12 / 05 / 2024

Rixos Lares antalya

Rixos Lares antalya

PETA adlı hayvan hakları organizasyonu, Antalya'da faaliyet gösteren Rixos Lares'e, hayvan dostu uygulamaları sebebiyle 'Hayvan Dostu Otel' ödülü verdi

 Mardan Palace Hotel Rixos Oteller Grubu’na geçti mi?

Antalya Kundu turizm bölgesinde 2009 yılında Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1.4 milyar dolar bedelle hizmete açılan dünyanın en lüks oteli seçilen Mardan Palace Hotel’in Rixos Oteller Grubu’na geçişiyle ilgili süreç tamamlanamadı.

Mardan Palace'ın Rixos'a satışı tamamlanamadı!

Antalya Kundu'da 2009'da hizmete açılan Mardan Palace Hotel’in Rixos Oteller Grubu’na geçişiyle ilgili süreç tamamlanamadı.

Evrim Kırmızıtaş'a Antalya'da 2 ödül birden!

Evrim Kırmızıtaş Başaran bu sene Antalya Rixos Premium Belek'de gerçekleştirilen Re/max kongresinde ödüllere doymadı.

Rixos, Mardan Palace'a talip!

Antalya Kundu'daki hacizlik olan Mardan Palace Hotel, Rixos Oteller Grubu’nun işletmesine geçiyor.

Antalya Rixos The Land of Legends 2019'da tamamlanacak!

Accor Hotels Group, Rixos'a ortak oluyor. Accor Group'un Rixos Hotels Grubu'na ortak olması için iki grup arasında görüşmeler sürüyor.

Antalya The Land of Legends Theme Park, Disneyland’a rakip!

Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, Antalya Belek’te 1 Temmuz’da kapılarını açacak ‘The Land of Legends Theme Park’ hakkında bilgi verdi. Tamince, yeni bir destinasyon yarattıklarını söyledi.

Antalya Dreams of Phaselis otelinin imar planı iptal edildi!

Fettah Tamince'nin sahip olduğu Rixos Oteller Grubu'nun Olimpos Milli Parkı içine yapmayı planladığı otele izin çıkmadı. Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, mevcut imar planlarının iptaline karar verdi.

Antalya Kemer otel inşaatında tarihi yapı bulundu!

ANTALYA Kemer'de Rixos Oteller zincirine tahsis edilen ve mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı verdiği Phaselis Antik Kenti ve Beydağları Olimpos Milli Parkı sahasında yapılan kazı çalışmalarında, tarihi yapı kalıntıları bulundu.

Antalya Kemer'de Rixos Oteli için mahkemeden yürütmeyi durdurma!

Antik Phaselis kentinin yanıbaşında kurulmak istenen ve içinde 1. derece sit alanı da bulunan 180 dönümlük Rixos Oteli için, mahkeme yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Antalya Rixos en iyi yönetilen otel 2014 ödülünü aldı!

Antalya'da hizmet veren oteller ödüle doymuyor! GM Turizm ve Yönetim Dergisi'nin Ouality Management ödülleri sahiplerini buldu. En iyi yönetilen otel Rixos seçildi. Otel, 2013'te de aynı ödüle layık görülmüştü.

Rixos Dubai'ye yönetim üssü kuruyor!

Rixos Hotels Grubu, Dubai’yi yeni yönetim merkezlerinden biri yaptı. Antalya ve Kazakistan’da yönetim merkezi bulunan firma, Ortadoğu ve Afrika operasyonlarını yönetmek için ise Dubai’yi üs seçti.

Rixos Park 1 milyar dolarlık yatırımla 2016'da açılıyor!

Rixos Hotels Grubu, Antalya'nın Belek tatil beldesinde 1 milyar dolarlık yatırım projesi ile Disneyland'dan daha büyük temalı park yapacak. Grubun Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, konuşma yaptı.

Fettah Tamince: Antalya'da otel dışında bir şey yapılmıyor!

Antalya'da otel dışında başka bir şey yapılmamasını eleştiren Rixos Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamince, "Bankaya gidiyoruz, Temalı Park yapacağız kredi verin diyoruz. 'Kusura bakma otel yaparsan kredi var' yanıtını alıyoruz" dedi

Rixos Lares antalya Haberi

Rixos Lares antalya

Hayvanlara Etik Muamele İçin Mücadele Edenler-People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) adlı hayvan hakları organizasyonu, Antalya'da faaliyet gösteren Rixos Lares'e, hayvan dostu uygulamaları sebebiyle 'Hayvan Dostu Otel' ödülü verdi.


Rixos Lares, otel içinde bulunan kuşlar, kediler, köpekler ve caretta carettalar için sağladığı özel bakım hizmetleriyle Almanya PETA tarafından ödüllendirildi. Rixos Lares Genel Müdür Cüneyt Kuru, 'Hayvan Dostu Otel' ödülünü PETA'dan Sylvia Schubert'in elinden aldı.


Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, "Rixos Lares, kedilerin barınmaları ve beslenmeleri için kedi evleri kurarak kontrolsüz çoğalmalarını engellemek amacıyla kısırlaştırıp düzenli veteriner kontrollerini yaptırıyor. Kediler, kedi evinden sorumlu personel tarafından, ana restorandan artan yemekler ve kuru mamalarla günde üç öğün besleniyor. Kuşlar için belirli noktalara kuş besleme istasyonları kuruluyor, sorumlu personel bu istasyonlara düzenli olarak...