27 / 04 / 2024

Reşadiye Devlet Hastanesi'nin yüzde 86'sı tamamlandı!

Reşadiye Devlet Hastanesi'nin yüzde 86'sı tamamlandı!

Reşadiye'de yapımına başlanılan yeni hastanenin inşaatı yüzde 86 oranında tamamlandı. Reşadiye Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Zeki Sevim hastane inşaatı hakkında bilgi verdi.



Reşadiye'de yapımına başlanılan yeni hastanenin inşaatı yüzde 86 oranında tamamlandı. Hastane inşaatı hakkında bilgi veren Reşadiye Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Zeki Sevim. "Kasım ayı sonuna yetişmesi için tüm çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam etmektedir." dedi. Yeni hastanenin Kasım ayı sonuna kadar yetiştirilebilmesi için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Zeki Sevim, "Yeni hastanemizin yapımı hızlı bir şekilde devam etmektedir. İnşaat iki kısım halinde tamamlanacak olup,önce hizmet binası yapılacak daha sonra mevcut hizmet verilen kısımlar yıkılarak çevre düzenlemesi yapılacaktır.Toplamda inşaat %86 oranında tamamlanmış olup,çalışmalarımız devam etmektedir. İlgili inşaat şirketinin beyanına göre Kasım sonu gibi açılışı planlanmaktadır ancak inşatın yol alacağı durumunu göz önüne alır isek açılış kesin tarihi veremeyiz şuan ki izlenimlerimize göre Kasım ayı sonuna yetişmesi için tüm çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam etmektedir." diye konuştu. "Haberler gerçeği yansıtmamaktadır" Hekim sayısının yeterli olduğuna ve özverili çalıştıklarına değinen Reşadiye Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. İlhan Yıldız," Reşadiye Devlet Hastanesi hizmet verdiği nüfus yoğunluğuna bakıldığında Branş bazında yeterli olmakla beraber ilgili Branş hekim kadrolarının aralıklarla boş kalması hizmette aksama olmaktadır. Hekim arkadaşlarımızdan bir kısmı yeni tayinleri çıkması dolayısıyla hastanemizden ayrılmışlardır. Bazı yerel basın sitelerinde çıkan ayrılan hekim arkadaşlarla ilgili haber gerçeği yansıtmamaktadır. Tamamen tek taraflı olarak araştırılmadan, soruşturmadan masa başında yazılmış haber metnidir. Görevden ayrılan hekim arkadaşlarımızın yerine en kısa zamanda yeni hekim arkadaşların gelmesiyle hizmetlerimizi aksatmadan devam etmekteyiz. Hastanemize 1 Dahiliye Dr. Pratisyen Dr. görevlerine başlamışlardır,sadece Anestezi Uzmanı eksikliğimiz vardır bunun içinde Anestezi Dr. gelmesi için ilgili Makamlarla Resmi yazışmalarımızı yapmış bulunmaktayız.Yeni hastanemizde mevcut Branşların dışında Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniği planlanmaktadır. İlerleyen zaman diliminde nüfusun ihtiyaçlarına göre yeni Branş planlamaları yapılarak durum o zamanlarda değerlendirilebilir.Hastanemizin yapısal eksikleri yeni binanın hizmete açılması ile çözülecek olup,şu an ile ciddi bir sıkıntımız yoktur. Reşadiye Devlet Hastanesine işçi alımı söz konusu olmayıp,işçi alımına gerek olduğunda ise bu konuyu düzenleyen genel çerçevesinde işlem yapılacaktır. 


"Reşadiye Devlet Hastanesi Uluslararası standartlarda" Reşadiye Devlet Hastanesinin iler teknoloji kullanarak her türlü müdahalede bulunduğunu söyleyen Reşadiye Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. İlhan Yıldız, "Reşadiye Devlet Hastanesi Uluslararası standartlarda, İleri teknolojiyi kullanarak her türlü müdahalenin yapıldığı, Sosyal ve kültürel seviyedeki İlçeler içerisinde "En Seçkin" Sağlık kuruluşu olmak vizyonunu benimsemiş olup. Deneyimli ve eğitimli personeliyle sağlıklı yaşamın tüm insanların temel hakkı olduğu inancı ve anlayışı içinde hasta ve çalışanların memnuniyetini ön planda tutan, eşit güler yüzlü hizmet veren ve sürekli iyileştirmeyi hedef alan bir sağlık kuruluşu olmak misyonuyla sağlık hizmetleri vermeye devam edecektir." dedi. 



Hürsöz Gazetesi 


Geri Dön