04 / 05 / 2024

rönesans Hilltown AVM

rönesans Hilltown AVM

Rönesans Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özgümüş, Hilltown alışveriş merkezine 250 milyon avroluk yatırım yaptıklarını açıkladı. 27 Ekim Cuma günü kapılarını açacak AVM İstanbul Küçükyalı'da inşa edildi. 

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor! 17, 18 ve 19 Nisan’da talep toplayacak!

Türkiye’nin adet ve brüt kiralanabilir alan bazında en büyük AVM yatırımcısı Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor. 

Rönesans’tan iki önemli ayrılık!

Rönesans Gayrimenkul Genel Müdürü Hasan Şimşek ve Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi aynı zamanda Rönesans AVM Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Özgümüş, Rönesans'tan ayrıldı.

Rönesans Gayrimenkul, 1,5 milyar Euro’luk AVM yatırımı yapacak!

Perakende sektöründe son birkaç yıldır yaşanan sıkıntılara rağmen yatırımlarına hız kesmeden devam eden Rönesans Holding, 2020 yılına kadar 1,5 milyar Euro’luk AVM yatırımı yapacak.

Hilltown AVM'yi 3 günde 200 bin kişi ziyaret etti!

Rönesans Gayrimenkul tarafından İstanbul Küçükyalı’da inşa edilen Hilltown Alışveriş Merkezi’nin açılış konserleri kapsamında çok sayıda ünlü isim sahne aldı. Alışveriş merkezi ilk üç gününde yoğun ilgi gördü...

Hilltown AVM bugün açılıyor!

Rönesans Gayrimenkul'ün 250 milyon avroluk yatırımla hayata geçirdiği Hilltown AVM bugün açılıyor.

Hilltown AVM 27 Ekim'de açılıyor!

Rönesans Gayrimenkul’ün Küçükyalı’da inşa ettiği  Hilltown Alışveriş Merkezi 3 gün 3 gece sürecek görkemli şov ve konserlerle ziyaretçilerine kapılarını açıyor.

Rönesans'tan Hilltown AVM'ye 250 milyon avroluk yatırım!

Rönesans Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özgümüş, Hilltown alışveriş merkezine 250 milyon avroluk yatırım yaptıklarını açıkladı. 27 Ekim Cuma günü kapılarını açacak AVM İstanbul Küçükyalı'da inşa edildi. 

Rönesans Gayrimenkul İzmir'de karma proje inşa edecek!

Rönesans Gayrimenkul'e bağlı Florya Gayrimenkul, İzmir Konak'ta yeni proje yapmaya hazırlanıyor. 2020'de tamamlanması planlanan projede toplam 462 daire, 102 ofis ve 217 ticari birimden meydana gelen bir AVM yer alacak..

Rönesans Hilltown Eylül'de açılacak!

Rönesans Gayrimenkul yatırımlara son sürat devam ediyor. Küçükyalı'da farklı bir mimari tasarımla inşa ettiği jenerasyon alışveriş merkezi Hilltown'u Eylül ayında açacak.

Küçükyalı Hilltown AVM Eylül'de açılacak!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın Küçükyalı'da inşa ettiği Hilltown Alışveriş Merkezi, eylül ayında faaliyet göstermeye başlayacak.

Rönesans Gayrimenkul 2017'de de verimliliğe odaklanıyor!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdürü Şimşek: "Gereksiz büyüklükte AVM’ler yapmıyoruz. Perakendeciler de bu noktada bizi destekliyor. Eskiden her perakendeci büyük mağazalarda yer almak isterdi. Şimdi ise uygun büyüklükte olmasını yeterli görüyor" dedi.

Rönesans Gayrimenkul 2017'de verimliliğe odaklandı!

7 farklı ilde hayata geçirdiği 8 alışveriş merkezinde 1150’den fazla perakendeciye ev sahipliği yapan Rönesans Gayrimenkul Yatırım Türkiye’de perakende sektörüyle AVM yatırımcılarının beraber hareket ettiği sürece birbirini büyüteceğine inanıyor

Rönesans Gayrimenkul 1,2 milyar euroluk yatırım yapacak!

Türkiye’de sekiz AVM’si bulunan Rönesans Gayrimenkul Yatırım, İzmir, Antalya ve Bursa’daki beş proje için üç yılda 1,2 milyar euro değerinde yatırım gerçekleştirecek.

rönesans Hilltown AVM Haberi

rönesans Hilltown AVM

27 Ekim Cuma günü hizmete girecek Hilltown AVM İstanbul Küçükyalı'da hayata geçirildi. Rönesans Gayrimenkul'ün 250 milyon avroluk yatırımla hayata geçirdiği AVM için Özgümüş "Ülkemiz adına da, bizim adımıza da ciddi sıkıntılar olan bir dönemde olmadığımız kanaatindeyim." dedi.

Anadolu Yakasının yeni cazibe merkezi olacağını vurgulayan Özgümüş AVM'nin sahip olduğu marka karması, Adalar manzarasına karşı konumlanan restoranları, alışveriş caddeleri, neoklasik mimari yapısı, lokasyonu ve geniş eğlence alanlarına dikkat çekti. 

Rönesans Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özgümüş


AVM alanının Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden 49 yıllığına yap-işlet-devret modeliyle aldıklarını aktaran Özgümüş, "Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün arsası olduğu için oradaki kiracıların çıkma süresi, izinlerin alınması, projenin hazırlanması, ulaşım onayları yaklaşık 3,5-4 yıl işin o kısmı... 3 yıl da inşaat aşaması sürdü." dedi. 

AVM'de 10 bin metrekarelik...