03 / 05 / 2024

Rıdvan Mertöz

Rıdvan Mertöz

Metale dair pek çok sektörü bünyesinde barındıran İDDMİB'in Başkanı Rıdvan Mertöz; Türkiye'deki alüminyum pazarının ve ihracat potansiyelinin son durumunu yorumladı...

İDDMİB’de yeni Başkan Rıdvan Mertöz oldu!

İDDMİB’de yeni Başkan Rıdvan Mertöz oldu. İki listenin kıyasıya yarıştığı seçimi Rıdvan Mertöz’ ün listesi 241 oy alarak kazandı. Diğer aday Fikret Kaya’ nın listesi ise 148 oy aldı.

10 yıldır aralıksız temettü dağıtan 8 şirket!

Sert rüzgarların estiği borsa ile ilgili olarak yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Borsa Filozofu 10 yıldır aralıksız temettü dağıtan 8 şirketi paylaştı. İşte Borsa Filozofu'nun yaptığı o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

2 milyon TL paranız olsa 15 bin TL kira getirili ev mi alırsınız, aylık 60 bin TL getirili faize mi yatırırsınız?

Son günlerde konut yatırımı ve mevduat faizleri sık sık karşılaştırılıyor. Peki 2 milyon TL paranız olsa 15 bin TL kira getirili ev mi alırsınız yoksa aylık 60 bin TL getirili faize mi yatırırsınız? Vatandaşlar ne dedi? İşte vatandaşlardan gelen yorumlar...

Piyasa Kurdu sordu, vatandaşlar yanıtladı: 1 milyon TL paranız olsa neye yatırırsınız? 

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Piyasa Kurdu "1 milyon TL paranız olsa neye yatırırsınız?" diye sordu. İşte söz konusu paylaşım ve o paylaşıma gelen yanıtlar...

1 milyon TL paranız var, neye yatırırsınız?

Mevduat faiz oranlarındaki yükseliş hız kesmeden devam ederken, vatandaşlar da parasını nereye yatıracağı ile ilgili  araştırmalar yapıyor. Peki 1 milyon TL paranız var, neye yatırırsınız?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Türkiye’de, gıda fiyatları 38 aydır aralıksız artıyor! Küreselde ise 2,5 yılın dibinde...

Dünya gıda fiyatları, Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) verilerine göre 2,5 yılın en düşük seviyesini gördü. Türkiye'de ise 38 aydır aralıksız artış devam ediyor. 

Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel tasarlanan sürücüsüz metro aracı hazır! İlk yerli ve milli sürücüsüz metro aracı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel olarak tasarlanan sürücüsüz metro aracının milli teknoloji vizyonunun en güzel örneklerinden ve ürünlerinden biri olduğuna dikat çekerek, sefere çıkmaya hazır olduğunu dile getirdi. 

Anatoli Mimarlık İnşaat Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anatoli Mimarlık İnşaat Elektrik Ve Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Yagız tarafından kuruldu.

İslam Memiş'ten yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Altın ve dolarda bunu yapmazsanız yatırımınız boşa gidecek!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın ve dolar yatırımcıları için yürekleri ağza getiren bir açıklamada bulundu.  Altın ve dolarda bunu yapmazsanız yatırımınız boşa gidecek!

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürü Rıdvan Özer kimdir? Rıdvan Özer  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Rıdvan Özer Ne iş yapar? Rıdvan Özer  Nereli?  İşte Rıdvan Özer 'in hayatına dair merak edilenler.

Tesla Elon Musk’ı üzdü! Sürücüsüz otomobil hayal mi oldu?

Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla’dan bugünlerde ardı ardına kötü haberler geliyor. Son olarak Tesla cephesinde yaşanan gelişme, sürücüsüz otomobilin geleceğine yönelik karamsarlık yarattı.

Rıdvan Global İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıdvan Global İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Eroğlu tarafından kuruldu.

Türkiye İMSAD 'Yeşil Mutabakata Hazır mıyız' toplantısı 30 Eylül'de!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 44. Gündem Buluşmaları toplantısını ‘Yeşil Mutabakata Hazır mıyız?’ başlığı ile 30 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Rıdvan Mertöz Haberi

Rıdvan Mertöz

Metale dair pek çok sektörü bünyesinde barındıran İDDMİB'in Başkanı Rıdvan Mertöz; Türkiye'deki alüminyum pazarının ve ihracat potansiyelinin son durumunu yorumladı. 


-İDDMİB'in kuruluş amacı ve bu amaç doğrultusunda bugüne dek kat edilen yol hakkında neler söyleyebilirsiniz? 

İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB), İMMİB Genel Sekreterliği çatısı altındaki altı birlikten biri olup döküm, mutfak eşyaları, evyeler gibi demir-çelikten mamul eşyalar; profil, boru, yassı ürünler ve inşaat malzemeleri gibi alüminyum mamulleri; bakır ürünler, el aletleri, kilitler ve hırdavat malzemeleri ile iştigal etmektedir. 

Değişim ve yenilikçilik anlayışıyla her daim fark yaratmak arzusımdaki birliğimizin öncelikli misyonu; ihracatçılarımızın yarattıkları katma değeri artırma yönünde faaliyetlerde bulunmak ve ülkemizin 2023 hedefine ulaşmasında rol oynamaktır. 


-EDDMIB bünyesinde gösterilen faaliyetlerin genel yapısı hakkında bilgi verebilir misiniz? 

Biz, birçok farklı proje ile...