09 / 05 / 2024

Rigips Türkiye Ulusal Alçı Yarışması

Rigips Türkiye Ulusal Alçı Yarışması

Saint-Gobain Rigips’in düzenlediği Ulusal Alçı Yarışması Ödülleri, 30 Ocak Cumartesi akşamı Sakıp Sabancı Müzesi The Seed’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Rigips Türkiye Ulusal Alçı Yarışması kayıtları 31 Ağustos'a uzatıldı!

Saint-Gobain tarafından 20 yıldır uluslararası olarak düzenlenen ve bu yıl Saint-Gobain Rigips Türkiye tarafından Rigips Türkiye Ulusal Alçı Yarışması ön kayıtları 31 Ağustos'a kadar uzatıldı.

UKON Başkanı, “Türkiye’de et pahalı” diyenlere veryansın etti!

Türkiye’de özellikle dar gelirli vatandaşın en fazla şikayet ettiği tüketim ürünlerinin başında gele net fiyatları artmaya devam ederken, Ulusal Kırmızı Et Konseyi’nden, “Eti bugün fiyatlarla pahalı bir ürün olarak nitelendirmek hiçbir şekilde söz konusu olamaz” açıklaması geldi.

2021 Türkiye Tesis Yönetim ve Pandemi ile Mücadele Konferansı 1 Haziran’da!

Tesis yönetim sektörünün önde gelen ulusal ve uluslararası tesis yönetim firmalarının katılım sağlayacağı TRFMC 2021 Türkiye Tesis Yönetim ve Pandemi ile Mücadele Konferansı 1 Haziran'da gerçekleşecek. 

Deprem kaderini yenen Şili'den Türkiye'ye tavsiyeler!

Şili, aldığı önlemlerle deprem felaketinin kader olmadığını kanıtlayan bir ülke. Ulusal Sismoloji Merkezi Direktörü Sergio Barrientos, Şili'nin neyi doğru yaptığını anlatırken Türkiye'ye de tavsiyelerde bulundu.

Türkiye’yi turizmde şaha kaldıracak yatırım önerileri!

Türkiye’nin turizmde hak ettiği değeri almasına yönelik analiz yapan Ulusal İktisadi Düşünce Kuruluşu Başkanı Ömer Niziplioğlu, Türkiye’de 700 tane 5 yıldız yüzlerce de 4 yıldızlı otel yatırımı olduğunu hatırlattı.

KARDEMİR'den Türkiye'nin kalkınmasına büyük katkı!

Ulusal sanayileşme hamlesi kapsamında 83 yıl önce temelleri atılan Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR), geçen sürede Türkiye'nin kalkınmasına büyük katkıda bulundu...

Kristal Türkiye'nin yönetim danışmanı Zennure Özen oldu!

Zennure Özen, Kristal Türkiye lokal, ulusal ve uluslararası operasyonunda tüm süreçlerden sorumlu yönetim danışmanı oldu. Gayrimenkul franchise endüstrisinin tecrübeli ismi Özen, 2013-2018 yılları arasında Coldwell Banker Türkiye operasyonu genel koordinatörü olarak görev almıştı...

Zennure Özen, Kristal Türkiye'nin yönetim danışmanı oldu!

Gayrimenkul franchise endüstrisinin tecrübeli isimlerinden olan Zennure Özen, Kristal Türkiye lokal, ulusal ve uluslararası operasyonunda tüm süreçlerinden sorumlu yönetim danışmanı oldu.

Türkiye’nin ilk Ulusal Akıllı Şehirler Stratejisi ve Eylem Planı hazır!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Türkiye’nin ilk Ulusal Akıllı Şehirler Stratejisi ve Eylem Planı’nı hazırladı. Plan kapsamında şehircilikte akıllı dönem 81 ilde devreye alınacak. İl il yaşanabilir şehirler endeksi hazırlanıp, her yıl yenilenecek.

Türkiye'de 53 ilde 240 riskli alan ilan edildi!

6. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nin sponsoru olan İmpo İmar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz, Türkiye’de 600 bin binanın riskli yapı statüsünde olduğunu, 6.7 milyon bağımsız binanın da kentsel dönüşüme girerek mutlaka yenilenmesi gerektiğini belirtti.

QNB, Türkiye'de emlak danışmanlığı verecek!

Katar Ulusal Bankası (QNB), müşterilerine Türkiye pazarında emlak danışmanlığı hizmeti sağlamak üzere Realty World Turkey ile anlaşma imzaladı.

Iraklılar Türkiye'nin desteğinden memnun!

Irak meclisindeki Şii Ulusal Koalisyonu milletvekili Ali Bedri, Türkiye'nin Irak'a yapacağı imar desteğinden memnun olduklarını söyledi.

Kazakistan'dan Türkiye'ye yatırım yağmuru!

Kazakh Invest Ulusal Yatırım Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Saparbek Tuyakbayev, "Şu an Türkiye'nin büyük holdingleriyle görüşmeler yapıyoruz. Bu yıl daha birkaç milyar dolarlık anlaşma imzalayacağız." dedi.

Seha Yapı sosyal medyada Türkiye 3’üncüsü oldu!

Seha Yapı, ulusal birçok inşaat markasını geride bırakarak sosyal medyadaki hızlı yükselişini sürdürüyor. Seha Yapı, Boomsonar’ın Ağustos 2017 raporunda, Türkiye çapında Facebook'ta en iyi performans gösteren üçüncü inşaat şirketi olarak gösterildi.

Rigips Türkiye Ulusal Alçı Yarışması Haberi

Rigips Türkiye Ulusal Alçı Yarışması

Yarışmada “Alçı Levha” kategorisinde Işık Dekorasyon, “Sürdürülebilirlik ve İnovasyon” ile “Eğitim, Sağlık ve Konaklama Hizmetleri” kategorilerinde ESDO İnşaat birinciliğe layık görülürken, “Ticari” kategori birincisi ise Ekkon İnşaat oldu. Ödüllendirilen projeler, Prag’da bu yıl 10. kez gerçekleşecek olan Saint-Gobain Gypsum Trophy’de Türkiye’yi temsil edecek. 


Alçı sektöründe Türkiye’de uzun yıllardır faaliyet gösteren Rigips’in düzenlediği Ulusal Alçı Yarışması Ödülleri sahiplerini buldu. Bu yıl ilk kez gerçekleşen yarışmanın Sakıp Sabancı Müzesi The Seed’de düzenlenen ödül töreninde “Alçı Levha” kategorisinde “Işık Dekorasyon İdari Binası” ile Işık Dekorasyon, “Sürdürülebilirlik ve İnovasyon” kategorisinde “42 Maslak” ve “Eğitim, Sağlık ve Konaklama Hizmetleri” kategorisinde “Grand Hotel de Pera” projeleriyle ESDO İnşaat birinciliğe layık görüldü. “Ticari” kategori birincisi “Başakşehir Fatih Terim Spor Kompleksi” ile Ekkon İnşaat olurken, Mansiyon Ödülü ise...