29 / 04 / 2024

reşit kızgın ev

reşit kızgın ev

BURSA'nın Yıldırım İlçesi Akçağlayan Gül Sokak'ta iş makinesiyle temel kazısı yapan Adem Öksüz öğle saatlerinde işinin bitmesinin ardından inşaattan ayrıldı. İnşaatın yan binasında bulunan evin duvarı yıkıldı...

İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi! 25 bin TL'lik katkı sağlanacak!

İzmir'de meydana gelen kuvvetli yağışlardan sonra deniz taştı. Bu kapsamda İzmir'deki taşkında bini aşkın ev ve iş yeri etkilendi. Hasar tespit çalışamalarından sonra vatandaşlara 25 bin TL'lik katkı sağlanması planlanıyor.

Vatandaşın ev alma umudu dip seviyede!

Tüketici Güven Endeksi verilerine göre vatandaşın ev ve araba alma umudu dip seviyede. Otomobil alma beklentisi ise konuttan sonra en düşük ikinci değeri aldı.

Ne altın ne gümüş ne de dolar! İslam Memiş bu kez rotayı değiştirdi: Süre artık doldu

İsabetli Gram altın ve gram gümüş tahminleri ile tanınan İslam Memiş, bu kez farklı bir alanda uyarılar yaptı. Düşüş beklentisinde olunmaması gerektiğinin altını özellikle çizen Memiş, "Süre artık doldu" diye uyardı. İşte tüm detaylar...

Töre Döküm İnşaat Ve Nakliye Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Töre Döküm İnşaat Ve Nakliye Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Töre tarafından kuruldu.

Altın kolları sıvadı! Bu rakamları görenlerin yüreği küt küt atacak! Çabuk bakın! 24 Aralık 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde yukarı yönlü hareket ediyor. Yatırımcılar güncel Altın fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Altın bugün kolları sıvadı. Bu rakamları görenlerin yüreği küt küt atacak. Hemen bakın işte 24 Aralık 2022 altın fiyatları. 

Ayvacık Tüneli ev ve arsa fiyatlarını en tepeye çıkardı!

Türk gayrimenkul sektörünün 16 senedir nabzını tutan gayrimenkul alım, satım ve kiralama işlemlerinin online adresi Hepsimelak verilerine göre Ayvacık Tüneli ve Çanakkale bölgesinde satılık dairelerin metrekare fiyatı zirveyi gördü. İşte diğer ayrıntılar...

TOKİ’den düşük peşinatlarla ev sahibi olun! Başvurular kapıya dayandı

Ev sahibi olmak herkesin hayali. Özellikle bu dönemde vatandaşların bunu hayali gerçekleştirmek için TOKİ düğmeye bastı. İşte düşük peşinatlarla ev sahibi olmanın yolu!

A101, Migros, Carrefoursa 2022 kurbanlık fiyatlarını açıkladı! İşte 21 Haziran 2022 kurbanlık güncel fiyat listesi...

Kurban Bayramı'na kısa süre kala kurban satışı yapan perakende şirketleri kurbanlık fiyatlarını açıkladı. Peki, 2022 kurbanlık fiyatları ne kadar? İşte Migros, Carrefoursa, A101 21 Haziran 2022 kurbanlık fiyat listesi...

Koniküre Mimarlık Mühendislik Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koniküre Mimarlık Mühendislik Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Hunberk Kanıbelli tarafından kuruldu.

Kiracı tahliye davası nedir? 10 yıllık kiracının tahliyesi nasıl olur?

Ev sahipleri kimi zaman kiracılarının evi tahliye etmesini istiyorlar. Bu gibi durumlarda kiracı tahliye davası açılabiliyor. Peki, kiracı tahliye şartları nelerdir? 10 yıllık kiracının tahliyesi nasıl olur? İşte tüm merak edilenler...

Gözler TMO'dayken en yetkili isim 'Üzgünüm' diyerek açıkladı: Buğday fiyatları yüzde 25 zamlandı daha da artacak!

Rusya ve Ukrayna savaşının etkisi dünyada gıda fiyatlarını hiç hesaplanmadık şekilde artırdı. Türkiye'de çiftçiler Toprak Mahsülleri Ofisi'nin 2022 buğday alım fiyatını açıklamasını beklerken buğdaya zam haberi bakın nereden geldi? 'Üzgünüm daha da artacak' dedi.

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Kirasını düzgün ödeyen kiracı nasıl çıkarılır?

Gayrimenkulünü kiraya veren ve kirasını düzgün tahsil eden ev sahipleri, kiracısını nasıl tahliye edebileceğini merak ediyor. Peki, kirasını düzgün ödeyen kiracı nasıl çıkarılır?

reşit kızgın ev Haberi

reşit kızgın ev

 BURSA'nın Yıldırım İlçesi Akçağlayan Gül Sokak'ta iş makinesiyle temel kazısı yapan Adem Öksüz öğle saatlerinde işinin bitmesinin ardından inşaattan ayrıldı. Temel kazısı ve bu yapılırken bitişikteki Perişan ve Reşit Kızgın çiftinin evindeki su borusunun patlaması toprağın kaymasına ve evin duvarının yıkılmasına neden oldu. Duvarın yakılması sırasında şans eseri evde kimse bulunmadığı için facia önlendi. 

Temel kazısını yapan iş makinesi operatörü Adem Öksüz, "Makinenin işi bitmişti. Giderken arkadan çöktü. Duvarda su sızıntısı var. Su kaçırmış ve toprağı gevşetmiş. Yoldan makineyi geri çevirdik. Önlemimizi almıştık. İnşaatı kademe kademe yapıyoruz"...