28 / 04 / 2024

Rengin Şahin biyografi

Rengin Şahin biyografi

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi Üyesi Mimar Rengin Şahin kimdir? Rengin Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Rengin Şahin, bugün nerede çalışmalarına devam ediyor?

Rengin Şahin kimdir?

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi Üyesi Mimar Rengin Şahin kimdir? Rengin Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Rengin Şahin, bugün nerede çalışmalarına devam ediyor?

Ahmet Şahin: İnşaatçılar 15 Mayıs'a kadar geçici ustalık belgesi alsın!

Umumi İnşaatçılar Federasyonu Akdeniz Bölge Temsilcisi Ahmet Şahin, 15 Mayıs 2015 tarihine kadar usta ve kalfaların Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne başvurarak geçici ustalık belgelerini almaları hususunda çağrıda bulundu.

Şahin Özcan kimdir?

Mono Mimarlık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şahin Özcan kimdir? Şahin Özcan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şahin Özcan, ne zamandan beri Mono Mimarlık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak hizmet veriyor?

Fatma Şahin'e 120 milyon euro kredi yetkisi verilecek!

Sürdürülebilir Şehir Projesi kapsamında, Uluslar arası İmar ve Kalkınma bankasından, enerji, çevre, ulaşım ve planlama projelerinde kullanılacak 120 milyon Euro alt kredi anlaşmasını imzalamak için Fatma Şahin'e yetki verilecek.

Halil Şahin: Aksu'da imar konusunda önemli mesafeler aldık!

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, bölgenin en önemli sorununun planlama olduğunu, bu konuda ciddi mesafe aldıklarını ifade etti. Şahin, "Aksu'nun önceliği planlamadır. Bunu hep söyledim. " dedi.

Vasip Şahin Yıldız Sarayı restorasyonunu gezdi!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Yıldız Sarayı'nda restorasyon çalışmaları devam eden bölümleri inceledi. Yıldız Sarayı'nın Silahhane'sine geçen Vali Şahin, tarihi kitapları ve yapılan yayınları inceledi.

İbrahim Şahin: Tek katlı ya da 2 katlı binalar yapmamız gerekiyor!

Samsun Valisi İbrahim Şahin konuşmasında; Şehrin binalarının genetiği vardır. Çok yüksek katlı binalardan kurtulup, belki tek katlı ya da 2 katlı binalara gitmemiz gerekiyor, dedi...

Bakan Şahin: Aydınlar'da kentsel dönüşümü uygulayacağız!

Fatma Şahin, Asri Mezarlığın devamında bulunan Aydınlar Mahallesi'nin kentsel dönüşüm alanı yapılacağını söyledi. Şahin, vatandaşların yaşam alanlarını en iyi imkanlara getirmek için yazlı kışlı, geceli gündüzlü çalışmalara devam ettiklerini ifade etti.

Fatma Şahin: Gaziantep Aydınlar'da kentsel dönüşümü uygulayacağız!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Asri Mezarlığın devamında bulunan Aydınlar Mahallesi 'nin kentsel dönüşüm alanı yapılacağını söyledi. Şahin, "Türkiye ve Gaziantep için mücadele ediyoruz" dedi.

Kazım Şahin kimdir?

Kastamonu Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin kimdir? Kazım Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kazım Şahin, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Kazım Şahin..

Münür Şahin kimdir?

Bilecik Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin kimdir? Münür Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Münür Şahin, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Münür Şahin...

Vasip Şahin Yavuz Sultan Selim Köprüsü şantiyesini gezdi!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, inşaatı devam eden Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün şantiye sahasına ziyarette bulundu. Vali Şahin bu projelerin Türkiye'nin geleceği olduğunu söyledi...

Fatma Şahin: 2023'te Avrupa'nın kültür başkenti olacağız!

Fatma Şahin, ''2023 yılı geldiğinde eğitimi, kentsel planlama konularında ki sorunlarını çözmüş, sağlık hizmetleri sektöründe öncü ve Avrupa'nın Kültür Başkenti olmuş bir Gaziantep görüyorum'' dedi.

Rengin Şahin biyografi Haberi

Rengin Şahin biyografi

Rengin Şahin kimdir?

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi Üyesi Mimar Rengin Şahin özgeçmişini şu şekilde anlatıyor:


"12 Mayıs 1988 yılında Mersin'de doğdum. İlkokul ve ortaokul eğitimimi Anamur Atatürk İlköğretim Okulunda aldım. 2002 yılında Anamur Anadolu Lisesi'ne girdim.Mezuniyetimin akabinde 2006 yılında


Çukurova Üniversitesi Mimarlık Bölümünü kazandım. Eğitimim sırasında kazandığım bir hakla öğrenci değişim programına katılarak dönem Budapeşte'de Szent Istvan Egyetem de okudum ve bitirme projemi almak üzere Türkiye'ye geri döndüm.


Üniversiteden mezun olduktan sonra  Antalya da 6 ay Cenk Doğan İç Mimarlık stüdyosunda çalıştım(2010-2011). Buradan ayrıldıktan sonra 2011 yılında Ankara'ya gelerek Ankara Golfkent adlı bir proje de 2 yıl boyunca saha ve şantiye şeflikleri görevlerini yürüttüm. (2011-2013). 


2013 yılında ise hala da çalışmakta oluğum Berke Mimarlık' a girdim ve burada mesleğimi yapmaya devam ediyorum."


İletişim bilgileri:

Adres...