02 / 05 / 2024

Riva ve Ormanlı rezerv alanları

Riva ve Ormanlı rezerv alanları

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından yapılan açıklamada, Karadeniz'in Riva ve Ormanlı mevkilerindeki rezerv alanlarıyla ilgili bir gazetede yer alan haberin gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.

As Yapı'dan Riva ve Uskumruköy'e 135 villalık yeni projeler geliyor!

As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sert, As Yapı'nın yeni projelerini tek tek açıkladı. Şirket Riva ve Uskumruköy'e 115 ve 20 adet villalık projeleri için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Riva Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Riva Grup Yapı Malzemeleri İnşaat Hırdavat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tufan Erat tarafından kuruldu.

Viridis İnşaat'tan 2,5 milyar TL'lik 3 dev proje! Çengelköy, Riva ve Reşadiye'ye yeni konutlar geliyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün yeni isimlerinden Viridis; Reşadiye, Çengelköy ve Riva’da hayata geçecek olan projeleri için toplam 2,5 milyar TL’lik yatırıma imza atıyor.

Doğu Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 12 milyon TL sermaye bedeli ile İ. M. İskender Pisak, Mehmet İmregün ve Ayşe Servinaz Sezen ortaklığında kuruldu.

Güney Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşitaş'ta 60 milyon 540 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Orta Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Orta Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşitaş'ta 74 milyon 450 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Kıyı Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kıyı Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşitaş'ta 21 milyon 175 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Sa Riva İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sa Riva İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beykoz’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Süreyya    Ayaz tarafından kuruldu.

Beykoz Riva 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı hüküm değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Riva Mahallesi 238 Parsele (Yeni 3209,3210,3211 Parseller) İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Plan Hükümleri ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Plan Hükümleri Değişikliği askıya çıktı.

Konya Karatay'da ormanlık alanın imarı değiştirildi iddiası!

Konya Karatay'da 10 sene önce eski Belediye Başkanı Mehmet Hançerli tarafından, Hazine’den alınan 2 milyon 472 bin metrekare büyüklüğündeki alana 85 bin ağaç dikildi ve ormanlık alan yapıldı. Ormanın bir bölümü temeli atılan Yeni Sanayi Sitesi'ne katıldı.

Atlantis Riva İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atlantis Riva İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Dursun tarafından kuruldu.

Marmaris'te apart oteller eve döndü!

Marmaris’te bulunan küçük çaplı otel, pansiyon ve apartların bir kısmı, sahipleri tarafından göç dalgası ile beraber meydana gelen nüfusu artışının ardından, apartmana dönüştü. Etrafı deniz ve ormanlık alanla kaplı ilçe merkezinde bulunan 150 apart otel ve pansiyondan 80’i, sahipleri tarafından kat

Galatasaray Florya ve Riva arsalarının akıbeti belli oldu!

Galatasaray Florya ve Riva arsalarının akıbeti belli oldu. 4 Aralık'ta imzalanan protokole göre, Florya Galatasaray'da kaldı, Düşler Vadisi Riva projesi ise devam edecek...

Riva ve Ormanlı rezerv alanları Haberi

Riva ve Ormanlı rezerv alanları


Denizdeki kum ocaklarına ruhsat veya izin verme yetkisinin Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığında bulunmadığı bildirildi.


Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığından yapılan açıklamada, Karadeniz'in Riva ve Ormanlı mevkilerindeki rezerv alanlarıyla ilgili bir gazetede yer alan haberin gerçeği yansıtmadığı ifade edildi. 


Haberde yer alan hususların Bakanlıkla ilgisi bulunmadığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi: 


"Kum taşınmasına ve kum ocağından yapıldığı iddia edilen hukuk dışı uygulamaya yönelik Bakanlığımızın bir denetim yetkisi bulunmamaktadır. Denizdeki kum ocaklarına ruhsat veya izin verilmesi yetkisi Bakanlığımızda değildir. Haberde iddia edildiği üzere Bakanlığımıza bağlı Denizcilik Müsteşarlığı diye bir kurum veya mevki yoktur. Haberi yapanlar araştırırsa böyle bir kurumun yıllar önce tarihe karıştığını göreceklerdir. 


Haberde de bahsedildiği üzere gemilerin yanaşarak kumların tahliye edildiği iskelelerin (Kartal Kumcular İskelesi) Bakanlığımızca verilmiş bir işletme izinleri bulunmamaktadır. Gemilerin işletme...