07 / 05 / 2024

rize kale mahallesi

rize kale mahallesi

Rize'de etkili olan şiddetli yağış sebebiyle kent merkezindeki bir ev ve bazı iş yerlerini su bastı. İl genelinde dün gece başlayan ve bugün devam eden yağış sonucu Kale Mahallesi'ndeki Değirmen Deresi taştı...

Altındağ Belediyesi'nden başkentte 120 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Kale Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 29 Kasım'da yapılacak.

Kale Belediyesi Malatya'da kat karşılığı inşaat yaptıracak! 

Malatya İli Kale Belediye Başkanlığı, Düztarla Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan 110 bin TL'ye imarlı arsa fırsatı! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Isparta  ili, Şarkikaraağaç ilçesi Aşağı Kale Mahallesi'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Rize için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Rize ili Yağlıtaş Mahallesi sınırları içinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. 

Rize'de selden etkilenen konutlar yıkılıyor!

Rize'de 2021 yılında meydana gelen sel felaketinden sonra Fethiye Mahallesi'ndeki riskli dere yataklarında zarar gören evler için yıkım çalışmaları başlatıldı.

Antalya Finike'de 10.3 milyon TL'ye icradan satılık 16 arsa!

Finike Milli Emlak Şefliği, Antalya ili, Finike ilçesi, Kale Mahallesi'nde yer alan 16 arsayı 10 milyon 302 bin TL'ye satıyor...

Rize Çarşı Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı!

Rize İli Merkez İlçesi Çarşı (Dolgu) Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi ihalesinin, 5 Ekim 2020 tarihinde 21-b usulüyle yapıldığı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Rize'ye 1.252 yeni konut müjdesi!

Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de 1252 konut ve toplam 360 ticari birim inşa edileceğini söyledi.

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Rize Çarşı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

TOKİ Rize Kalkandere 69 konut ihalesi bugün!

Rize İle Kalkandere İlçesi Yukarı Tatlısu Mahallesi 69 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Rize Kalkandere 69 konut ihalesi yarın!

Rize İle Kalkandere İlçesi Yukarı Tatlısu Mahallesi 69 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Rize 143 konut ihalesi bugün!

Rize İli Güneysu İlçesi Küçükcami Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 143 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Rize 143 konut ihalesi yarın!

Rize İli Güneysu İlçesi Küçükcami Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 143 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

rize kale mahallesi Haberi

rize kale mahallesi


İl genelinde dün gece başlayan ve bugün devam eden yağış sonucu Kale Mahallesi'ndeki Değirmen Deresi taştı. Dere suları, Engin Nalbaş'a ait evin zemin katını bastı.


Bunun üzerine polis ekipleri, tahliye edilen evin çevresinde güvenlik şeridi oluşturdu. Belediye ekipleri de ev ve taşan derede incelemede bulundu.


Ev sahibi Nalbaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, aşırı yağış nedeniyle derenin taştığını belirterek, "Daha önce de dere taşkını yaşandığı için istinat duvarı yapıldı. Yetkilileri istinat duvarının yetersiz kalacağı konusunda uyarmamıza rağmen bizi dinlemediler. Aşırı yağış nedeniyle istinat duvarına rağmen evi su bastı" dedi.


İş yeri sahibi Yakup Alev ise belediyenin yaptığı yol çalışmasını yarım bırakmasından dolayı su baskının yaşandığını öne sürerek, "Yetkililere yol çalışmasını tamamlamalarını, aksi takdirde ilk yağmurda su baskını yaşanacağını söyledik. 1,5 ay süren çalışmayı bitiremediler,...