında peşinat ödemesi yapıldığı zaman 16 bin 667 TL taksitle Captur sahibi olunabiliyor. 

Renault açıkladı! Renault'dan 200 bin TL destekli Renault Clio kampanyası...

Sıfır kilometre otomobil alımlarında müşterilere markalar tarafından çeşitli kolaylıklar sunuluyor. Buna göre, Renault Clio için 18.094 Türk Lirası taksitli yeni kampanya yapılacağı duyuruldu.

Yeni Renault Duster tanıtıldı: Fiyatı ne kadar? İşte yeni Duster 2024...

Yeni Renault Duster, Mayıs'ta ön siparişe açılıyor. Yeni Renault Duster’ın tanıtımı yapıldı ve özellikleri açıklandı. İşte yeni Duster 2024...

Renault'nun son dakika Nisan 2024 fiyatları şaşırttı! Dacia Duster'dan bile ucuza Captur fırsatı!

Otomobil devleri arasında yer alan Renault'nun Nisan 2024 fiyatları şaşırttı. En sevilen SUV'lar arasında yer alan Captur'un Dacia Duster'dan bile ucuza satıldığı belirtildi.

Renault’ta birçok modelde "Nisan" fiyatları belli oldu!

Nisan ayı ile beraber otomotiv sektöründe yeni bir güncellemeler gelmiş oldu. Buna göre, markalar nisan ayı güncel rakamlarını da açıklarken Renault Austral, Clio, Megane, Taliant, Captur, Koleos model araçlarında fiyat listesini gözden geçirdi.

Yeni Renault Kangoo Van lansmana özel 915 bin TL'den başlıyor! Bugünden itibaren satışta! Fırsatı kaçırmayın!

Yeni Renault Kangoo, Türkiye'deki ilk temsilcileri olan Yeni Kangoo E-Tech yüzde 100 Elektrikli ve Yeni Kangoo Van ile satışa sunuluyor. Yeni Renault Kangoo Van lansmana özel 915 bin TL'den başlıyor.

Renault'dan Nisan 2024'e özel kampanya! Megane, Taliant, Captur ve Clio'da büyük fırsat! Araba alacaklar hemen bakın!

Fransız otomotiv devi Renault yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenlerin merakla beklediği Nisan 2024 kampanyalarını tek tek tek açıkladı. İşte Taliant, Clio,  Megane, Captur Nisan 2024 fiyat listesi...

Renault Yeni Captur fiyat Haberi

Renault Yeni Captur fiyat

Türkiye'de büyük bir alıcı kitlesi bulunan Renault aracının Yeni Captur fiyatları açıklandı. Yeni Captur, 3 farklı sürüş moduna, 2 farklı tavan rengine, farklı yan ayna renklerine ve 8 farklı aydınlatmaya sahip özellikleriyle dikkat çekiyor.

Renault Captur, sürücülerini özel hissettirecek pek çok özelliğe sahip. Renault Captur, bilgi, eğlence ve navigasyon sistemi, 10,2" kişiselleştirilebilir sürücü ekranıyla tarzınıza tarz katmayı hedefliyor. Teknoloji destekli, hız ayar ve sınırlayıcı özelliği sayesinde hızınızı ayarlayabilir ya da sabitleyebilirsiniz. Renault Captur'un direksiyonunda yer alan kumandalar sayesinde parametreleri hızlıca ayarlayabiliyor. Eller serbest park destek sistemi ile uygun boşluğu ölçerek park etmek sorun olmaktan çıkıyor böylece keyifli bir hale geliyor.

Gövde tasarımı, geniş ızgarası, atletik omuzları, ve krom ayrıntılarıyla daha güçlü SUV deneyimi sunan Yeni Captur, tasarımı ve kişiselleştirme...