05 / 05 / 2024

Rıfatoğulları Şara İnşaat ve Kuyumculuk Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Rıfatoğulları Şara İnşaat ve Kuyumculuk Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Rıfatoğulları Şara İnşaat ve Kuyumculuk Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zeynel Abidin Bilğin tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Ocak'ta kuruldu.

Rıfatoğulları Group İnşaat Taahhüt Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıfatoğulları Group İnşaat Taahhüt Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Azat Bingöl tarafından kuruldu.

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fetullah Eriş tarafından kuruldu.

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olgan Gür, Tolga Gür ve Volkan Gür ortaklığında kuruldu.

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olgan Gür, Tolga Gür ve Volkan Gür ortaklığında kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Kadıoğulları Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kadıoğulları Emlak İnşaat Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Düz ve Turan Şen ortaklığında kuruldu.

Çelikoğulları Petrol İnşaat Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelikoğulları Petrol İnşaat Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Çelik ve Onut Can Çelik ortaklığında kuruldu.

Yörükoğlu Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yörükoğlu Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Samet Düzgün tarafından kuruldu.

Mahmutoğulları Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mahmutoğulları Hafriyat İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nuri Çetin tarafından kuruldu.

Bay İş Makineleri Oto Yedek Parça Hırdavat Peyzaj Orman Ürünleri Hafriyat Metal İnşaat Ltd.Şti. kuruldu!

Bay İş Makineleri Oto Yedek Parça Hırdavat Peyzaj Orman Ürünleri Hafriyat Metal İnşaat Ltd.Şti. bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Baysan tarafından kuruldu.

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meteler Paslanmaz Çelik Ürünleri Ve Makina İnşaat Elektrik Musluk Or.Ür.Kağıt Muk.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Üsküdar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ülker tarafından kuruldu.

Orçin Metal Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Hırdavat İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Orçin Metal Plastik Elektrik Elektronik Orman Ürünleri Hırdavat İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orçin Altınbaş tarafından kuruldu.

Rıfatoğulları Şara İnşaat ve Kuyumculuk Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Rıfatoğulları Şara İnşaat ve Kuyumculuk Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Rıfatoğulları Şara İnşaat ve Kuyumculuk Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zeynel Abidin Bilğin tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta kuruldu. 

Rıfatoğulları Şara İnşaat ve Kuyumculuk Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) Şirket her türlü inşaat malzemeleri, tuğla, çimento, fayans, demir, vs. alabilir, satabilir, ihraç ve ithal edebilir, yurtiçinde ve yurtdışında ikamet amaçlı konutlar, sosyal konutlar, işyerleri, fabrika binaları, kanallar, yollar, kuyular, köprüler, park ve bahçe işleri yapabilir.   b) Hertürlü Altın ve diğer değerli madenlerin toptan ve parakente satışı, ihracatı, ithalatı ve imalatı yapabilir.   c) Her türlü gıda maddeleri alım satım ithalat ve ihracat ve imalatını yapabilir.   d) Şirket ihtiyacı olan gayrimenkul mallar alabilir, satabilir, kiralayabilir ve kiraya verebilir, ipotek alabilir, verebilir,...