02 / 05 / 2024

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Rize Çarşı Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı!

Rize İli Merkez İlçesi Çarşı (Dolgu) Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ihalesinin, 5 Ekim 2020 tarihinde 21-b usulüyle yapıldığı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rize'ye 1.252 yeni konut müjdesi!

Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de 1252 konut ve toplam 360 ticari birim inşa edileceğini söyledi.

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Rize'deki Çay Çarşısı'nın inşaatı hız kesmiyor!

Rize Ticaret Borsası’nca hazırlanan ‘Çay Çarşısı’ projesi inşaatı devam ediyor. Çarşıda, 30 metre yüksekliğinde ince belli çay bardağı anıtı yapılıyor. Anıtın içerisinde, çay müzesi, çayın topraktan bardağa serüvenini anlatan 13D çay sineması ve seyir terası olacak.

Mehmet Özhaseki'den Çetin Arık'ın Güneşli Mahallesi imar değişikliği iddialarına tepki!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın Kocasinan ilçesi Güneşli Mahallesi'ndeki imar değişikliği iddialarına yanıt verdi.

TOKİ Beyşehir 317 konut ihalesi bugün!

Konya İli Beyşehir İlçesi Küçükavşar Mahallesi 3. Etap 317 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Konya Beyşehir 317 konut ihalesi yarın!

Konya İli Beyşehir İlçesi Küçükavşar Mahallesi 3. Etap 317 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Konya Beyşehir 317 konut ihalesi yarın!

Konya İli Beyşehir İlçesi Küçükavşar Mahallesi 3. Etap 317 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Konya Beyşehir 317 konut ihalesi 29 Aralık'ta!

Konya İli Beyşehir İlçesi Küçükavşar Mahallesi 3. Etap 317 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 29 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Milas'ta 11 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Milas İcra Dairesi, Avşar mahallesi Avşarönü mevkiinde bulunan deniz balıkları kuluçkahanesi satışa çıkarıldı. Satış bedeli 11 milyon 30 bin TL olarak belirlendi.

Rize Çay Çarşısı projesinin alanında usulsüzlük iddiası!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Çayımızın sembolü” diye anlattığı, “Rize Çay Çarşısı” projesinin alan tahsisinde usulsüzlükler yapıldığı iddia edildi.

Rize'de yapılan Çay Çarşısı Kıyı Kanunu'na aykırı çıktı!

Rize Ticaret Borsası tarafından dolgu sahasına yapılan Çay Çarşısının Kıyı Kanunu'na aykırı olduğu Sayıştay raporuyla belirlendi. 

Rize Dağsu Mahallesi'nde 2 bina tahliye edildi!

Rize'de sağanak yağışın ardından oluşan sel ve heyelanların neden olduğu hasar tespit edilmeye çalışılıyor. Dağsu Mahallesi'ndeki 2 bina tahliye edildi.

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Haberi

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ve Salarha Tüneli Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasının başında açılışı gerçekleştirilecek olan tünelin hayırlı olmasını temenni etti.

Hayata geçirilen yatırımlarla Doğu Karadeniz'in insan ve yük trafiğinin artacağına değinen Erdoğan, sözlerine şu şekilde devam etti:

"Salarha tüneliyle işte bu trafiğin önemli bir bölümünü şehir içinden çıkarıp çevre yolu üzerinden doğrudan arka tarafa veriyoruz. Vadi ile kıyıyı birleştiren bu tünel Rize'nin 70 yıllık hayalidir. Tünel sayesinde önceden 14 kilometreyi bulan ve neredeyse yarım saat süren dağın ardı ile önü arasındaki ulaşım artık 4,5 kilometre civarına ve 5 dakikaya inecektir. Artık hemşehrilerimiz bu yolda hızlı, güvenli, konforlu ve ekonomik şekilde seyahat edebilecek, transit yolcularımız...