04 / 05 / 2024

romatem hastane açılışı

romatem hastane açılışı

2005 yılında fizik tedavi hizmetleri vermek için Samsun'da kurulan Romatem, beşinci hastanesini 5 milyon euro yatırım ile İstanbul Etiler'de kurdu.

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinin açılışı geri sayım başladı: Depremlerde 32 santim esneyebilecek!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinde açılış için geri sayım başladı. Temel ve bina arasına kolonlar üzerine yerleştirilen 718 izolatör sayesinde bina, büyük depremlerde dahi en az hasarla sağlık hizmeti sunmayı sürdürecek. İşte hastane ile ilgili ayrıtıntılar...

Türkiye'nin Arnavutluk'ta inşa ettiği hastane hizmete açılıyor!

Türkiye-Arnavutluk Fier Dostluk Hastanesi bugün yapılacak törenle açılıyor. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak...

Medicana, İzmir ve İstanbul'da 205 milyon dolarlık hastane açacak!

30 yıldır sağlık sektöründe faaliyet gösteren Medicana Sağlık Grubu İzmir ve İstanbul'da toplam 205 milyon dolar yatırım bedeline sahip iki yeni hastane açmaya hazırlanıyor. 

Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır!

Malatya İnönü Üniversitesi bünyesinde yapımı tamamlanan Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın online olarak açılışı yapacağı hastane, bu ay içerisinde hizmet verecek.

Yeşilköy'deki pandemi hastanesi 31 Mayıs'ta açılıyor!

Yeşilköy Çok Amaçlı Acil Durum Hastanesi'nde sona gelindi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 31 Mayıs tarihinde açılışını duyurduğu hastane inşaatındaki son durum da havadan görüntülendi.

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi bugün tam kapasite açılıyor!

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin ilk etabı 20 Nisan'da açılmıştı. 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip hastane bugün tam kapasiteli olarak hizmete açılıyor...

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Hastanesi yarın açılıyor!

Çorum'da inşa edilen Erol Olçok'un isminin verildiği 800 yataklı hastane, yarın Başbakan Binali Yıldırım tarafından resmi açılışı yapılacak.

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü Ağustos ayında hizmete açılıyor!

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü projesinde sona yaklaşıldı. içerisinde bin 583 yataklı 6 hastane bulunan kampüs, ağustos ayında hizmete açılıyor.

Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi bugün açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış törenlerine katılmak için İstanbul'a geldi. Erdoğan, aralarında belediye binası, hastane, orman parkı ile eğitim ve kamp merkezlerinin de bulunduğu birçok tesisin açılışını gerçekleştirecek.

Konya Ereğli Devlet Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Konya'da inşa edilen Ereğli Devlet Hastanesi inşaatı incelendi. İnşaatı süreci hızlanan hastane açılış için gün sayıyor.

Gaziosmanpaşa Fizik Tedavi Hastanesi açılıyor!

250 yatak kapasiteli Gaziosmanpaşa Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi açılış için gün sayıyor. Hastane 270 kişilik konferans salonuyla dikkat çekiyor

Yeditepe Üniversitesi yeni hastane açacak!

Yeditepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Canan Aykut Bingöl, bu yıl yeni bir hastane açacakları söyledi. Bingöl, '' Dünyada ilk kez mimari özellikleriyle mikrop barındırmayan bir hastane olacak'' dedi.

Medical Park Bahçeşehir Ekim'de açılıyor!

Medical Park Bahçeşehir Ekim'de açılıyor. Özyurt A.Ş tarafından hayata geçirilen hastane Akbatı AVM'nin karşısında yer alıyor.

romatem hastane açılışı Haberi

romatem hastane açılışı

2005 yılında fizik tedavi hizmetleri vermek için Samsun'da kurulan Romatem, beşinci hastanesini 5 milyon euro yatırım ile İstanbul Etiler'de kurdu. Türkiye'nin dört büyük şehrindeki hastane ve merkezleriyle zincir haline gelen Romatem, Türkiye genelinde 400'ü aşkın çalışanı ile geçen yıl 60 bin hastaya hizmet verdi. Fizik tedavi ve Rehabilitasyon'da ilk özer zincir hastanesi olan Romatem, Türkiye'nin en büyük fizik tedavi ve Rehabilitasyon hastanesini Bursa'da geçen yıl hizmete açtı. Etiler Romatem'de şimdiye kadar yapılan hasta kayıtlarının %50'sini yurt dışından gelen hastalar...