02 / 05 / 2024

Rönesans GYO ortaklık

Rönesans GYO ortaklık

Government of Singapore Investment Corporation (GIC) ile stratejik ortaklığa gidiyor. GIC, 250 milyon euro tutarında yapılacak sermaye artırımı karşılığında Rönesans GYO'nun yüzde 21.4'üne sahip olacak.

Rönesans GYO halka arz oluyor!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz edilmek için Sermaye Piyasası Kuruluna (SPK) başvuruda bulundu.

Türkiye’nin jean markası COLIN’S’ten Mısır’da stratejik ortaklık! 

COLIN’S, Mısır’ın en büyük lüks gayrimenkul şirketlerinden biri olan Talaat Mostafa Grubu ile imzaladığı stratejik ortaklık anlaşmasıyla Mısır’daki mağaza sayısını 12’ye çıkarıyor.

EBRD’den Rönesans’a 75 milyon euro finansman

Sağlık sektörünü desteklemeyi amaçlayan Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD)Rönesans Sağlık Yatırım AŞ'ye 75 milyon euro kredi kaynağı sağlayacak.

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını alıyor!

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını almak için anlaşma yaptı. Rönesans'ın yanına yabancı bir ortak alabileceği belirtildi.

Rönesans Holding'ten sağlık yatırımına 40 milyon Euro'luk kredi!

Rönesans Holding grup şirketi Rönesans Sağlık Yatırım’a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’ndan (EBRD), sağlık sektörünün güçlendirilmesi amacıyla, toplam 40 Milyon Euro uzun vadeli kredi sağlanacak.

 Sonatrach ile Rönesans Holding Adana'da petrokimya fabrikası kurulacak!

Adana'da Cezayir milli enerji şirketi Sonatrach ile Türkiye'den Rönesans Holding ortaklığıyla petrokimya fabrika kuruluyor...

Rönesans Site Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Rönesans Site Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Beytullah Sinan Bektaş ve Ertan Eyriay ortaklığında kuruldu.

Deniz GYO'dan ortaklık yapısındaki değişiklik açıklaması!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ortaklık yapısında dolaylı olarak oluşan değişiklik hakkında açıklama yaptı.

Yeşil GYO'nun ortaklık aleyhine açılan davası 11 Temmuz'a bırakıldı!

Yeşil GYO ortaklık aleyhine açılan davasının 9 Mayıs 2019 tarihinde yapılan duruşmasında, yargılamanın 11 Temmuz 2019 tarihine bırakılmasına karar verildi...

Akiş GYO ortaklık aleyhine açılan dava ile ilgili bilgi güncellendi!

Akiş GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda ortaklık aleyhine açılan dava ile ilgili bilgi güncellemesinde bulundu...

Ab Gyo Yatırım Danışmanlık Hizmeti Anonim Şirketi kuruldu!

Ab Gyo Yatırım Danışmanlık Hizmeti Anonim Şirketi bugün SarıyeR2de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Albayrak ve Hasan Ceran ortaklığında kuruldu.

Akfen GYO Aralık 2017 Aylık Yatırımcı Raporu'nu yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı.  Akfen GYO "Aylık Yatırımcı Raporu " kapsamında Aralık 2017 verilerini yayınladı.

Deniz GYO'dan ortaklık davası bildirisi!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO ortaklık davası bildirisini yayınladı. 

Rönesans GYO ortaklık Haberi

Rönesans GYO ortaklık


Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı sermaye artırımı yoluyla Singapur'un devlet varlık fonu Government of Singapore Investment Corporation (GIC) ile stratejik ortaklığa gidiyor. GIC, 250 milyon euro tutarında yapılacak sermaye artırımı karşılığında Rönesans GYO'nun yüzde 21.4'üne sahip olacak. Rönesans Holding'in Başkanı Dr. Erman Ilıcak, "Bu ortaklık, gayrimenkul alanındaki en saygın küresel yatırımcılardan biriyle olan ilişkilerimizi daha da güçlendirmektedir. Daha önce üç proje kapsamında GIC ile ortaklık kurmuştuk" dedi. GIC Avrupa Gayrimenkul Bölge Başkanı Chris Morrish ise Türkiye'deki ilk kurumsal gayrimenkul yatırımlarını Rönesans ile yaptıklarını belirterek, "Uzun vadeli yatırımları tercih eden bir fon olarak, büyüyen Türkiye piyasasının, cazip yatırım fırsatları sunacağından eminiz" diye...