04 / 10 / 2024

Rıdvan İlyas Alkılıç

Rıdvan İlyas Alkılıç

Alfen Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rıdvan İlyas Alkılıç tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Kasım'da Ümraniye, Akkom Ofis Park'ta kuruldu.

Rıdvan Fadıloğlu'ndan imar barışı uyarısı!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Belkıs ile Burak Mahallesi’ni ziyaret etti ve kahvehanelerde bir araya gelen vatandaşlara imar barışı konusunda açıklamalar yaptı. 

Erzurum Rıdvan Canım Eğitim Merkezi açıldı!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Erzurum Rıdvan Canım Eğitim Merkezi'ni hizmete açtı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün rüzgara dayanıklılığı ölçüldü!

1915 Çanakkale Köprüsü'nün rüzgara dayanıklılığı Çin'in Southwest Jiaotong Üniversitesi'nde ölçüldü. Projenin Tam Model Rüzgar Tüneli testine Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan da katıldı.

Beyaz eşya sektöründe daralma nasıl durur?

Beyaz eşyada iç satışlar bu yılın ilk yarısında yüzde 15 düştü. Bu nedenle yüzde 6,3 olan 2018 yılı büyüme beklentisi yüzde 3,1'e çekildi. Sektör, toparlanma için ÖTV'nin tamamen kaldırılması ve korumacılık önlemlerinin arttırılmaması gerektiğini söylüyor.

Rıdvan Özçelik kimdir?

Aveb Proje Danışmanlık bünyesinde projeler satış yöneticisi olarak görev yapan Rıdvan Özçelik kimdir?

Ömür 34 Oto Emlakçılık Alım Satım Limited Şirketi kuruldu!

Ömür 34 Oto Emlakçılık Alım Satım Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Enes Macit tarafından kuruldu.

Alkılıç İrme İnşaat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkılıç İrme İnşaat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile İrem Alkılıç tarafından kuruldu. 

Gayrimenkul sektöründe 2018 yılı nasıl geçecek? 

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Direktörü Soner Keleş "gayrimenkul sektöründe 2018 yılı nasıl geçecek" konusu ile ilgili bir değerlendirme yazısı kaleme aldı. İşte o yazı... 

Park 34'te teslime hazır daireler yeni yıl avantajıyla satışta!

Otobüs, minibüs duraklarının hemen önünde inşa edilen Park 34'te teslime hazır daireler yeni yıl avantajıyla satılıyor.

Emlak yatırımı ile vatandaşlık yeni nesil yatırımcıların gündeminde!

Yeni nesil yatırımcıların gündeminde emlak yatırımı ile vatandaşlık ve oturum hakkı elde etmek var..

Piazza Rönesans Evleri satılık!

Toplam 230 daire, 220 ofis, 160 mağaza ve 27 restorandan oluşan Piazza Rönesans Evleri satılık daire fiyatları 543 bin TL'den başlıyor.

Zülfü Livaneli Kültür Merkezi 16 Eylül'de açılacak!

Zülfü Livaneli Kültür Merkezi'nin açılışı 16 Eylül'de yapıacak. Açılışa Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zülfü Livaneli de katılacak...

Rıdvan Akgün: Konutta balon yok!

İzmir Emlak Kulübü Başkanı ve aynı zamanda RA Grup Gayrimenkul ve İnşaat Genel Müdürü Rıdvan Akgün, inşaat sektörüyle ilgili açıklamalarda bulundu. Akgün, konut sektöründe balon olmadığını söyledi.

Rıdvan İlyas Alkılıç Haberi

Rıdvan İlyas Alkılıç

Alfen Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rıdvan İlyas Alkılıç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım'da kuruldu. 


Alfen Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT   a. Her türlü yapı malzemeleri almak satmak ayrıca inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...