01 / 05 / 2024

rings istanbul taksit fiyatı

rings istanbul taksit fiyatı

Rings İstanbul Sancaktepe' de yer alan dairelerin taksitleri 1.750 TL' den başlangıç gösteriyor.Rings İstanbul projesinde konutların yanı sıra 89 home ofis yer alıyor.

Rings İstanbul'da daireler 1.750 TL taksitle!

Sancaktepe Rings İstanbul' da 1.750 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor.Rings İstanbul projesinde 60 ay vadelendirme imkanı sunuluyor.Rings İstanbul projesinde teslimler hemen gerçekleşiyor.

Sancaktepe Rings İstanbul'da hemen teslim evler!

Sancaktepe Rings İstanbul projesi 500 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Projede 50 ay vade farksız taksit yapılıyor. Sancaktepe Rings İstanbul'da hemen teslim evler...

Rings İstanbul'da 50 ay 0 faiz!

Rings istanbul'da hemen teslim daireler 50 aya kadar sıfır faiz oranıyla sunuluyor. Rings istanbul'da yer alan bahçeli ve orman manzaralı teraslı evler ile Rings Rezidans'ta yer alan daireler bu kampanya kapsamında yer alıyor.

Rings İstanbul'da teslimler hemen yapılıyor!

Selin Yapı tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Rings İstanbul'da hemen teslim daireler 50 aya kadar sıfır faiz oranıyla sunuluyor. Rings istanbul, 499 ev ve 99 rezidans daireden oluşuyor.

Rings İstanbul'da 5 bin TL peşinat, 0.76 faiz!

Rings istanbul'da sınırlı sayıdaki geniş bahçeli ve orman manzaralı teraslı evlerden ya da Rings AV M üzerinde bulunan rezidans dairelerden birine 5 bin lira peşinatla sahip olabiliyor.

Rings istanbul'da 36 ay vade imkanı!

499 adet daire ve 99 adet rezidanstan meydana gelen Rings istanbul projesinin ödeme planı kapsamında firma bünyesinde 36 ay vadelendirme yapılıyor. Projenin hemen başında yer alan Rings AVM'de 112 adet mağaza ve 9 adet sinema salonu yer alıyor.

Rings İstanbul'da dairelerin taksit fiyatları 1.750 bin TL!

Rings İstanbul' da 1.750 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor..Rings İstanbul projesinde teslimler hemen gerçekleşiyor.Sancaktepe Rings İstanbul projesi Selin Yapı tarafından hayata geçiriliyor.

Rings İstanbul'da 3+1 daireler 4 bin TL'den başlayan taksitlerle!

Selin Yapı Rings İstanbul projesinde 499 adet konut ve 89 adet home ofis yer alıyor.3+1 teraslı daireler için 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla 60 ay taksit seçeneği sunuluyor.

Selin Yapı Rings İstanbul'da 1.700 TL'den başlayan taksitler!

İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe'de konumlandırılan Selin Yapı Rings İstanbul projesinde 499 adet konut ve 89 adet home ofis yer alıyor. 3 etap şeklinde tasarlanan projede, 1.700 TL'den başlayan taksit imkanları sunuluyor.

Rings İstanbul'dan faizsiz 60 ay taksit! 1+1'ler 334 Bin 250!

Rings istanbul projesi alıcılarına 1.700 liradan başlayan taksit fırsatı veriyor. Hemen teslim edilen projenin ödeme planı kapsamında 60 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor.

Rings İstanbul'da 1.790 TL'den başlayan taksit imkanları!

Rings İstanbul projesi hem ödeme seçenekleri hem de proje içerisinde bulunan çeşitlilikle göz dolduruyor. Projesinin içinde daireler haricinde, 116 mağaza, 9 sinema salonu, kapalı havuz, fitness center ve toplantı salonları da dahil.

Sancaktepe Rings İstanbul Residence'ta 2 bin 800 TL taksitle 2+1!

Sancaktepe Rings İstanbul Residence'ta satışa sunulan dairelerin teslimleri hemen gerçekliyor. Projede bulunan 2+1 dairelere sahip olmak için aylık 2 bin 800 TL taksit ödemesi yapılıyor.

Sancaktepe Selin Yapı Rings İstanbul Evleri'nde 1+1'ler 1.310 TL taksitle!

1 oda 1 salon dairler için aylık 1.310 lira taksit ödemesinin yapıldığı Sancaktepe Selin Yapı Rings İstanbul Evleri'nde teslimler hemen gerçekleştiriliyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün.

Selin Yapı Sancaktepe Rings İstanbul'da 1.310 TL'den başlayan taksitlerle!

Selin Yapı Sancaktepe Rings İstanbul projesi kapsamında yer alan konutlar için taksit ödemeleri 1.310 TL'den başlıyor. Projedeki daireler stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'lerden oluşuyor

rings istanbul taksit fiyatı Haberi

rings istanbul taksit fiyatı

Selin Yapı tarafından hayata geçirilen Rings İstanbul projesi Anadolu Yakası'nda Sancaktepe'de inşa ediliyor.


Toplam 499 dairenin yer aldığı projede konutların yanı sıra 89 home ofis bulunuyor.


Rings İstanbul Sancaktepe projesinde yer alan dairelerin taksitleri 1.750 TL'den başlangıç gösteriyor.


Rings İstanbul projesinde home ofis daire seçeneklerinin yanı sıra bahçe dubleks ve teras dubleks konutlar yer alıyor.


AVM ve ofislerinde bulunduğu Sancaktepe Rings İstanbul projesinde teslimler hemen gerçekleşiyor.


Proje kapsamında ofislere özel kapalı havuz, 9 sinema, fitness center, toplantı salonları ve 166 mağaza yer alıyor.


Sancaktepe Rings İstanbul adres:

Akpınar Mah. Kanuni Cad. No:6 34885, Sancaktepe İstanbul / Türkiye


Sancaktepe Rings İstanbul iletişim

Telefon: 444 86 00 

Web Adresi: www.ringsistanbul.com

İremnur...