29 / 04 / 2024

Rıza Sümer kimdir

Rıza Sümer kimdir

AKP İl Başkanı Rıza Sümer, KEMDER Başkanı Süleyman Akbıyık ve Kepezli müteahhitlerle buluştu. Rıza Sümer, ''7 Haziran'daki seçimler en çok inşaat sektörüne yansıdı'' diye konuştu.

Antalya'ya yapılan yatırımlar şehrin marka değerini yukarıya taşıyacak!

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Dostlar Grubu'nun her ayın ilk perşembe günü düzenlediği toplantının konuğu oldu.

Rıza Sümer: Kemer imar planlarının takipçisiyiz!

Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Kemer’de mahalle temsilcileri ve esnafla bir araya geldi. Rıza Sümer, “Kemer’in imar planlarıyla ilgili yapılacak düzenlemeleri gerek belediye meclis üyelerimiz, gerekse hükümet nezdinde takipçisi olacağız. " dedi.

Rıza Sümer'den Antalya'ya eğitim kompleksi müjdesi!

Rıza Sümer Antalyaya eğitim kompleksi müjdesi verdi. Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Antalya’nın eğitim kompleksi yapılacak 6 il arasında olduğunu belirterek, kompleksin Kepez ilçesi Varsak bölgesine yapılacağını belirtti.

Virma Sökmen kimdir? Virma Sökmen ne iş yapmaktadır?

Yapı Kredi Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Virma Sökmen kimdir? Virma Sökmen hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer ne iş yapmaktadır? 

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Ali Rıza Akbaş kimdir? Hangi ülkede genel müdür olarak çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Ali Rıza Akbaş nerede doğdu? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Şeker GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Ali Rıza Akbaş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Rıza Kutlu Işık Kimdir?

Rıza Kutlu Işık kimdir? Rıza Kutlu Işık’ın mesleği nedir? Rıza Kutlu Işık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Serdar Sümer kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Çalık Grubuna bağlı Türkiye'nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası konumundaki Aktifbank'ın Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Serdar Sümer kimdir? Kaç yaşında?  Serdar Sümer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serdar Sümer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Serdar Sümer`in hayatına dair merak edilenler.

Rıza Sarraf Miami'de 3.6 milyon dolarlık evde oturuyor!

Rıza Sarraf'ın Miami'de yaşadığı lüks hayatın ayrıntıları ortaya çıktı. Sarraf şu sıralar Miami'de Biscayne Körfezi manzaralı bir evde oturuyor.

Süha Sümer ve Nilgün Akman Sümer kira anlaşmazlığı nedeniyle öldürülmüş!

iş insanı Süha Sümer ve eşi emekli öğretmen Nilgün Akman Sümer'in kira anlaşmazlığı nedeniyle öldürüldüğü ortaya çıktı.

Özgür Kaan Alioğlu kimdir?

ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olan Özgür Kaan Alioğlu kimdir? Özgür Kaan Alioğlu hangi görevlerde bulundu?

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın fenni mesulü için tutuklama kararı!

İzmir'de 30 Ekim 2020’de meydana gelen deprem nedeniyle yıkılan Rıza Bey Apartmanı ile ilgili devam eden soruşturma dahilinde  binanın mimari proje müellifi ve fenni mesulü olan A.S.B tutuklandı. 

Bayraklı'daki Rıza Bey Apartmanı'nın yerine ne yapılacak?

Rıza Bey Apartmanı yerine park ve anıt yapılacağı sözünü veren projeden vazgeçildi. Depremzede aileler duruma tepki gösterdi.

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı için yeni iddia!

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı’yla ilgili yeni tartışmalar yaşanıyor. Apartmanın deprem tespit tutanağında zemin etüdü yapılmasının söylendiği ileri sürüldü. 

Yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın yerine yeşil alan düzenlemesi!

İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın yerinde yeşil alan düzenlemesi yapılacağını söyleyen Bakan Kurum, depremde yaşamını yitirenlerin hatıralarının yaşatılacağı bir mekan inşa edileceğini açıkladı.

Hasan Sözbilir kimdir?

Profesör Doktor Hasan Sözbilir kimdir? Hasan Sözbilir hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hasan Sözbilir'in biyografisi...

Rıza Sümer kimdir Haberi

Rıza Sümer kimdir

AKP İl Başkanı Rıza Sümer, Kepez Müteahhitler Derneği (KEMDER) Başkanı Süleyman Akbıyık ve Kepezli müteahhitlerle bir araya geldi. Müteahhitlere referandum süreciyle ilgili bilgiler veren Sümer, "Yeni anayasada ilk 4 maddenin değiştirilmesine yönelik teklif dahi yok. İftira atıyorlar. Hayırcılar eteklerindeki taşları döktü. Bunlara müsaade etmeyeceğiz. Şimdi sıra bizde. Bugün itibariyle sahalara iniyoruz. Ne tür iftira varsa attılar. Bu konuda sizlerden de destek bekliyoruz" diye konuştu. 


1982 ANAYASASI'NIN DARBE RUHU VAR 

1982 Anayasa'sında özgürlüklerin önünde engeller olduğunu söyleyen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şiir okuduğu için aldığı 10 aylık cezayı hatırlatan Başkan Rıza Sümer, "1982 Anayasası darbe ruhu olan bir anayasa. Değişmesi lazım. En önemli değişiklik de cumhurbaşkanlığı sitemi. Parlamenter sistemden başkanlık sistemine geçiş. Bu konuda MHP'nin de olumlu katkıları oldu." 


BİRLİK SADECE BÖLGESEL...