27 / 04 / 2024

Robin Williams

Robin Williams

Geçen hafta kendi isteğiyle hayatına son veren aktör Robin Williams ' ın California Napa Vadisi ' nde bulunan Gülümsemeler Villası adını verdiği malikanesi yeni sahibini arıyor...

Robin Williams villasını 30 milyon dolara satışa çıkarmış!

Robin Williams'ın California Napa Vadisi'nde bulunan Gülümsemeler Villası adını verdiği malikanesi yeni sahibini arıyor. Malikanenin ana binasının yanı sıra dört yatak odalı bir de konuk evi bulunuyor.

Dünyaca ünlü ekonomist Robin Brooks'tan Türk Lirası açıklaması! Adil değeri 21 TL! 

Dünyaca ünlü ekonomist Robin Brooks, Türk Lirası'nın adil değerinin 21 TL olduğunu açıklayarak bu durumun şaşırtıcı gelebileceğini ancak ihracat ve ithalattaki değişimlere odaklanmanın önemli olduğunu vurguladı.

Robin Williams’ın San Francisco'daki ikonik malikanesi 703 milyon TL'ye satılıyor! 

Merhum aktör Robin Williams'ın, ABD'nin San Francisco şehrinde yer alan ikonik malikanesi 703 milyon TL'lik (25 milyon dolar) bir fiyatla satışa sunuluyor. İşte detaylar...

Robbie Williams ve Ayda Field çifti 49,5 milyon dolara malikane satın aldı!

İngiliz şarkıcı Robbie Williams ve eşi Ayda Field milyonlarca dolarlık malikanelerini satarak yerine 49,5 milyon dolara konut satın aldı. İşte ayrıntılar...

Robbie Williams Wiltshire'daki evini satıyor!

Dünyaca ünlü şarkıcı Robbie Williams Wiltshire'daki evini, 1,35 milyon sterlin zararına satışa çıkardı. 

Serena Williams, Beverly Hills’teki villasını 7.5 milyon dolara satıyor!

Serena Williams, Beverly Hills’teki son teknolojiyle tasarlanan; barı, mahzeni, havuzu, spor odası ve geniş bir bahçesi bulunan villasını satıyor...

Robbie Williams Cenevre'den villa satın aldı!

Dünyaca İngiliz ünlü şarkıcı Robbie Williams, ailesiyle bir süredir kaldığı Cenevre’den 240 milyon TL'ye villa satın aldı. 

Robbie Williams geceliği 150 bin TL'ye villa kiraladı!

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams, karantinada geçirmek için geceliği 150 bin TL'ye villa kiraladı. 

Robin Williams'ın Kuzey California'daki evi satılıyor!

Birçok filmde rol alan Robin Williams'ın 2014 yılında hayatını kaybettiği Kuzey California'daki evi 7.25 milyon dolara satışa çıkarıldı.

Keller Williams’tan Cemil Atlas Ortaokulu'na bilgisayar sınıfı!

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, Gümüşpala'daki TC MEB Cemil Atlas Ortaokulu'na bilgisayar sınıfı sağladı.

Ayda ve Robbie Williams Beverly Hills’teki evlerinin kapılarını açtı!

Ayda ve Robbie Williams çifti Beverly Hills’teki evlerinin kapısını Elle dergisine açtı. 25 bin metrekarelik evin 10 yatak odası bulunuyor....

Serena Williams’ın Beverly Hills'teki 6.6 milyon dolarlık evi!

Tenis tarihinin gelmiş geçmiş en başarılı kadın sporcusu arasında yer alan ve yaşadığı hamilelik sonucunda bir süre kortlardan uzak kalmak zorunda kalan Serena Williams’ın evi görenleri hayran bırakıyor. 

Robbie Williams'tan eşine Valide Sultan Dairesi hediyesi!

Dünyaca ünlü şarkıcı Robbie Williams, Türk asıllı oyuncu Ayda Field'e tarihi bir doğum hediyesi verdi. Williams, Topkapı Sarayı’ndaki ‘Valide Sultan Dairesi’nin benzerini, Kaliforniya’daki malikanesine inşa ettirdi.

Robbie Williams ve Ayda Field Malibu'da 20 milyon dolara ev aldı!

Magazin basınının manşetlerinden düşmeyen Robbie Williams ve Türk asıllı eşi Ayda Field Malibu'da 20 milyon dolara yeni ev aldı. Çift, iki çocuklarıyla birlikte okyanus kıyısında bulunan evde oturacak.

Robin Williams Haberi

Robin Williams

Geçen hafta kendi isteğiyle hayatına son veren aktör Robin Williams'ın California Napa Vadisi'nde bulunan Gülümsemeler Villası adını verdiği malikanesi yeni sahibini arıyor.



Williams'ın 11 Ağustos'ta canına kıymasından birkaç ay önce 30 milyon dolardan satışa çıkardığı malikanesinin fotoğrafları yayınlandı.2003 yılında Robin Williams'ın her bir ayrıntısını düşünerek yaptırdığı evi aktörün renkli iç dünyasını da yansıtıyor.



Williams'ın ölümünden önce elinden çıkarmak istediği malikanesinin ana binasının yanı sıra dört yatak odalı bir de konuk evi bulunuyor.



Robin Williams, göz kamaştıran malikanesini 2012 yılında 35 milyon dolardan satışa çıkarmıştı. Fakat alıcı çıkmayınca fiyatı geçtiğimiz nisan ayında bu kez yaklaşık 30 milyon dolara indirdi. Robin Williams'ın dünyadan kaçmak için gidip kaldığı bu malikane yine aktöre ait üzüm bağlarının yakınında bulunuyor.Aktör artık burayla uğraşmak istemediğini belirtip evi satışa sunmuştu.Malikanenin...