28 / 08 / 2024

reyhanlıya yeni hastane mi yapılacak

reyhanlıya yeni hastane mi yapılacak

100 yataklı olan eski hastanenin yerine yapılacak yeni hastanede 150 yatak bulunacak. Yenişehir Mahallesi'nde kamulaştırma çalışmaları başladı. Yeni devlet hastanesinin ihalesi 2015'in ilk aylarında yapılacak

Bursa’ya 1000 yataklı yeni hastane geliyor! Bakın nereye yapılacak!

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün kaleme aldığı yazısında AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın Bursa’ya verdiği önemli bir müjdeyi köşesine taşıdı. Yazar Yılmaz Bursa'ya 1.000 yataklı yeni bir hastane yapılacağını belirtti.

Konya'ya 'Şehir Hastane Konutları' geliyor! Yeni proje

Konya Büyükşehir Belediyesi, 'Şehir Hastane Konutları' için düğmeye bastı. 'Şehir Hastane Konutları' kapsamında 200 adet yeni konut inşa edilecek.

Hastane inşaatlarında maliyetler 8 katına kadar çıktı!

Son dönemlerde yapımına başlanan hastaneler için devamlı yeni ikmal ihaleleri yapıldı ve bu nedenle, hastanelerin astarı yüzünden pahalıya geldi. Hastane inşaatları için tahmin edilen maliyet 3’e, 5’e hatta 8’e katlandı.

Audi A4 allroad quattro'ya yeni yıl zammı! A4 allroad quattro fiyatları ne kadar oldu? İşte 11 Ocak 2023 fiyat listesi

Audi A4 allroad quattro'ya yeni yılla birlikte bir zam daha geldi. Peki Audi A4 allroad quattro'nun fiyatı ne kadar oldu? İşte Audi A4 allroad quattro 11 Ocak 2023 fiyat listesi...

Antalya Serik'e yeni hastane müjdesi! 

Serik Belediyesi, ilçeye inşa edilecek yeni hastane için çalışmalara başladı. İlçe belediyesi inşa edilecek hastane için olağanüstü toplandı. 

Medicana Grubu 95 milyon dolara Ataşehir’de yeni hastane açacak!

Medicana Grubu İzmir’in ardından 95 milyon dolarlık yatırımla Ataşehir’de yeni bir hastane açmak için çalışmalarını tamamlıyor. Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, “Bu yatırımların ardından hedefimiz yurtdışında hastane açmak'' dedi.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 3 yeni hastane müjdesi!

İzmir'e konut ve sağlık alanında yeni yatırımlar yapan Gözde grubu 2 yıl içinde 5 konut, 3 yeni hastane inşa edecek. 

Fahrettin Koca'dan 6 ile yeni hastane müjdesi!

Koronavirüs salgınını değerlendirme toplantısında konuşan Sağlık Bakanı Koca, Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Siirt, Şırnak ve Batman’da yeni hastane yapılacağı müjdesini verdi.

Medicana Sağlık Grubu'ndan 4 yeni hastane geliyor! 

Medicana Sağlık Grubu 4 yeni hastane projesi üzerinde çalışıyor. Yakın zamanda tamamlanması planlanan hastenelerin 3'ü İstanbul'da, 1'i İzmir'de açılacak.  

Malatya'ya yeni adli tıp kurumu binası müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan yaptığı açıklamada Malatya'ya yeni adli tıp kurumu binası inşa edileceğini müjdeledi.

İstanbul Bahçelievler'e iki yeni hastane müjdesi!

AK Parti’nin İstanbul Bahçelievler’deki adayı Hakan Bahadır, ilçeyi spor ve sağlık merkezi yapacaklarını söyledi. Bahadır, ilçeye iki yeni hastane müjdesi de verdi...

Malatya'ya 300 yataklı yeni hastane!

Malatya’nın Battalgazi Devlet Hastanesi'nin ihalesi gerçekleştirildi. 300 yataklı hastane 136 milyon liraya mal olacak.

Bayrampaşa'ya yeni metro hattı müjdesi!

Bayrampaşa'ya yeni metro hattı müjdesi veren AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner yaptığı açıklamada “1 yıl içerisinde bitecek olan projelerle, halkımız 11 bin 584 araç kapasiteli otoparka kavuşmuş olacak” dedi.

reyhanlıya yeni hastane mi yapılacak Haberi

reyhanlıya yeni hastane mi yapılacak


Hatay'ın Reyhanlı ilçesine İSO yataklı yeni devlet hastanesi yapılacak. Konuyla ilgili bilgi veıeıı Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Gıütcpe Mahallesinde bulunan ve depreme dayanıklı olmayan devlet hastanesinin yeıine, Yenişehir Ma hallesi'nde yenisinin yapılacağını...