09 / 05 / 2024

Rönesans gayrimenkul ödülleri

Rönesans gayrimenkul ödülleri

Birçok sektördeki başarısını ticari gayrimenkul alanında da sürdüren 20 yıldan uzun bir süredir Rusya’da pek çok sektörde faaliyet gösteren Rönesans Holding, bu ülkede, gayrimenkul alanındaki iki büyük ödülün sahibi oldu.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım artık borsada: Halka arza 2,6 kat talep geldi!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım, bugün gerçekleştirilen törenden sonra Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. Şirketin halka arzına 2,6 kat talep geldi. İşte ayrıntılar...

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz ne zaman? Rönesans GYO kaç lot verecek?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. halka arz oluyor. Yapılan açıklamada halka arz büyüklüğü 4,5 milyar Türk Lirası olarak açıklanan halka arzda toplamda 33.357,450 lot dağıtımı yapılacağı kaydedildi. Rönesans Gayrimenkul Yatırım talep toplama tarihleri ne zaman?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor! 17, 18 ve 19 Nisan’da talep toplayacak!

Türkiye’nin adet ve brüt kiralanabilir alan bazında en büyük AVM yatırımcısı Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor. 

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz oluyor

SPK, Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın ilk halka arzını onayladığını açıkladı. Buan göre, 1 Türk Lirası nominal değerli paylar 135 Türk Lirası sabit fiyat üzerinden satışa sunulacağı kaydedildi.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan 30 milyon euroluk kredi!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin  yüzde 100 iştiraki olan MEL3 Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. lehine 30 milyon euroya kadar uzun vadeli kıdemli teminatlı kredi sağlayacak.

Rönesans Holding, dünyanın 'En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' 2023 listesinde 9'uncu sırada! 

Rönesans Holding, dünya inşaat sektörüne ilişkin en köklü ve saygın değerlendirme olan ENR’nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 38’inci, Avrupa'da ise 9’uncu sıraya yerleşti. 

Rönesans’tan iki önemli ayrılık!

Rönesans Gayrimenkul Genel Müdürü Hasan Şimşek ve Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi aynı zamanda Rönesans AVM Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Özgümüş, Rönesans'tan ayrıldı.

Sur Yapı Antalya 'Altın Örümcek'ten ödül aldı!

Altın Örümcek Web Ödülleri’nde bu yıl Sur Yapı Antalya Projesi, değerlendirildiği “Gayrimenkul ve Yaşam Merkezleri” kategorisinde ödüle layık görüldü. 

Bilkent Center'a Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden 2 ayrı ödül!

Bilkent Center, prestij ve mükemmelliğin simgesi “Avrupa Gayrimenkul Ödülleri” tarafından “European Property Awards 2019-2020” “Ticari Yenileme/Geliştirme” Ve “Perakende Mimarisi” kategorilerinde 2 ayrı dalda ödüle layık görüldü...

Euromoney Gayrimenkul Ödülleri’nin galibi: Cushman & Wakefield Türkiye!

Cushman & Wakefield Türkiye, Euromoney Gayrimenkul Ödülleri’nde "Aracılık ve Danışmanlık" kategorisindeki birinciliğini korurken, Cushman & Wakefield Türkiye, "Değerleme" ve "Araştırma" kategorilerinde birinci sıraya yükseldi...

Rönesans Holding dünyanın en büyük 33’üncü müteahhitlik şirketi oldu!

Rönesans İnşaat, Engineering News Record’un (ENR) “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitleri” 2019 listesinde 33’üncü sıraya yerleşti.

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde Tema İstanbul’a altı ödül!

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük gayrimenkul projesi Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde altı ödüle adını yazdırdı. İlk etabında yaşamın başladığı Tema İstanbul ile bugüne dek inşaat sektöründe birçok ilke imza atıldı...

Mürşit Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mürşit Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Avcılar'da kuruldu. 

Rönesans gayrimenkul ödülleri Haberi

Rönesans gayrimenkul ödülleri

Müteahhitlik sektörü başta olmak üzere birçok sektördeki başarısını ticari gayrimenkul alanında da sürdüren Rönesans, Rusya’nın en önemli ödüllerinden Commercial Real Estate Federal Awards (Ticari Gayrimenkul Federal Ödülleri) kapsamında, hem ‘Yılın Yatırımcısı Ödülü’ne hem de ‘Yılın En İyi AVM’si kategorilerinde Altın Tuğla Ödülü’ne layık görüldü.


Rusya’da faaliyet gösteren, gayrimenkul sektörünün yerli – yabancı en büyük yatırımcılarının ve geliştirdikleri projelerin 13 ayrı kategoride değerlendirildiği Commercial Real Estate Federal Ödülleri 2003 yılından bu yana gerçekleştiriliyor. CRE Federal Ödüllerinin 11’incisi bu yıl 24-26 Haziran tarihleri arasında Sochi’de düzenlendi.


Rusya’nın 31 şehrinden, aralarında; yatırımcılar, yöneticiler, işadamları, mimarlar ve mühendislerin bulunduğu sektör profesyonellerinin oy kullandığı CRE Federal Ödüllerinde Rönesans Holding’e bağlı olarak Rusya’daki gayrimenkul geliştirme faaliyetlerini yürüten şirketi Renaissance Development’ın, yatırımları ve projeleri değerlendirildi. Değerlendirme sonucunda şirket...