05 / 05 / 2024

resim isimler yeni zelanda adaları

resim isimler yeni zelanda adaları

Yeni Zelanda hükümeti, ülkeyi oluşturan iki ana adanın isimlerini hem İngilizce hem de Maori dillerinde resmen benimsemedi. Arazi Bakanı Maurice Williamson, adaların isimlerinin resmen böyle anılacağını açıkladı..

İslam Memiş'ten gram altın için bir yeni tahmin daha geldi! Hemen bu rakama bakın!

Yatırımcıların en çok takip ettiği isimler arasında başı çeken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ons altındaki ani yükselişleri değerlendirirken, gram ve ons için olası İran-İsrail çatışması senaryosunu iki tarafıyla masaya yatırarak yeni tahminini açıkladı.

Gram altında her dediği tek tek çıkan İslam Memiş'ten yeni açıklama geldi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ve yatırımcıların da en çok takip ettiği isimler arasında yer alan İslam Memiş, yeni hafta için öngörülerini paylaştı. İşte İslam Memiş'in o yazısı...

Gram altında yeni rekor geliyor: Uzman isimler 1.900 TL için tarihi verdi! Altını olan herkes hemen baksın! 

Altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceği sık sık merak ediliyor. Gram altında yeni rekor geliyor: Uzman isimler 1.900 TL için tarihi verdi! Altını olan herkes hemen baksın! 

Uzman isimler borsanın röntgenini çekti! Yatırımcılara hayati şifreler

Cumhurbaşkanı seçimlerinin ardından Borsa İstanbul’da gerçekleşen olumlu yükseliş Kurban Bayramı ve sonrasında da devam edeceği öngörülüyor. Uzman isimler, yeni zirvelerin pazartesi gününden itibaren de devam edeceğini belirtti. İşte tüm detaylar...

İş dünyası yeni kabineyi değerlendirdi! İşte iş dünyasından gelen ilk mesajlar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün yeni Bakanlar Kurulu’nu kamuoyu ile paylaşırken, iş dünyasının temsilcileri yeni kabineyi değerlendirdi. Hazine ve Maliye Bakanlığı başta olmak üzere ekonomi bakanlıklarına getirilen deneyimli isimler iş dünyasında memnuniyetle karşılandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabineyi açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ni açıkladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy görevlerine devam ederken, diğer isimler değişti. İşte ayrıntılar...

Yeni Bakanlar Kurulu bugün açıklanıyor! Yeni kabinede hangi sürpriz isimler var? İşte kulis bilgileri…

Herkesin gözü kulağı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılacak yeni Bakanlar Kurulu’nda. Kulislerde dolaşanlara göre yeni kabineye sürpriz isimlerin gelmesi beklenirken, Mehmet Şimşek’in Hazine ve Maliye Bakanı olacağı konuşuluyor.

Her dediği tek tek çıkan İslam Memiş'ten bir yeni tahmin daha geldi! Bu tahmini duyanlar resmen küçük dilini yuttu!

Yatırımcıların en çok takip ettiği isimler arasında yer alan ve her dediği tek tek çıkan İslam Memiş'ten bir yeni tahmin daha geldi. Bu tahmini duyanlar resmen küçük dilini yuttu. 

Resmi Gazete’de yayınlandı: Yeni isimler atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre Rekabet Kurulu İkinci Başkanlığına ve üyeliğine yeni isimler getirildi.

Dünyanın en zenginleri listesindeki isimler değişti!

Dünyanın en zenginleri listesinde ilk 10'daki isimler uzun süredir değişmiyordu. Forbes tarafından 35 senedir yayınlanan 35 senedir yayınladığı dünyanın en zenginleri listesindeki milyarder sayısı bu sene rekor kırmış ve 2755'e ulaşmıştı. Bu sene listeye 493 yeni isim dahil oldu.

Ünlü isimler Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binasını değerlendirdi!

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın (CSO) açılışı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Açılış konserine katılan ünlü isimler yeni CSO binasını yorumladı.

Resim Hayat ve Resim Çengelköy projeleri yolda! Yeni proje!

Ortadoğu Holding İcra Kurulu Üyesi Apaydın, "Ruhsatı alınmış 400 konut ve 10 ticari alandan oluşan Sancaktepe'de konumlanacak Resim Hayat ile 300 konuttan oluşacak olan Resim Çengelköy projelerine ise piyasaların istikrarlı hale gelmesiyle başlamayı planlıyoruz" dedi...

İBB’den Taksim'e yeni sanat merkezi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul’a yeni bir sanat merkezi daha kazandırdı. Taksim Sanat, Taksim Meydanı Metro girişinde “Resmemaneti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Resim Koleksiyonu” sergisi ile kapılarını açtı.

resim isimler yeni zelanda adaları Haberi

resim isimler yeni zelanda adaları

YENİ Zelanda hükümeti, ülkeyi oluşturan iki ana adanın isimlerini hem İngilizce hem de Maori dillerinde resmen benimseme kararı aldı. İngilizce olarak adalar şu an zaten kullanımda olan şekliyle North Island (Kuzey Adası) ve South Island (Güney Adası) olarak biliniyor. Maori dilinde ise adalar, Te Ika-a-Maui ve Te Wai Pounamu olarak adlandırılacak. Arazi Bakanı Maurice Williamson, Kuzey Adası ve Güney Adası'nın artık resmen bu şekilde anılacağını açıkladı. 


Yurt...