21 / 05 / 2024

rezerv konutları nerede

rezerv konutları nerede

İstanbul Zeytinburnu'ndaki kentsel dönüşüm alanının yeni bölgesi belli oldu. ‘Rezerv Konutlar’ için yeni alan Kazlıçeşme Mahallesi Hacı Vehbi Camii ve Çevresini olacağı açıklandı.

İzmir'de orta ve az hasarlı binalar için belirlenen rezerv alanlar nerede? Milletvekili tek tek sordu! 

CHP İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın, İzmir'de orta ve az hasarlı binalar için belirlenen Rezerv Yapı Alanlarının nerede olduğunun bilinmediğine dikkat çekerek, Bakanlığın açıklaması gerekenleri tek tek sıraladı. 

Rezerv alan ne demek? İstanbul'da rezerv alanlar nerede?

Son zamanların en çok tartışılan konuları arasında yer alan rezerv alan ne demek? İstanbul'da rezerv alanlar nerede?

Şehrideniz Projesi satışta! Şehrideniz konutları nerede?

Demkay Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen projede satışlar devam ediyor. 1+1'den 5+1'e kadar değişen konut seçenekleri bulunan Şehri Deniz’de daire büyüklüğü 58-177 metrekare arasında değişiyor. Peki, Şehrideniz projesinde kaç konut var? Şehrideniz konutları nerede?

Alya Konutları Merkezefendi'de ön lansman fırsatı! Alya Konutları nerede?

Alya Konutları Merkezefendi'de ön lansman fırsatı devam ediyor. Peki 467 adet konut ve 15 adet dükkanın yer aldığı Alya Konutları nerede?

Zeytinburnu'ndaki yeni rezerv konut alanı belirlendi!

İstanbul Zeytinburnu'ndaki kentsel dönüşüm alanının yeni bölgesi belli oldu. ‘Rezerv Konutlar’ için yeni alan Kazlıçeşme Mahallesi Hacı Vehbi Camii ve Çevresini olacağı açıklandı.

Kayaşehir Avrasya Konutları nerede?

Kayaşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kayaşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Atabek Konutları nerede?

Atabek Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Atabek Konutları nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Kartepe Sağlıkkent Konutları nerede? 

Kartepe Sağlıkkent nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kartepe Sağlıkkent nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Kahramanmaraş Tekke'de kentsel dönüşüm rezerv konutları inşa ediliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kurtlar’da 17 bloktan oluşan 442 konut ve Saçaklızade rezerv alanındaki 3 bloktan oluşan 113 konut projelerine tüm hızıyla devam ediyor.

Kanal İstanbul projesinde çalışmalar hangi aşamada?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Kurum, "3 etap, planlarımızı onayladık, çevre düzenimizi, planımızı onayladık. Bu çerçevede çıkacak rezerv alanlarda çeper ilçeler için rezerv konutlar üreteceğiz" dedi.

Kanal İstanbul ile rezerv konutlar üretilecek!

TBMM Deprem Araştırma Komisyonu toplantısında açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik açıklamalarda bulundu.

Başakşehir Avrasya Konutları nerede?

Başakşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 453 adet konut yer alıyor.

Murat Kurum: Vatandaşlarımızı Elazığ TOKİ konutlarına nakledebilecek durumdayız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Vatandaşlarımızı hızlı bir şekilde Elazığ rezerv konutlarına nakledebilecek durumdayız. İnşallah en kısa sürede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak suretine gideceğiz" dedi...

rezerv konutları nerede Haberi

rezerv konutları nerede

İstanbul Zeytinburnu'ndaki kentsel dönüşüm alanının yeni bölgesi belli oldu. ‘Rezerv Konutlar’ için yeni alan Kazlıçeşme Mahallesi Hacı Vehbi Camii ve Çevresini olacağı açıklandı. İstanbul Zeytinburnu'ndaki kentsel dönüşüm alanının yeni bölgesi belli oldu. ‘Rezerv Konutlar’ için yeni alan Kazlıçeşme Mahallesi Hacı Vehbi Camii ve Çevresini olacağı açıklandı. Proje için Veliefendi İşçi Bloklarıyla başlayan takas görüşmeleri, Kazlıçeşme Mahallesi Hacı Vehbi Camii ve çevresindeki alanla sürdürülecek.

Rezerv Konutların, Zeytinburnu’ndaki kentsel dönüşüm çalışmalarının öncüsü olduğunu dile getiren Başkan Arısoy, Veliefendi İşçi Blokları’na sunudukları takas teklifinin halen geçerli olduğunu kaydetti.

"REZERV KONUTLARLA ZEYTİNBURNU’NDA SÜREKLİ, HIZLI VE ADİL BİR DÖNÜŞÜMÜN ÖNÜ AÇILDI"

Zeytinburnu Belediyesi'nin internet sitesinde yer alan habere göre; Zeytinburnu Belediyesi, ilçenin dönüşümü ve riskli yapı stokunun yenilenmesi için çalışmalarını sürdürüyor.  Çalışmalar alanında bir dönüm...