08 / 05 / 2024

Retaj Hotels

Retaj Hotels

Retaj Hotels & Hospitality Şirketi ile İHome İnşaat, Yalova Retaj Resort Otel'in yönetimi için ortaklık anlaşması imzaladı...

Retaj Royale Istanbul Hotel kapılarını ziyaretçilere açtı!

Katar'ın ve Körfez Bölgesi'nin en büyük turizm yatırım gruplarından olan Retaj Hotels & Hospitality'nin yeni oteli Retaj Royale Istanbul Hotel, törenle kapılarını ziyaretçilere açtı

Retaj Hotels grubu Retaj Royale İstanbul otelini açtı!

Katar’ın en büyük turizm gruplarından Retaj Hotels grubu Retaj Royale İstanbul otelini açtı

Edelstaal Group ve Orka Hotels'den Muğla'ya 120 milyon Euro'luk yatırım!

Edelstaal Group ve Orka Hotels, yabancı ortaklıkla Muğla’da tema park ve otellerin de bulunduğu 120 milyon Euro'luk yatırım yapacak...

Titanic Hotels her yıl 5 yeni otel açmayı planlıyor!

Titanic Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, Avrupa ve Türkiye'de her yıl beş yeni otel açmayı planladıklarını söylüyor.

Melas Hotels ilk şehir otelini İstanbul'da açıyor!

İstanbul'un ana ulaşım arterlerinden Mecidiyeköy'deki eski Türk Telekom Genel Müdürlük binasının yerine Melas Hotels zinciri ilk şehir oteli olacak olan tesisini bu yıl açacak.

Wyndham Hotels Türkiye’de 76 otele ulaştı!

Dünya çapında 80’in üzerinde ülkede yaklaşık 9 bin 200 otele sahip olan Wyndham Hotels & Resorts, yeni oteller açıp yeni pazarlara giriyor. Hızlı büyüyen konaklama sektörünün devi Türkiye’de 76 otele ulaştı.

Beyttürk ile Katarlı Retaj arasında 100 milyon dolarlık anlaşma!

Katar menşeili Retaj Group ile Türkiye’nin Körfez ülkelerinde marka değeri en yüksek inşaat firmalarından biri olan Beyttürk arasında 100 milyon dolarlık bir iş birliği anlaşması imzalandı. 

Beyttürk İnşaat'ın rezidanslarını Retaj Group işletecek!

Körfez ülkelerinin en büyük turizm yatırımcılarından Katar menşeili Retaj Group ve Beyttürk İnşaat arasında iş birliği anlaşması yapıldı. Anlaşmaya göre, Beyttürk'ün Türkiye'deki rezidanslarını Retaj Group işletecek.

Trabzon Aurum Hotels icradan 18.2 milyon TL'ye satılıyor!

Trabzon İcra Dairesi, Trabzon ili Yomra ilçesi Kaşüstü Mahallesi'nde bulunan Aurum Hotels'i icradan satışa çıkardı. Söz konusu otelin satış bedeli 18 milyon 250 bin TL olarak belirlendi. 

Choice Hotels dördüncü otelini Tekirdağ’da açacak!

Dünyanın en büyük konaklama zincirlerinden Choice Hotels, Türkiye’deki portföyünü Tekirdağ Clarion Hotel ile genişletmeye devam ediyor.

Eliteword Hotels Sapanca turizmine katkı sağlayacak!

Sapanca’da inşa edilen Eliteword Hotels yatırımcılarıyla bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İnşa edilen yeni otel hem ilçemiz hem şehrimiz turizmine büyük katkı sunacak, yerel ekonomiyi canlandıracaktır" dedi.

Parkside Hotels & Resorts Group, Türkiye’de otel açacak!

Dünyada 22 ülkede 150'nin üzerinde oteli bulunan İngiltere merkezli otel markası Parkside Hotels & Resorts Group ülkemizde otel açmaya hazırlanıyor..

İHome İnşaat ile Retaj Hotels, Yalova Retaj Resort Otel için anlaştı!

Retaj Hotels & Hospitality Şirketi ile İHome İnşaat, Yalova Retaj Resort Otel'in yönetimi için ortaklık anlaşması imzaladı...

NG Hotels iki yeni otel yapacak!

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca'daki otellerinin yanında 300 odalı yeni bir otelin inşaatına da başladıklarını ve ayrıca Afyon'da planladıkları yeni bir otel projeleri daha olduğunu ifade etti...

Wyndham Hotels Türkiye'deki otel sayısını 100'e çıkaracak!

Türkiye'nin en büyük otel zincirlerinden Wyndham Hotels Türkiye'deki 65 otel sayısını 2020'ye kadar 100'e çıkarmayı hedefliyor.

Retaj Hotels Haberi

Retaj Hotels

Katar merkezli Retaj Hotels & Hospitality Şirketi ile Türkiye merkezli İHome İnşaat, Yalova Retaj Resort Otel'in yönetimi için ortaklık anlaşması imzaladı. 

İHome İnşaat Genel Müdürü Abdurrahman Şoşa, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, bu ortaklığın gayrimenkul ve turizm sektörleri arasındaki ilişkiyi geliştiren bir yatırım modeli sunduğunu söyledi. 

Genel Müdür Abdurrahman Şoşa, bu ortaklık sayesinde, yatırımcıların otel dairelerini satın alması suretiyle Türkiye'ye 7 milyon avrodan fazla yatırım çekmeyi hedeflediklerini belirtti. 

Retaj Hotels Yönetim Kurulu Başkan Vekili Muhammed Bin Cevher Al Muhammed ise ortaklığın Katar ile Körfez krizinde kardeş olduğunu gösteren Türkiye arasındaki stratejik birlikteliğin sonucu olduğunu ifade etti. 

İnşaatı devam eden Yalova Retaj Resort Otel'in 3 bina ve 51 daireden meydana gelecek. Dev proje önümüzdeki yıl hayata...