02 / 05 / 2024

rönesans doğalgaz tesisi projesi

rönesans doğalgaz tesisi projesi

Rönesans Holding’e bağlı Rönesans Endüstri Tesisleri’nin Kawasaki Heavy Industries LTD ile konsorsiyum olarak müteahhitlik işlerini üstleneceği, doğalgazdan benzin üretecek dev projenin toplam büyüklüğü yaklaşık 1,5 milyar dolar olacak...

Yeni yılda ne kadar doğalgaz faturası gelecek? Doğalgaz faturasında bu rakamı görmeye hazır olun!

Kış mevsiminin gelmesiyle vatandaşlarda doğlgaz fatura korkusu başladı. Vatandaşlar doğalgaz faturalarının nasıl geleceğini merak ederken, ilk rakamlar gelmeye başladı.  Doğalgaz faturasında bu rakamı görmeye hazır olun!

O ay kimse doğalgaz faturası ödemeyecek! Ödenecek toplam tutar sıfır! İşte doğalgazın ücretsiz olacağı tam tarih!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan doğalgazın bir ay boyunca ücretsiz olacağını açıkladı. Gelen açıklamalar sonrasında vatandaşlar ''Doğalgaz hangi ay ücretsiz? Kartlı sayaçlar da ücretsiz olacak mı?'' sorularının yanıtını merak edip araştırıyor...

Doğalgaz kullananlar hemen baksın! Yeni döneme girildi!

Doğalgazın ne zaman ücretsiz olacağı vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. Peki doğalgaz ne zaman ücretsiz olacak? İşte detaylar!

Yatırımlar meyvesini vermeye başladı! Doğalgaz ücretlerinde büyük indirim

Türkiye'nin son dönemler yaptığı yatırımların geri dönüşü olarak son1 senede elektrik ve doğalgaz ücretlerin da yüzde 52,4 seviyesinde indirim sağlandı. İndirimlerin durmayacağı ve Nisan ayından itibaren elektrik fiyatlarında da indirim olması bekleniyor.

Doğalgaz ödemeleri yattı mı? Ödemeler nereden alınacak? Doğalgaz ödemeleri başvurusu nasıl yapılır?

Ülkemiziz geçtiği ekonomik zorlukların yanında vatandaşa nefes olması amaçlanarak devletin destek ödemeleri imdada yetişti. Peki Doğalgaz ödemeleri yattı mı? Ödemeler nereden alınacak? Doğalgaz ödemeleri başvurusu nasıl yapılır? sorularının cevabını haberimizde bulacaksınız.

Isınma desteği nereden alınır? Doğalgaz destek ödemesi ne zaman yatacak?

Isınma diğer adı ile doğalgaz desteğine dair sorular hız kazanmaya başladı. Özellikle bu yardımı alanlar, “Doğalgaz destek ödemesi ne zaman yatacak?” sorusunu sormaktadır. İşte detaylar!

Doğalgaz yardımı nereye yatacak? E-Devlet'ten doğalgaz yardımı nasıl yapılır?

Doğalgaz yardımı havaların soğumasıyla sık araştırılan konulardan bir tanesi oldu. Peki e-Devlet'ten doğalgaz yardımı nasıl yapılır? İşte detaylar!

Özel sektör çalışanına doğalgaz yardımı geliyor!

Özel sektör çalışanlarını sevindirecek habere göre, doğalgaz yardımı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe alındı. Kararda, artık işveren özel sektör çalışanları için doğalgaz ve ısınma yardımı yaptığı takdirde, vergi ve SGK primine tabi olmayacak.

Doğalgaz faturanız yüksek gelmek zorunda değil! Sadece bunu yaparak faturanızı 100 TL düşürün!

Doğalgaz faturası yüksek gelenlere duyurulur. Sadece basit yöntemlerle doğalgaz faturanızı 100 TL düşürün. İşte detaylar!

Doğalgaz yardımı çıktığını nasıl anlarız? E-devlet üzerinden doğalgaz yardımı nasıl yapılır?

Doğalgaz desteği hakkında şu sıralarda sıkça sorular gelmektedir. Özellikle başvuru yapan vatandaşların sorduğu, sorular geniş yer kaplamaktadır.

Doğalgaz yardımı nasıl alınır, başvuru şartları neler? Doğalgaz yardımı ödemeleri yatırıldı mı? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı faturalarını ödemekte zorluk çeken vatandaşlara maddi destek ödemesi yapıyor. Peki, Doğalgaz yardımı nasıl alınır, başvuru şartları neler? Doğalgaz yardımı ödemeleri yatırıldı mı? İşte detaylar...

Doğalgaz destek parası yattı mı? 2500 TL fatura destek başvuruları nereden, nasıl yapılır?

Aralık ayı doğalgaz destek ödemelerinin hesaplara ne zaman yatırılacağı merak konusu oldu. Peki, Doğalgaz destek parası yattı mı? 2500 TL fatura destek başvuruları nereden, nasıl yapılır? 

Doğalgaz yardım desteğine nasıl başvurulur? Doğalgaz yardımı elden alınır mı? İşte detaylar!

Doğalgaz yardımına dair vatandaşlar pek çok sorular sormaktadır. Onlardan biri de doğalgaz yardım desteğine nasıl başvuru yapıldığı olmaktadır. İşte merak edilen ayrıntılar!

rönesans doğalgaz tesisi projesi Haberi

rönesans doğalgaz tesisi projesi

Rönesans Holding, dünyanın doğalgazdan benzin üretecek en büyük tesisine ‘imzasını’ atmaya hazırlanıyor. Rönesans Holding’e bağlı Rönesans Endüstri Tesisleri’nin Kawasaki Heavy Industries LTD ile konsorsiyum olarak müteahhitlik işlerini üstleneceği, doğalgazdan benzin üretecek dev projenin toplam büyüklüğü yaklaşık 1,5 milyar dolar olacak.


Dünyada bu büyüklükte ‘ilk’ olma özelliğini taşıyan Gas to Gasoline (GTG) projesinin temel atma töreni 26 Ağustos günü Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguly Berdimuhamedow ve Türkmen bakanların katılımı ile yapıldı. Törende Türkmenistan’ın üst düzey bürokratları, büyükelçiler ve Rönesans Endüstri Tesisleri ile Kawasaki Heavy Industries LTD firmalarının üst düzey yöneticileri de hazır bulundu.


Rönesans Holding Başkanı Dr. Erman Ilıcak törende yaptığı konuşmada tarihi bir güne tanıklık edildiğini vurgulayarak, “Petrol ve gaz sektörünün geliştirilmesinde Türkmen devletinin ‘açık kapılar’ politikası büyük öneme sahiptir. Biz sanayi...