07 / 05 / 2024

rıdvan yavaşcan

rıdvan yavaşcan

Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Rıdvan Yavaşcan, "Fark Koleji'nin şube sayısının artması çabamız yok. Eğitim şehri benim memleketim Eskişehir ve 20 yılımı verdiğim Bursa öncelikli projelerimiz olacaktır” dedi

Konut sektörü için dönüm noktası olacak! Türk müteahhitlik sektörünün gözü bu projede!

Irak'ta yapılmayı bekleyen büyük yatırımların başında yer alan Kalkınma Yolu Projesi, konut sektörü için can suyu olacak. Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren, projenin yapımı için Türk müteahhitleri olarak yapmaya talip olduklarını söyledi.

Kod Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Kod Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Seyit Doğan ve Rıdvan Öztürk ortaklığında kuruldu.

KOBİ'lere can suyu olacak yeni düzenleme yolda! Limit yükseltiliyor!

KOBİ’lere finansman desteğinin artırılması konusunda can suyu olacak yeni paket hazırlığı başladı. Bu düzenleme ile işletmelerin 100 milyon lira olan kredi kefalet limiti 150 milyon liraya çıkarılacak.

Konut sektörüne can suyu olacak! İmar yönetmeliğinde değişikliğe gidildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı konut arzını artırmak için harekete geçti. Gayrimenkul sektörüne adeta can suyu olacak yeni imar yönetmeliği belli oldu.

Dücan Gayrimenkul Projelendirme Geliştirme Ve Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Dücan Gayrimenkul Projelendirme Geliştirme Ve Üretim Anonim Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rüştü Dücan, Sinan İlhan, M. Alparslan Çelebi ve Muhsin Şenol ortaklığında kuruldu.

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürü Rıdvan Özer kimdir? Rıdvan Özer  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Rıdvan Özer Ne iş yapar? Rıdvan Özer  Nereli?  İşte Rıdvan Özer 'in hayatına dair merak edilenler.

Rıdvan Global İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıdvan Global İnşaat Orman Ürünleri Otomotiv Elektrik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Eroğlu tarafından kuruldu.

Rasyonel Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Rasyonel Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Çekmeköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Salih Öztürk ve Rıdvan Bural ortaklığında kuruldu.

Kiracılar dikkat! Bu yöntemle dolandırılabilirsiniz

İzmir'de son günlerde konut satış ve kiralamalarında yaşanan dolandırıcılık olaylarının ardından İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün, dikkatli olunması konusunda uyardı.

Evergrande krizi Çin emlak sektörünü yavaşlattı!

Çin'de Evergrande krizinin ardından meydana gelen olumsuz finansman şartları sebebiyle emlak sektörü yavaşladı.

Rıdvan Karakayalı'nın İzmir Kemalpaşa'daki villası için yıkım talebi!

İzmir Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın eşi üzerine kayıtlı olan ve kaçak olarak inşa edildiği iddia edilen havuzlu villa için yıkım talebinde bulunuldu. 

Rıdvan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıdvan Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Bulut, Mustafa Bulur ve Ramazan Bulut ortaklığında kuruldu.

Didem Yavaş, GSD Denizcilik Gayrimenkul'den ayrıldı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün Mali İşler Müdürü Didem Yavaş'ın görevinden ayrılması nedeniyle, yeni Yatırımcı İlişkileri Bölümü yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyesinin takip eden 30 gün içinde atanmasına karar verildi. 

rıdvan yavaşcan Haberi

rıdvan yavaşcan

Rıdvan Bey Fark Koleji hakkında bilgi verir misiniz?


Fark Koleji fiziksel imkanları ile Türkiye ortalamasının üstünde olan bir okul. Bi namız 20 yıl önce bir eğitim kurumu için inşa edilmiş. Florya gibi son derece nezih, eğitime inanan ve değer veren ailelerin olduğu bir semtte bu işi yapmaya çalışıyoruz. Dolayısı ile ailelerin bizden beklentilerinin son derece yüksek olduğu bir lokasyonda yer almaktayız. Biz bir kere bütün çocuklarımızı kahvaltıya çağırıyoruz, öğretmen ve arkadaşları ile kahvaltı yapıyor. Onların sosyalleşmesi ve sağlıklı beslenmeleri gerekiyor. Temel farklılıklarımızdan bir tanesi bu, diğeri ise bizim ders programlarımızda bazı farklılıklarımız var. Biz öğrencüeri bir sonraki okula hazırlayan kurum olmaktan ziyade kendisinin bizzat iyi bir okulda olduğuna inanması için programlarımızı hazırlıyoruz. Öncelikle yaptığımız en önemli konulardan bir tanesi sanat...