10 / 05 / 2024

Reyhan İpekel

Reyhan İpekel

SG İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.,nin kurulu toplantısında, Genel Kurul üyesi olan eski eşi Reyhan İpekel’in yerine imza atıldığı gerekçesiyle, işadamı Lemi Gülman için 3 yıl hapis istendi.

Space Müzayede Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Space Müzayede Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reyhan Şeyla Elvaşvili, Filiz Çakmur ve Nesim İpekel ortaklığında kuruldu. 

Public Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Public Yapı Anonim Şirketi Sancaktepe'de Nesim İpekel, Ali Tamer Aktürk, Selim Güner, Fırat Hasköy ve Alberto Aroyo ortaklığında kuruldu.

Neta Ağ İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neta Ağ İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Reyhan Alara Şenlen tarafından kuruldu.

Pekel İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Pekel İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Pendik'te Cem Pekel tarafından kuruldu.

Mondo Mimarlık Tasarım Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mondo Mimarlık Tasarım Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Reyhan Eryüksel tarafından kuruldu.

Momentum Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Momentum Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Özgün ve Reyhan Hazal Şirin tarafından kuruldu.

Hrd Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Hrd Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi bugün Esenyurt'ta 460 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Demirkundak ve Reyhan Demirkundak ortaklığında açıldı.

Hollanda gayrimenkul sektörü için fırsat taşıyor!

Lahey Ticaret Müşavir Yardımcısı Aşkın Pekel, 'Hollanda Pazarı ve Ticaret Fırsatları'nda Hollanda'nın inşaat sektörü için fırsat taşıdığını dile getirdi. 

Gaven Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gaven Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Pekel ve Ömer Fahir Şen ortaklığında kuruldu.

Paklar Grup Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paklar Grup Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Reyhan Gezer tarafından kuruldu.

Mrs Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrs Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Reyhan Al tarafından kuruldu.

Ozyo Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozyo Turizm Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Reyhan Özgümüş tarafından kuruldu.

Sapanca Reyhan Villaları’nın satışları başladı!

Sapanca Reyhan Villaları Marmara bölgesi Sakarya iline bağlı olan Sapanca’da inşa ediliyor. Proje İstanbul şehir merkezine 30 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 1 saat uzaklıkta yer alıyor.

Reyhan İpekel Haberi

Reyhan İpekel

Genel kurul üyesi olduğu şirketin yönetim kurulu toplantısında eski eşi Reyhan İpekel’in yerine imza atıldığı gerekçesiyle, işadamı Lemi Gülman için 3 yıl hapis istendi


SG İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.,nin ortakları Lemi Gülman, Reyhan İpekel, Alparslan Sözer, Murat Kaan Sözer ve Selami Sözer aynı zamanda firmanın genel kurul üyeleriydi. Geçtiğimiz yıllarda Reyhan Açıkel'den boşanan Lemi Gülman, olay tarihinde Reyhan İpekel'le arasındaki geçimsizlik nedeniyle ayrı yaşıyordu. İddiaya göre, Lemi Gülman eşiyle ayrı yaşadığı sırada firmada eşinden habersiz bir genel kurul toplantısı yaptırdı. Genel kurulda alınan kararlar Reyhan İpekel'in onayı varmış gibi gösterildi ve kararın altına Reyhan İpekel adına imza bile atıldı. Olaydan daha sonra haberdar olan Reyhan İpekel, alınan kararlara itiraz ederek toplantıya katılmadığını ve imza atmadığını iddia etti. Sonuç alamayan...