02 / 05 / 2024

romanya Bran Castle satılık

romanya Bran Castle satılık

80 milyon dolara yeni sabihini arayan kalenin halk dilindeki ismi ise 'Drakula Kalesi'. Nedeni ise İrlandalı yazar Bram Stoker'ın 1897 tarihli kitabında anlattığı kaleyi buradan esinlenmesi...

Yeni kurulan Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'na 1187 personel alınacak! İşte branşlar ve başvuru şartları!

Resmi Gazete'de bugün yayımlanan karara göre Kentsel Dönüşüm Başkanlığı kurulacak. Bu kapsamda yeni kurulan Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'na 1187 personel alınacak. İşte branşlar ve başvuru şartları...

Türkiye’den Romanya’ya doğal gaz ihracatı!

Türkiye'den Romanya'ya günlük 4 milyon metreküpe kadar doğal gaz ihracatı için iki ülke anlaşmaya vardı. Açıklama, BOTAŞ tarafından yapıldı.

Hastanelerde dört branşta randevu sorunu devam ediyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, cildiye, plastik cerrahi, göz ve Kulak Burun Boğaz (KBB) gibi branşlarda randevu sorununun kısmen devam ettiğini belirterek çözüm aradıklarını söyledi.

MİA Teknoloji iştiraki Enerjey Enerji Romanya pazarına açılıyor!

Türkiye’nin önde gelen bilişim şirketleri arasında yer alan MİA Teknoloji’nin iştiraki Enerjey Enerji, yenilenebilir enerji alanında cazip hale gelen Romanya pazarına yatırım yapıyor.

Kızılay'dan müjde! 15 farklı branşta sağlık personeli alacak! İşte başvuru detayları...

Kızılay 15 farklı branştan personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, Kızılay hangi meslek gruplarına iş imkanı sağlayacak? Başvurular nasıl yapılacak? İşte detaylar...

Ticaret Bakanlığı sürpriz bir kararla tam 10 branşta personel alacak! Detaylar ve şartlar belli oldu!

Ticaret Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere farklı branşlarda 60 memur alımı yapılacağını duyurdu. Ticaret Bakanlığı tarafından yapılacak personel alımı Resmî Gazete’de yayımlandı.

Türk müteahhitler Balkan seferinde! İlk 4 ayda Romanya’da alınan projelerin büyüklüğü 2,5 milyar Euro'ya ulaştı!

Rusya ve Ukrayna savaşından sonra Türk müteahhitler de yönünü Balkan ülkelerine çevirdi. Verilen detaylara göre, ilk 4 ayda Romanya’da üstlenilen projelerin büyüklüğü 2,5 milyar Euro'ya ulaştı.

Milli Savunma Bakanlığı 30 bin 62 personel alımı yapıyor! Kadro ve branş dağılımı nasıl olacak?

Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde görev yapacak 30 bin 62 personel alımı yapacağını duyurmuştu. Bakanlık tarafından istihdam edilecek 30 bin 62 kişi için aranan şartlar ve branş dağılımı ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor.

Castle Assets Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Castle Assets Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah A.I. Alaamerı tarafından kuruldu.

Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 personel alımı ne zaman? Geri sayım başladı! Branşlar açıklandı mı? Şimdi detaylara bakın!

Sağlık Bakanlığı bünyesinde görevlendirilmesi amacıyla 85 bin personel alımı gerçekleştirileceği açıklanmıştı. Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 personel alımı ne zaman? Geri sayım başladı! Branşlar açıklandı mı? Şimdi detaylara bakın!

Türk şirketleri Romanya'da gaza bastı! 3.5 milyarlık yeni ihale alındı! 

Türk şirketleri, Romanya'da proje üstüne projeye imza atıyor. 3.5 milyarlık yeni ihale alındı! İşte ayrıntılar...

DSİ bu ayın ilk iş ilanını duyurdu! 19 farklı branşın DSİ'de işi hazır! Son şans elinizi çabuk tutun!

Devlet Su İşleri (DSİ) 1273 personel alımı yapacağını açıkladı. DSİ bu ayın ilk iş ilanını duyurdu! 19 farklı branşın DSİ'de işi hazır! Son şans elinizi çabuk tutun! İşte başvuru detayları...

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı belli oldu mu? Branşlar açıklandı mı? Atanmak isteyenler şimdi bakın!

Merakla beklenen Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı belli oldu mu? Branşlar açıklandı mı? Atanmak isteyenler şimdi bakın!

romanya Bran Castle satılık Haberi

romanya Bran Castle satılık


Romanya'nın en önemli turist merkezlerinin başında gelen Bran Castle rekor fiyatla satışa çıktı.


80 milyon dolara yeni sabihini arayan kalenin halk dilindeki ismi ise 'Drakula Kalesi'. Nedeni ise İrlandalı yazar Bram Stoker'ın 1897 tarihli kitabında anlattığı kaleyi buradan esinlenmesi... Romanya'nın Braşov bölgesinde bulunan kaleyi yılda 560 bin turist ziyaret...