16 / 05 / 2024

Rıdvanoğulları Turizm adres

Rıdvanoğulları Turizm adres

Rıdvanoğulları Turizm Seyahat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Koza Şubesi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Arazi yatırımı için adres açıklandı: 150 ile 750 bin TL arasında parası olanlar dikkat!

Artan konut fiyatları yatırımcıları arsaya yönlendirdi.  Toprak yatırımcısı Aksel, elinde 150 bin TL ile 750 bin TL arasındaki parası olanlar için Muğla’daki o adresleri açıkladı. Arazi alırken dikkat edilmesi gerekenleri sıraladı.

Siz de toplu para alabilirsiniz! SGK'dan toplu para iadesi nasıl alınır, koşullar neler?

Milyonlarca çalışan son zamanlarda sık sık gündeme gelen prim tutarlarıyla emeklilik hesapları yaparken SGK'ya yatırılan fazla primlerle ilgili bir detay da dikkat çekti. Peki kimler SGK'dan toplu para iadesi alabilir, aranan koşullar neler?

Alif Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alif Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 112 milyon 357 bin 574,95 TL sermaye bedeli ile Kaan Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Rıfatoğulları Group İnşaat Taahhüt Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıfatoğulları Group İnşaat Taahhüt Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Azat Bingöl tarafından kuruldu.

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL Elif Burcu Turanlıgil tarafından kuruldu.

Antalya Kemer'e 445 milyonluk 5 yıldızlı otel yatırımı! 

Hayat Sağlık Hizmetleri Yatırım İşletmecilik Turizm Taahhüt Tic. Ve San. A.Ş, Antalya Kemer'e 445 milyonluk otel yatırımı yapacak. Proje kapsamında 249 oda 1000 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi kurulacak.

Kafkaslar Peyzaj İnşaat Orman Ürünleri Ve Turizm Madencilik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Kafkaslar Peyzaj İnşaat Orman Ürünleri Ve Turizm Madencilik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Naide Taşkın tarafından kuruldu.

Jenerik İnşaat Metal Peyzaj Orman Ürünleri Ve Turizm Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jenerik İnşaat Metal Peyzaj Orman Ürünleri Ve Turizm Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Albayrak tarafından kuruldu.

Saranda Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Saranda Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 22 milyon 960 bin TL sermaye bedeli ile Altay Keskin tarafından kuruldu.

Mumcuoğulları Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mumcuoğulları Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mumcuoğulları tarafından kuruldu.

Çevre dostu jeep Renegade ile dağ bayır size engel olamayacak! 

jeep Renegade'nin sürüş modları EC Cazip versiyonu, sürüş modu seçenekleri sunar. Bu modlar, sürüş koşullarına ve tercihlere göre motor performansını ve yakıt tüketimini optimize eder. İşte 03 Haziran 2023 fiyat listesi

Cln Capıtal Yönetim Danışmanlığı Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Cln Capıtal Yönetim Danışmanlığı Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Doruk Çelen tarafından kuruldu.

E Tans Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

E Tans Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de Tan Sipahi tarafından kuruldu.

Rıdvanoğulları Turizm adres Haberi

Rıdvanoğulları Turizm adres

Rıdvanoğulları Turizm Seyahat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Koza Şubesi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Rıdvanoğulları Turizm Seyahat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Koza Şubesi konusu:
TURİZM a-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma,rehberlik hizmetlerini yürütmek:..

Rıdvanoğulları Turizm Seyahat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Koza Şubesi adres: Tahtakale Mh.Açelya Sk.N.1f/6...