05 / 05 / 2024

rings istanbul avm havadan görüntüleri

rings istanbul avm havadan görüntüleri

Rings İstanbul AVM havadan görüntüleri havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi...

Rings İstanbul'da 50 ay 0 faiz!

Rings istanbul'da hemen teslim daireler 50 aya kadar sıfır faiz oranıyla sunuluyor. Rings istanbul'da yer alan bahçeli ve orman manzaralı teraslı evler ile Rings Rezidans'ta yer alan daireler bu kampanya kapsamında yer alıyor.

Rings İstanbul'da teslimler hemen yapılıyor!

Selin Yapı tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Rings İstanbul'da hemen teslim daireler 50 aya kadar sıfır faiz oranıyla sunuluyor. Rings istanbul, 499 ev ve 99 rezidans daireden oluşuyor.

Rings İstanbul'da 5 bin TL peşinat, 0.76 faiz!

Rings istanbul'da sınırlı sayıdaki geniş bahçeli ve orman manzaralı teraslı evlerden ya da Rings AV M üzerinde bulunan rezidans dairelerden birine 5 bin lira peşinatla sahip olabiliyor.

Rings İstanbul’da peşinat 5 bin TL!

Rings İstanbul, bayrama özel sınırlı sayıdaki geniş bahçeli ve orman manzaralı teraslı evler ile Rings AVM üzerinde bulunan rezidans daireleri, 5 bin lira peşinatla satışa çıkardı...

Rings İstanbul'da 5 bin lira peşin! Hemen taşın!

Kampanya kapsamında projede sınırlı sayıdaki geniş bahçeli ve orman manzaralı teraslı evlerden ya da Rings AVM'deki rezidans dairelerden birine 5 bin lira peşinatla sahip olunabiliyor...

Rings İstanbul'da Bayram kampanyası! 5 bin TL peşin!

Rings İstanbul’da sınırlı sayıdaki geniş bahçeli ve orman manzaralı teraslı evlerden ya da Rings AVM üzerinde bulunan rezidans dairelerden birine 5 bin lira peşinat ile sahip olmak mümkün...

Rings İstanbul'da 36 ay vade! 0 faiz!

499 adet daire ve 99 adet rezidanstan meydana gelen Rings İstanbul projesinin ödeme planı kapsamında 36 ay 0 faizle vadelendirme yapılıyor. Ayrıca projede bir de AVM yer alıyor.

Rings istanbul'da 36 ay vade imkanı!

499 adet daire ve 99 adet rezidanstan meydana gelen Rings istanbul projesinin ödeme planı kapsamında firma bünyesinde 36 ay vadelendirme yapılıyor. Projenin hemen başında yer alan Rings AVM'de 112 adet mağaza ve 9 adet sinema salonu yer alıyor.

Rings İstanbul'dan faizsiz 60 ay taksit! 1+1'ler 334 Bin 250!

Rings istanbul projesi alıcılarına 1.700 liradan başlayan taksit fırsatı veriyor. Hemen teslim edilen projenin ödeme planı kapsamında 60 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor.

Rings İstanbul bahçeli, teraslı ve Home Office evlerini satışa sundu!

Selin Yapı tarafından geliştirilen Rings İstanbul, özellikle geniş ailelerin tercihi olan büyük metrekareli bahçeli ve teraslı evleri ile Rings AVM üzerinde bulunan Home Office evlerini satışa sundu.

Rings İstanbul bahçeli, teraslı ve Home Office evlerini satışa sundu!

Bahçeli ya da orman manzaralı teraslı büyük bir ev sahibi olmak isteyenler ya da AVM üzerinde bir Home Office avantajını yaşamak isteyenler için Rings İstanbul yeni dairelerini satışa sundu.

Rings İstanbul'dan 3 bin 90 TL taksitle bahçeli ev sahibi olabilirsiniz!

Selin Yapı tarafından hayata geçirilen Rings İstanbul projesinde taksitler 1. 350 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 3+2 dubleks, 4+2 dubleks ve 5+2 dubleks konut seçenekleri mevcut...

Rings İstanbul’da 50 ay vade ile! 3 bin 90 TL taksitle!

Rings İstanbul’ da hemen teslim bahçeli ya da teraslı bir eve banka kredisi kullanmadan kira öder gibi düşük taksitlerle ve 50 ay vade ile sahip olmak mümkün...

rings istanbul avm havadan görüntüleri Haberi

rings istanbul avm havadan görüntüleri
Rings İstanbul AVM havadan görüntüleri için...