07 / 05 / 2024

Rixos Otelleri kübada otel mi açıyor

Rixos Otelleri kübada otel mi açıyor

Rixos Otelleri’nin CEO’su Buğra Berberoğlu, Küba'da 3-4 farklı otel için pazarlıklarının sürdüğünü, yıl sonuna kadar bu görüşmelerden birini sonuçlandırmayı planladıklarını söyledi.

Akfen GYO, Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının değerini açıkladı!

Akfen GYO tarafından Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının 2022 yılına ilişkin değerleri açıklandı. İşte o rakamlar...

Akfen GYO Esenyurt ve Tuzla Ibis otelleri 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Esenyurt Ibis ve Tuzla Ibis otelleri ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Akfen GYO Ankara ve Eskişehir Ibis otelleri 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Ankara Ibis ve Eskişehir Ibis otelleri ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Rixos Grubu, Hotel Rixos Premium Dubrovnik'i 155 milyon liraya yeniledi!

Türkiye’nin yurt dışındaki en büyük turizm yatırımcıları arasında yer alan Rixos Grubu, Hırvatistan'daki Hotel Rixos Premium Dubrovnik'i 20 milyon Euro, yani 155 milyon liralık yatırımla yeniledi ve kapılarını tekrar açtı.

Xperia Otelleri'nden Erciyes’e 550 yatak kapasiteli otel!

Xperia Otelleri Erciyes’e yatırım yapmak için düğmeye bastı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, temel atma aşamasına gelen otelin 550 yatak kapasiteli olacağını duyurdu.

Akfen GYO'nun otelleri sağlık personellerine tahsis edilecek!

Akfen GYO'nun geçici olarak faaliyetleri durdurulduğu otelleri koronavirüs salgınıyla ilgili olarak hastanelerde yoğun mesai yapan sağlık personeline tahsis edilecek.

Fettah Tamince: Yatırımlarımızı Türkiye'nin vizyonuna paralel yapıyoruz!

Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Tamince, "12 ülkede faaliyet gösteriyoruz. 30 ülkede olmak istiyoruz. Daha çok Asya Pasifik'te büyümek istiyoruz ve onunla ilgili adımlarımızı atıyoruz. Yatırımlarımız devam ediyor" dedi..

Kervansaray Otelleri Anadolu'da 2 yeni otel açacak!

Kervansaray Otelleri hedef büyüttü. Kervansaray Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Tümer, ''Sorunlu dönemi geride bıraktık. Turizmde yeniden atağa kalkacağız'' dedi.

Cornelia Otelleri'nden Belek'e 5 bin kişilik kongre merkezi!

Cornelia Otelleri Grubu, Antalya Belek'te 5 bin kişilik ileri teknoloji uluslararası kongre merkezi yatırımı yaptı. Kongre merkezi tamamlandığında Türkiye'nin en ileri teknoloji ve büyük kongre merkezi olacak. Merkez için yaklaşık 50 milyon dolar yatırım ön görülüyor. 

Kars'ta günlük kiralık ev fiyatları yükselişe geçti!

Ankara'dan başlayıp Kars'ta son bulan Doğu Ekspresi'ne yoğun ilgi gösteren yerli turistler, Kars'ta otelleri doldurunca günlük kiralık evlerde yükseliş yaşandı. 

Evrim Kırmızıtaş'a Antalya'da 2 ödül birden!

Evrim Kırmızıtaş Başaran bu sene Antalya Rixos Premium Belek'de gerçekleştirilen Re/max kongresinde ödüllere doymadı.

Kayı Holding otel projeleriyle 2 ödüle layık görüldü!

1991 yılında kurulan Kayı Holding, otel yatırımlarıyla iki ödüle birden layık görüldü. Rusya’nın Krasnoyarsk Bölgesi’ndeki Novotel ve Ibis otelleri, turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen ödüllerinden ikisini kazanarak, önemli bir başarıya imza attı.

Yeni kongre otelleri yapılıyor!

Kongre turizmine yönelik yatırımlar hız kesmeden devam ediyor.  Elite World Hotels CEO’su Ünsal Şınık, oteller hakkında bilgi verdi. İşte yeni kongre otelleri...

Rixos Otelleri kübada otel mi açıyor Haberi

Rixos Otelleri kübada otel mi açıyor

Komünizmin son kalesi Küba’ya ilk büyük Türk yatırımını Rixos yapıyor. Rixos Otelleri’nin CEO’su Buğra Berberoğlu, Küba'da 3-4 farklı otel için pazarlıklarının sürdüğünü, yıl sonuna kadar bu görüşmelerden birini sonuçlandırmayı planladıklarını söyledi. Berberoğlu, ‘Yıl sonuna kadar Türk bayrağını Küba’da dalgalandırmayı planlıyoruz” dedi. Yurtdışı yatırımlarını hızlandıran grup, Karayipler dışında Miami, Malpler, Meksika, Malezya, Dubai gibi yeni lokasyonlara da yayılmayı hedefliyor. Grup, 2020 yılına kadar otel sayısını 60’a çıkarmayı hedefliyor.


Kapı kapı geziyoruz

30 oteliyle Rixos’un yılda 1 milyon ziyaretçi ağırladığını vurgulayan Berberoğlu, “Kriz geldi’ deyip, kaderciliğe boyun eğmedik. Yeni, bakir pazarlara bakıyoruz. Ortadoğu’da 4 arkadaş kapı kapı gezip müşteri getirmek için çalışıyor. Rusya’da 17 TV kanalı 9 radyoda bütün gün Rixos spotları dönüyor” ifadelerini...