10 / 05 / 2024

Reşadiye Devlet Hastanesi nerede

Reşadiye Devlet Hastanesi nerede

Reşadiye'de yapımına başlanılan yeni hastanenin inşaatı yüzde 86 oranında tamamlandı. Reşadiye Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Zeki Sevim hastane inşaatı hakkında bilgi verdi.

Devlet hastanesi bünyesine hemen personeller alınacak! Şimdi internetten başvurabilirsiniz!

İş arayan binlerce vatandaş personel alım ilanlarını merak ediyor ve araştırıyor. Yaşanan son dakika gelişmesine göre, Devlet hastanesi bünyesine hemen memur personeller alınacak. İşte detaylar...

Adana Güney Yüreğir Devlet Hastanesi ihalesi 26 Kasım'da!

Adana'da inşa edilecek olan Yüreğir Devlet Hastanesi’nin ihalesi 26 Kasım'da gerçekleşecek. 

Yüreğir Devlet Hastanesi projesi meclis gündeminde!

Yüreğir Devlet Hastanesi projesi TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Koncuk, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Eski Isparta Devlet Hastanesi yıkıldı!

2017'deboşaltılan Isparta Devlet Hastanesi boşalan ve bir süre önce depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkıldı. Yıkım anları cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. 

Yüreğir Devlet Hastanesi'nin yeniden inşası TBMM'de!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, yıktırılan Yüreğir Devlet Hastanesi'ne ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı..

Gölcük Devlet Hastanesi için imar planı tamam!

Gölcük’ün yeni devlet hastanesi için süreç hızlı işliyor. Hastanenin imar planları komisyondan geçti, meclis onayı sonrasında ihale aşaması başlayacak.

Adana Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi inşaatı ne durumda?

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, 200 yataklı Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi ile 50 ünite ve 5 yatak kapasiteli Yüreğir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatını inceledi...

Eskişehir Dinar Devlet Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreteri Op. Dr. Fikret Başkan, Dinar Devlet Hastanesi'nin hizmete hazır olduğunu ve kısa bir süre içerisinde açılacağını söyledi.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi 19 Eylül'de açılıyor!

Düzce Valiliği tarafından yapılan açıklama ile Devlet Hastanesinin açılış tarihi kesinleşti. Düzce Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre Devlet Hastanesi 19 Eylül 2016 Pazartesi günü hizmet sunmaya başlayacak.

Batman 200 Yataklı Devlet Hastanesi için arsa aranıyor!

Milli Eğitim Bakanlığından Milli Emlak'a devredilen 80 dönümlük arsa üzerine yapılması planlanan 200 yataklı Devlet Hastanesi için süreç belirsezleşti.

Kırklareli Devlet Hastanesi'nde son durum!

2014 yılında ihaleye çıkan ve kısa süre içerisinde hizmete açılacağı açıklanan Kırklareli Devlet Hastanesi'nin üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen devir teslimi hala yapılmadı. Bölge halkı ise hastane açılışının tarihini merakla beklemeye başladı.

Niğde Ulukışla Devlet Hastanesi inşaatı ne durumda?

Niğde Ulukışla'da yapımı 2014'te başlayan 550 gün süre içerisinde bitirileceği söylenen Ulukışla Devlet Hastanesi'nin tamamlanamaması Ulukışla halkını isyan ettirdi. Vatandaşlar inşaatın çok yavaş ilerlediğini söyledi.

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi bataklığa mı inşa edildi?

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi 2 kez açılış töreni yapılmasına rağmen açılamıyor. İddiaya göre sebebi, hastanenin bataklığa inşa edilmesi ve su alması...

Reşadiye Devlet Hastanesi nerede Haberi

Reşadiye Devlet Hastanesi nerede

Reşadiye'de yapımına başlanılan yeni hastanenin inşaatı yüzde 86 oranında tamamlandı. Hastane inşaatı hakkında bilgi veren Reşadiye Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Zeki Sevim. "Kasım ayı sonuna yetişmesi için tüm çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam etmektedir." dedi. Yeni hastanenin Kasım ayı sonuna kadar yetiştirilebilmesi için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Zeki Sevim, "Yeni hastanemizin yapımı hızlı bir şekilde devam etmektedir. İnşaat iki kısım halinde tamamlanacak olup,önce hizmet binası yapılacak daha sonra mevcut hizmet verilen kısımlar yıkılarak çevre düzenlemesi yapılacaktır.Toplamda inşaat %86 oranında tamamlanmış olup,çalışmalarımız devam etmektedir. İlgili inşaat şirketinin beyanına göre Kasım sonu gibi açılışı planlanmaktadır ancak inşatın yol alacağı durumunu göz önüne alır isek açılış kesin tarihi veremeyiz şuan ki izlenimlerimize...