03 / 05 / 2024

Robert De Niro kimdir

Robert De Niro kimdir

Hollywood'un efsane oyuncuların olan Robert De Niro'nun New York'taki saray yavrusu evi görüntülendi. İşte 5 yatak odası bulunan o muhteşem ev...

Robert De Niro'dan İstanbul'a otel!

Robert De Niro'nun ortağı olduğu Nobu Hotel'in dünyadaki sekizinci oteli, yakında İstanbul'da açılacak. İşadamı Mübariz Mansimov, Levent'teki oteli Edition'u da Nobu Hotel'e çevirecekmiş..

Kia, Niro Hibrit ve Ev modellerine yapacağı zammı erteledi! İşte güncel fiyatlar...

Kia, tüm modellerinin fiyat listesini güncellemeye devam ederken, son olarak Niro Hibrit ve Niro EV modellerinin fiyat listelerini de paylaştı. Bu modellere ekim ayında zam yapmayan Kia, yapılacak zammı ertelediğini duyurdu.

Fakir Robert Rs 720 Akıllı Robot Süpürge'de 4 bin 900 TL' ye varan indirim fırsatı! Bu indirim kaçmaz! 

Fakir robot akıllı süpürge, yüksek emiş gücü, düşme engelleyici sensörü ve 120 dakika boyunca kesintisiz çalışma imkanı ile hem süpürme hem de silme işlemini gerçekleştirir. 

Uzun yol sürüşleri için tasarlanmış Kia Niro Nisan fiyatı belli oldu! Yeni fiyatını kaçırmayın 

Kia Niro, SUV tarzı bir araç olmasına rağmen, şehir içi ve şehir dışı sürüşlerde rahat bir kullanım sağlar. Hem aileler hem de bireysel kullanıcılar için uygun bir seçimdir. Peki Kia Niro 07 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Kia Niro hibrit fiyatları ne kadar? İşte Kia Niro hibrit 28 Aralık 2022 fiyat listesi!

Yenilenen 2022 Kia Niro, hibrit ve tamamen elektrikli versiyonlarıyla Türkiye’de satışa çıkmıştı. Peki Kia Niro hibritin Aralık ayı fiyatları ne kadar? İşte Kia Niro hibrit 28 Aralık 2022 fiyat listesi...

Yenilenen 2022 Kia Niro Türkiye’ye geldi: Fiyatı 1 milyonun üstünde! Kia 11 Ekim 2022 fiyat listesi

Kia’nın 2022 model yenilenen Niro modeli, hibrit ve elektrikli versiyonlarıyla sonunda Türkiye’de satışa çıktı. İşte 2022 model Kia Niro’nun fiyat ve özellikleri…

Ünlü ekonomist Robert Kiyosaki'den son uyarı: Bu sefer 2008'deki krizden daha kötü olacak

Ünlü ekonomist Robert Kiyosaki, 'çok büyük bir kriz geliyor' diyerek yaklaşan fırtınanın ayak seslerinin şimdiden duyulduğunu ifade etti. Bu gibi kriz dönemlerinin zengin olmak için iyi bir fırsat olduğuna dikkat çeken Kyosaki, ABD'de yaşanacak felaketi de açıkladı.

Fakir Robert RS 770 akıllı robot süpürgede yüzde 15 indirim fırsatı! İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...

Fakir Robert RS 770 akıllı robot süpürgede büyük fırsat başladı. Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge'de hem sepette yüzde 15 indirim fırsatı hem de aynı gün eve teslim ve ücretsiz kurulum fırsatı sunuluyor. İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...

NOBU İstanbul Mayıs'ta açılıyor!

Ünlü şef Nobu Matsuhisa ve Hollywood yıldızı Robert De Niro ortaklığında kurulan NOBU Restoran'ın Türkiye'deki ilk şubesi Mayıs ayında açılacak. 

Robert de Niro’nun ortağı olduğu Nobu Restoran İstanbul’da şube açıyor!

Ünlü oyuncu Robert de Niro’nun da ortakları arasında yer aldığı Nobu Restoran, İstanbul’da şube açıyor.

Robert De Niro İstanbul'da restoran açacak!

Taksi Şoförü, Baba, bu yıl vizyona giren The Irıshman ve daha birçok yapımla izleyicilerin gönlünü kazanan Robert De Niro İstanbul'da restoran açıyor. 

İşte Robert De Niro'nun muhteşem evi!

Hollywood'un efsane oyuncuların olan Robert De Niro'nun New York'taki saray yavrusu evi görüntülendi. İşte 5 yatak odası bulunan o muhteşem ev...

İngiltere'de 17 yaşındaki milyoner annesine 130 bin sterlinlik ev aldı!

İngiltere'de yaşayan üniversite öğrencisi Robert Mfune kısa süre içinde ticaret yapmayı öğrenip çalışması sonucunda milyoner iş adamı oldu. Robert, annesine 130 bin sterlin değerinde bir ev aldı.

Robert De Niro, Londra'da otel açacak!

Ünlü aktör Robert De Niro, Londra'da lüks bir butik otel açmaya hazırlanıyor. The Wellington ismini alacak 83 odalı otelin 2019 yılında tamamlanması planlanıyor.

Robert De Niro kimdir Haberi

Robert De Niro kimdir

73 yaşındaki Amerikalı oyuncu Robert De Niro evinin kapılarını açtı. New York'ta bulunan ev  modern ve klasiği harmanlayan tasarımı ve sade dekorasyonuyla dikkat çekiyor.






Hollywood'un 'nefret edilemeyen kötü adamı' Robert de Niro'nun evi Manhattan bölgesinde bulunuyor. Bölgeyi Sarah Jessica Parker, Julianne Moore, Brooke Shields gibi birçok ünlüde tercih ediyor. 






Eşi Grace Hightower ile asıl yaşadıkları ev, ciddi bir yangın tehlikesi geçirdikten sonra, taşındıkları ev, Manhattan...