15 / 05 / 2024

Rize ilginç proje

Rize ilginç proje

Rize'nin Çayeli ilçesinde bir kişi, derenin ortasındaki kayaya ahşap kulübe, kulübeye ulaşılabilmek için de 40 metre uzunluğunda asma köprü yaptı. Kulübe yaklaşık 4 metre yükseklikte!

TOKİ'den bu ile 79 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Rize'de 79 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 11.00'de yapılacak.

TOKİ Rize projesi için geri sayım başladı! Bu ilçeye 143 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının, Rize Çayeli projesinin ihalesi 2 gün sonra gerçekleştirilecek. Merakla beklenen Çayeli TOKİ projesinde 143 konut bulunuyor.

TOKİ Rize projeleri için geri sayım başladı! Bu ilçeye 2 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize projeleri için geri sayım başladı. İşte Rize TOKİ projeleri ile ilgili detaylar...

TOKİ'den bu ile 222 konutluk iki yeni proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize Çayeli projeleriyle 222 yeni konut geliyor. Proje 10 Kasım tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ Rize projesi için son dakika müjdesi geldi! 106 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Rize 2023 projesi için son dakika müjdesi geldi. Tek bir ilçeye tam 106 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ Rize projesi için beklenen tarih geldi! Çamlıhemşin'e 49 konutluk yeni proje!

TOKİ Rize projesi için beklenen tarih geldi. Merakla beklenen projeyle Çamlıhemşin'e 49 yeni konut geliyor...

Rize'de deniz doldurularak şehir hastanesi inşa edilecek!

Rize’de havalimanı ve lojistik liman projelerinin ardından denize dolgu yapılarak üzerinde şehir hastanesi yapılması amacıyla proje hazırlandı. Proje için Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporu 'gerekli değil' kararı alındı, imar planı da askıya çıkarıldı.

Rize'deki marangozdan ilginç mimari!

Rize'de yaşayan marangoz Kadir Aksoy, yaptığı pandemi sığınağıyla hem izole oluyor hem de doğanın keyfine devam ediyor. İlginç mimari görenleri hayrete düşürüyor.

Rize Hemşin'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Hemşin'deki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, proje kapsamında hayata geçirilecek olan 12 bloktan 8'inin tamamlandığını söyledi.

TOKİ Rize Güneysu kura sonucu 2021!

TOKİ Rize Güneysu kura sonucu 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Rize Güneysu kura sonucu 2021 ve proje detayları...

TOKİ Rize Güneysu kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Rize Güneysu kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Rize Güneysu kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Rize Güneysu başvuru tarihleri 2021!

TOKİ Rize Güneysu başvuru tarihleri 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Rize Güneysu başvuru tarihleri 2021 ve proje detayları...

Rize'deki apartmanlarda komşuluk köprüsü kuruldu!

Rize'de, 3 bloktan meydana gelen apartmanlar, çatı katlarına olası yangın durumunda kaçış yolu oluşturmak için ilginç çözüm üretti. Apartman çatıları kurulan demir köprülerle birbirine bağlandı.

Rize ilginç proje Haberi

Rize ilginç proje

Rize'de bir kişi, derenin ortasındaki kayaya ahşap kulübe, kulübeye ulaşılması için de 40 metre uzunluğunda asma köprü yaptı.


Çayeli ilçesi bağlı Karaağaç köyünde yaşayan Faruk Aloğlu, arkadaşları ile buluşmalarında kullanmak üzere köydeki dere üzerinde ahşap kulübe yapmaya karar verdi.  


İnşaat ustalarından yardım alan Aloğlu, deredeki taşa çelik direklerle destekleyerek 42 metrekarelik kulübe inşa etti. Bir ayda tamamladığı kulübeyi yaklaşık 35 bin liraya mal eden Aloğlu, kulübeye ulaşmak için de 40 metre uzunluğunda asma köprü yaptı.


Ahşap kulübe, dereden yaklaşık 4 metre yükseklikte bulunuyor.


Aloğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, kulübeyi yapmayı düşündüklerinde dere içerisinde taşa inşa etmeyi planlamadıklarını söyledi.


Köyde bir çay ocağı bulunduğunu ama sadece gençlerin oturabileceği rahat bir ortam olmadığını ifade eden Aloğlu, bu nedenle gençleri buluşturmak için böyle bir yola çıktıklarını kaydetti.


Yaşlı...