03 / 05 / 2024

reuters raporu abd

reuters raporu abd

ABD'de yeni konut inşaatları Temmuz'da 1 milyon 93 bin adet ile; inşaat ruhsatlan ise 1 milyon 52 bin adet ile beklentilerin üzerinde açıklanarak beklentinin üzerine çıktı.

ABD’den petrol fiyatlarını etkileyecek hamle

ABD Enerji Enformasyon İdaresi'nin yayınladığı Ekim 2022 Kısa Dönem Enerji Görünümü Raporu'nda, bu sene için Brent türü ham petrolün ortalama varil fiyatının 102,09 dolar olacağı tahmin edildi. Bu sayı eylül ayı raporunda ise 104,21 dolardı.

Türkiye FED’in faiz politikası ile büyük darbe alacak! İngiliz haber ajansı Reuters duyurdu

İngiliz haber ajansı Reuters’ın yayımladığı bir analize göre, gelişmekte olan ülkeler, ABD Merkez Bankası (FED) Başkanı Jerome Powell'ın geçtiğimiz hafta sinyalini verdiği uzun süreli olarak yüksek faiz politikası dahilinde en kırılgan ekonomiler konumunda… İşte detaylar…

ABD'nin iklim krizi için çözümü! Biden yüzünü Tesla'ya çevirdi

Tüm dünyayı etkisi altına alan iklim krizi ABD'yi de derinden sarsıyor. Reuters'ta yer alan bir haberde ise Biden yönetiminin çareyi Tesla'da bulduğunda bahsedildi.

FED'in dolar raporu ortaya çıktı! Banka koşulsuz taahhüt verdi

ABD Merkez Bankası FED'in enflasyonla mücadele ve doların küresel piyasalarda güçlü konumunu sürdürebilmesi için attığı adımlara ilişkin hazırladığı 'Para Politikas Raporu' yayınlandı. Bankanın yılda iki kez hazırladığı raporda "koşulsuz" taahhüt bulunuyor.

ABD Ulusal İstihbarat Raporu: İstanbul 2035'te Avrupa'nın en kalabalık kenti olacak!

ABD Ulusal İstihbarat Konseyi raporuna göre pandeminin etkilerinin hemen her bölgede senelerce sürmesi bekleniyor. Raporda İstanbul’un 2035 yılında Avrupa’nın en kalabalık şehri olacağı da öngörülüyor.

ABD'de konut kredisi borçları 10 trilyon dolara yaklaştı!

Fed'in New York şubesi tarafından hazırlanan 2020'nin üçüncü çeyreğine ilişkin Hanehalkı Borcu ve Kredi Raporu'na göre; ABD'de konut kredisi borçları 10 trilyon dolara yaklaştı.

ABD'de Haziran'da 1. el konut satışları düştü!

ABD Ticaret Bakanlığı raporu açıklandı. ABD Ticaret Bakanlığı raporuna göre, ülkede birinci el konut satışları, haziranda önceki aya kıyasla yüzde 5,3 azalarak 631 bin oldu.

ABD'de ikinci el konut satışları Kasım ayında yükselişe geçti!

National Association of Realtors'ın (NAR) raporu verilerine göre;ABD'de ikinci el konut satışları Kasım ayında yükselişe geçti.

ABD'de ikinci el konut satışları yükseldi!

National Association of Realtors'ın (NAR) raporu verilerine göre ABD'de ikinci el konut satışları sürpriz bir yükseliş gösterdi. 

ABD, inşaat malzemesi ihracatında zirveye oturdu!

Türkiye İMSAD Sektör Raporu’nun mart ayı sonuçlarına göre, Türkiye inşaat malzemeleri sektöründe ihracat 2016 yılında yüzde 10,2 gerileyerek 15,2 milyar dolara indi. ABD’ye ihracatımızın yüzde 8,7 gerilemiş olmasına rağmen ABD, 2016 yılında en çok inşaat malzemeleri ihracatı yaptığımız pazar haline

Torunlar GYO 2015 Faaliyet Raporu, ABD'den ödüllerle döndü!

Torunlar GYO 2015 Faaliyet Raporu, ABD merkezli iki önemli yarışmada 4 önemli ödülle taçlandırıldı.

Özak GYO faaliyet raporuna ARC Awards'tan ödül!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin 2015 yılı faaliyet raporu, ABD merkezli ARC Awards'tan bronz ödüle layık görüldü. İşte o haber...

DTZ Türkiye 2015 yılı 4. çeyrek raporu yayınlandı!

DTZ Pamir&Soyuer tarafından Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırlanan DTZ Türkiye 2015 yılı 4. çeyrek raporu yayınlandı. En yüksek kira değeri geçen dönem ile aynı olarak Levent-Etiler bölgesinde 47 ABD dolar/metrekare/ay seviyesinde kaldı.

reuters raporu abd Haberi

reuters raporu abd

ABD'de yeni konut inşaatları Temmuz'da 1 milyon 93 bin adet ile; inşaat ruhsatları ise 1 milyon 52 bin adet ile beklentilerin üzerinde açıklandı. Reuters anketine göre, Temmuz'da yeni konut inşaatlarının 969,000 adet; ruhsat sayısının 1.000 milyon adet olması tahmin ediliyordu. Daha önce Haziran'da 893,000 adet olarak açıklanan yeni konut inşaatları 945,000 adete revize edilirken; 973,000 adet olarak açıklanan inşaat ruhsatlarında revizyon yapılmadı.Verinin ve eş zamanlı olarak açıklanan enflasyon verisi sonrasında euro dolar karşısında 1.3318 ile dokuz ayın en düşük seviyesini görmesinin ardından son olarak 1.3327...