01 / 05 / 2024

rize satılık çay bahçesi

rize satılık çay bahçesi

T.C. Rize 1. Sulh Hukuk Mahkemesi 1. Satış Memurluğu, Rize ili, Merkez ilçes, Gülbahar Mahallesi, 548 ada 9 parselde yer alan çay bahçesini ve bir yapıyı 8 milyon 389 bin 135 TL'ye satıyor...

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Satılık konut fiyatları neden en çok Rize’de arttı?

REIDIN Genel Müdürü Kerim Bertrand, Rize’yi “satılık konut fiyatlarının en çok yükseldiği şehir” yapan 3 nedeni açıkladı.

Türkiye'de satılık konut fiyatları Ekim ayında en çok Rize'de arttı!

Türkiye’nin 68 şehri içerisinde geçen aya göre satılık konut fiyatları Rize'de yüzde 2.00 oranında arttı ve Rize fiyatların en çok yükseldiği şehir oldu. Aynı dönem içerisinde konut kira değerleri yüzde 2.08 ile en çok Yozgat’ta arttı.

Samsun Çay Mahallesi TOKİ satılık daire!

Samsun Çay Mahallesi TOKİ satılık daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Başvuruları T.C Halk Bankası A.Ş’nin yürüteceği projede 592,94 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi Eylül ayı raporu!

Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi’ne göre Eylül ayında Antalya’da metrekare başına konut satış fiyatları %2.97 oranında artmış ve Antalya fiyatların en çok yükseldiği şehir olmuştur.

Esenyurt Ayışığı Butik satılık!

Esenyurt Ayışığı Butik satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Toplam 110 adet konuttan meydana gelen proje tek blok halinde inşa edilecek.

Demir İnşaat Ayışığı Butik satılık!

Demir İnşaat Ayışığı Butik satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen projede toplam 110 adet konut yer alıyor.

Ayışığı Butik Esenyurt satılık!

Ayışığı Butik Esenyurt satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslimlerin 14 ay sonra gerçekleşeceği projede çeşitli sosyal alanlara yer veriliyor.

TOKİ Çayırova projesi satılık daireler!

Toki Çayırova projesi satılık daireler kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Kocaeli Çayırova Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında 157 adet konut satışa çıkıyor.

Çayırova TOKİ Konutları satılık daire!

TOKİ Kocaeli Çayırova TOKİ Konutlar'nda 88 adet konut satışa sunuluyor. Çayırova TOKİ Konutları satılık daire fiyatları 186 bin 475 TL'den başlıyor ve 217 bin 515 TL'ye kadar çıkıyor.

Dumankaya Çayırova Gebze satılık!

Dumankaya Çayırova Konutları 142 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiyor. Projede yer alan konutların stüdyodan, 4 oda 1 salona kadar şekillenmesi planlanıyor. Dumankaya Çayırova Gebze satılık dairelerin fiyatları haberimizde yer alıyor.

Dumankaya Çayırova'da 4 bin 500 satılık konut!

Dumankaya İnşaat, Çayırova Konutları ile Türkiye'nin büyük projeleri arasına girmeye hazırlanıyor. Proje dahilinde Gebze'de 20 bin kişilik 4 bin 500 satılık konut inşa edilecek.

Rize'de 2 adet satılık çay bahçesi 3 milyon 855 bin TL!

Rize İl'i Fener Mahallesi'nde yer alan 2 çay bahçesi toplam 3 milyon 855 bin 7 TL olarak belirlendi.Çay bahçelerinin satışı Rize Satış Memurluğu tarafından 18 Temmuz 2014 günü yapılacak.

rize satılık çay bahçesi Haberi

rize satılık çay bahçesi

T.C. Rize 1. Sulh Hukuk Mahkemesi 1. Satış Memurluğu tarafından, Rize ili, Merkez ilçes, Gülbahar Mahallesi, 548 ada 9 parselde yer alan çay bahçesi ve bir yapı 8 milyon 389 bin 135 TL'ye satışa sunuldu. Gayrimenkulün satış ihalesi 12 Mart tarihinde saat 14:10'da gerçekleştirilecek.

İlan metni:

T.C RİZE 1.SULH HUKUK MAHKEMESİ 1. SATIŞ MEMURLUĞU DOSYA NO : 2020/7 satış

GAYRİMENKUL AÇIK ARTTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen gayrimenkullerin cinsi, kıymeti, adedi, evsafı özellikleri:
Satışa konu Rize Merkez Gülbahar mahallesinde kain 548 ada 9 sayılı parsel tapuda alanı
2.629,32 m2 cinsi çay bahçesi olarak kayıtlıdır.Halı hazırda çay bahçesi ve tek katlı yapı bulunmaktadır.satışa konu Parsel Rize Belediyesi imar planı sınırları içerisinde olup, ayrık nizam 7 kat yapılaşmaya uygundur.parselin Çevresinde İlköğretim okulu,lise kapalı spor salonu, ve...