02 / 07 / 2024

Rıfat Aslan

Rıfat Aslan

Serhat Gayrimenkul Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rüskat Aslan ve Rıfat Aslan ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Maltepe, Zümrütevler Mahallesi, Nil Caddesi'nde kuruldu.

CHP'li Rıfat Nalbantoğlu'ndan Bakan Özhaseki'ye TOKİ konutları çıkışı: İzmir'de 125 aile mağdur oldu!

İzmir'de teslim edilmeyen deprem konutları ile ilgili eleştiriler yapan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu, İzmir'de 125 ailenin mağdur olduğunu söyledi.

Denizlerin korkulu rüyası ‘Aslan balığı’ sorunu mutfakta çözülecek!

Son 20 yıldır Akdeniz’e yayılan ve Türk sularındaki yerli balık türlerini tehdit eden aslan balığının denizlerde çoğalmasını önlemek için bu balığın mutfağa dahil edilmesi önerildi. Zehirli iğneleri uygun şekilde temizlenirse aslan balığı yenebiliyor.

Doların şaşırtıcı yükselişi devam ediyor! 23 TL sınırını aşan dolar için yeni rekor rakam belli oldu! Hemen şimdi bakın!

Doların göz alıcı yükselişi sürüyor! Türk Lirası karşısında 23 TL sınırını geride bırakan doların geleceği için yeni rakam açıklandı. Finans danışmanı Ömer Rıfat Gencal'ın çarpıcı tahmini, doların rekor seviyelere doğru ilerlediğini gösteriyor. Detaylar haberimizde!

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu Kimdir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapar?

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapıyor? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Türk iş adamı ve Vakıf GYO (Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

11 şehirdeki 1 milyon 430 bin 363 bina incelendi: 144 bin 595 bina ağır, 34 bin 747 bina orta hasarlı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürü Banu Aslan, deprem bölgesindeki hasar tespitiyle ilgili konuştu. 11 şehirdeki 1 milyon 430 bin 363 bina incelendi: 144 bin 595 bina ağır, 34 bin 747 bina orta hasarlı!

Rıfat Demirbaş kimdir?

Vakıf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Demirbaş kimdir? Rıfat Demirbaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Rıfat Demirbaş'ın biyografisi...

Tomtom Corners Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tomtom Corners Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıfat Hakan Kodal ve Krea Sirius Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ortaklığında kuruldu.

Rıfat Esed'in mal varlığına el konuldu!

Paris Ceza Mahkemesi, Rıfat Esed'i kamuya ait fonları kötüye kullandığı ve kara para akladığı sebebiyle 4 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Rıfat Esed, Suriye devlet fonlarını kullanarak emlak imparatorluğu kurmakla suçlanıyor!

Beşşar Esed’in amcası Hama ve Tedmür Kasabı olarak anılan Rıfat Esed, Suriye devlet fonlarını yasa dışı yollardan kullanarak emlak imparatorluğu kurmakla suçlanıyor.

Banu Aslan Can: Hasar tespit çalışmalarını en hızlı şekilde bitireceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürü Banu Aslan Can, Elazığ'da meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremden etkilenen Malatya'yı ziyaret etti. Banu Aslan Can,"Hasar tespit çalışmalarını en hızlı şekilde bitireceğiz" dedi...

Kamu yatırımlarında aslan pay ulaştırmanın!

Kamu yatırımlarına 2019 yılında 65,4 milyar lira kaynak ayrılırken, yatırımlarda aslan payını alan yaklaşık 20,3 milyar lira ile ulaştırma ve haberleşme sektörü oldu...

Şahinbey Rıfat Güngör Hüner Sosyal Tesisi açıldı!

İlçedeki çalışmalarına son sürat devam eden Şahinbey Belediyesi, Rıfat Güngör Hüner Sosyal Tesisi’ni vatandaşın hizmetine açtı.

Rıfat Aslan Haberi

Rıfat Aslan

Serhat Gayrimenkul Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rüskat Aslan ve Rıfat Aslan ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Maltepe, Zümrütevler Mahallesi, Nil Caddesi'nde kuruldu.


Serhat Gayrimenkul Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-. Her türlü inşaat taahhüt işleri; akıllı bina, konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına  arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.   Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil  konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri  inşa etmek ve kiraya vermek.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...