04 / 05 / 2024

Rifat Hisarcıklıoğlu açıklaması

Rifat Hisarcıklıoğlu açıklaması

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Merkez Bankası’nın hem politika faizini hem de fonlama faizini indirdiğini belirterek, "Artık bankalarımızın bahanesi kalmadı” dedi..

Türk müteahhitlerinin iş hacmi son 5 senede 2 katı yükseldi...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye-Özbekistan ticari ilişkilerini geliştirdiklerini kaydederek ;"Ticaretimiz son beş yılda yaklaşık iki katına kadar çıktı. Tercihli Ticaret Anlaşması'nın 1 Temmuz itibarıyla uygulanmaya başlamasından mutluyuz." diye konuşt

Aşçıoğlu'ndan marka ve ticaret ünvanı açıklaması!

Aşçıoğlu, Türkiye gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketlerine ait olan “Aşçıoğlu” markasının ve ticaret ünvanının hukuka aykırı olarak kullanılması ile ilgili olarak bir basın açıklaması yaptı.

‘Geliştirdiğimiz teknolojileri Ankara'dan dünyaya ihraç edeceğiz’

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, teknolojik gelişime yönelik açıklamalarda bulundu. Hisarcıklıoğlu, "Geliştirdiğimiz teknolojileri Ankara'dan dünyaya ihraç edeceğiz" şeklinde konuştu.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: ‘Ekonomi Şurası yapalım’

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79’ncu Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni’nde konuşma yapan Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu, “Artık daha müreffeh bir Türkiye için hep birlikte çok çalışma zamanıdır” dedi. Hisarcıklıoğlu, ‘TOBB Ekonomi Şurası’nı düzenlenmesi önerisinde bulundu.

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu Kimdir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapar?

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapıyor? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Deprem bölgesinde inşaat malzeme fiyatları sabitleniyor! TOBB Başkanı resmen duyurdu!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'ndan inşaat malzemeleri fiyatları ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar...

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul açıklaması: İmar barışı kapsamında yapı kayıt belgesi alan 317 bin yapı var!

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul açıklaması: İmar barışı kapsamında yapı kayıt belgesi alan 317 bin yapı var! İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklaması...

TCMB Başkanı Kavcıoğlu’ndan flaş döviz açıklaması!

Dövizin bu yılki serüvenini merak edenler için beklenen açıklama, en yetkili isimden, Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu’ndan geldi.

Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu'ndan flaş asgari ücret ve enflasyon açıklaması

Merkez Bankası (MB) Başkanı Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu'ndan flaş bir asgari ücrete ve enflasyon açıklaması geldi. İşte tüm detaylar...

TOGG'la ilgili flaş gelişme! Fabrika 29 Ekim'de açılıyor!

Yerli ve milli elektrikli araç TOGG'un fabrikası 29 Ekim'de açılıyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Hisarcıklıoğlu TOGG'a ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. İşte TOGG hakkında merak edilenler...

Tarih verdi! Hisarcıklıoğlu'ndan TOGG açıklaması: Hep beraber bineceğiz

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Karaman'da katıldığı açılış töreninde yerli ve milli otomobil TOGG ile ilgili de açıklamada bulundu. TOGG için geri sayım başladı.

Türkiye’nin gözbebeği Togg’un yollara çıkacağı tarih belli oldu! Fabrikaya işçi alımı yapılacak mı?

Yerli otomobil markası Togg’a dair her şey merak edilirken, Togg fabrikasının ne zaman açıklacağı ve Togg’u ne zaman yollarda göreceğimiz vatandaşlar tarafından büyük merak konusu. Tüm bu detaylar ise belli oldu. Rifat Hisarcıklıoğlu, konuya dair açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

TOGG o tarihte yolların tozunu attıracak! TOGG'un fiyatları belli oldu mu?

Yerli otomobil fabrikasının açılışının 29 Ekim’de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımı ile yapılacağını belirten TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu tarih verdi! TOGG o tarihte yolların tozunu attıracak!

Rifat Hisarcıklıoğlu açıklaması Haberi

Rifat Hisarcıklıoğlu açıklaması

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Merkez Bankası’nın hem politika faizini hem de fonlama faizini indirdiğini belirterek, "Artık bankalarımızın bahanesi kalmadı” dedi.

Hisarcıklıoğlu, “Bankalardan, faizlerdeki bu gerilemeyi muhakkak kredi faizlerine özellikle de konut kredilerine yansıtmasını istiyoruz. Bankacılık sektörü, reel sektörü ve vatandaşlarımızı mağdur etmesin" dedi. 


 Vahdet...