29 / 04 / 2024

rolls royce arge merkezleri

rolls royce arge merkezleri

Uçak motoru ve nükleer santral ekipman alanında en büyük sanayi kuruluşlarından Rolls Royce, Türkiye'yatırım yapmaya hazırlanıyor. Firma, Türkiye'de Ar-Ge merkezleri kuracak...

Lamborghini, Ferrari, Bentley ve Rolls-Royce satışlarında rekor yaşandı! 

Dünyanın sayı olarak en küçük, fakat hacim olarak en büyük ekonomilerinden biri olan “ultra-lüks otomotiv endüstrisi” bol kazançlı bir 2023 senesi geçirdi. Rolls-Royce ve Bentley rekor satış yaptıklarını ilan ederken, Lamborghini tarihinde ilk kez bir sene içinde 10 bin araba sattıklarını açıkladı.

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Müge Şahin ve Funda Özkök ortaklığında kuruldu.

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Vitanatur İlaç Kozmetik Bitkisel Ürünler Arge Danışmanlık Anonim Şirketi Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şefik Çağlar, Mehmet Evren Okur ve Neslihan Üstündağ Okur ortaklığında kuruldu.

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Yeşim Müge Şahin ile Funda Özkök ortaklığı ile kuruldu.

Nokem Mühendislik Arge Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nokem Mühendislik Arge Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 128 bin TL sermaye bedeli ile Memduh Kurtulmuş tarafından kuruldu.

Pharmanim Arge Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Pharmanim Arge Teknoloji Anonim Şirketi Tuzla'da 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Alkoç tarafından kuruldu.

Sadece 4 adet üretilecek; Fiyatı açıklandı 

Rolls-Royce ürettiği ultra lüks otomobillerle dikkat çekiyor. Bu kez sadece 4 adet üretilecek ilk Droptail modeli ile gündeme geldi.  Üstelik Rolls-Royce'un ürettiği bu model fiyatıyla da konuşulmayı başardı.

Sintech Sağlık Teknolojileri Arge Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sintech Sağlık Teknolojileri Arge Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Sinen tarafından kuruldu.

Deriworks Arge Ve Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Deriworks Arge Ve Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Onur Eğriboz tarafından kuruldu.

Brızobs Denizcilik Ve Arge Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brızobs Denizcilik Ve Arge Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Beşikçi kuruldu.

Güya kriz var ama o otomobil satış rekoru kırdı!

Pandemi ve Rusya ile Ukrayna savaşının ardından dünyanın her yerinde kriz çanlarının çaldığı bildirilirken, zenginlerin yaşantısından hiç bir şey değişmediği ortaya çıktı. Dünyanın en pahalı lüks otomobillerinden olan Rolls-Royce geçtiğimiz yıl satış rekoru kırdı!

Otomobil üreticisi Rolls-Royce tarihe geçti! 2022’ye damga vurarak en iddialı otomobillerini geride bıraktı!

Otomobil üreticisi Rolls-Royce Motor Cars Ceo'su Torsten Müller-Ötvös, 2021 yılının aynı dönemine göre yüzde 8 artışla tarihinin en yüksek rakamına ulaştıklarını ve 2022'de satış rekoru kırdıklarını söyledi.

Öztürk İleri Teknoloji Arge Anonim Şirketi kuruldu!

Öztürk İleri Teknoloji Arge Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Tahir Başer tarafından kuruldu.

rolls royce arge merkezleri Haberi

rolls royce arge merkezleri

İngiliz firması Rolls Royce, Türkiye'ye yatırıma geliyor. Uçak motoru ve nükleer santral ekipmanlarında dünyanın en büyük sanayi kuruluşlarından biri olan Rolls Royce, Türkiye'deki üniversitelerle ortak projeler yapmaya hazırlanıyor. Firma, Türkiye'de Ar-Ge merkezleri kurmak...