29 / 04 / 2024

Rönesans İnşaat dünya rekoru

Rönesans İnşaat dünya rekoru

Rönesans İnşaat, Rusya’daki gökdelen inşaatında 49 saat süren çalışmayla 19 bin 624 metreküp kesintisiz beton dökümünü başarı ile tamamladı. Böylece bu alandaki dünya rekoru, Rönesans İnşaat tarafından 3 bin metreküp farkla aşıldı…

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Karakayalar Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakayalar Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akın tarafından kuruldu.

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmenef Karagöz ve Yasemin Soğuksu ortaklığında kuruldu.

A101'den iPhone 13'e ''Aldın aldın'' ve Dünya A101 Günü kapsamında indirim yaptı! Çabuk koşun treni kaçırmayın!

Türkiye'nin önde gelen market zincirlerinden biri olarak bilinen milyonlarca A101'e müjde. A101, Apple'ın en yeni akıllı telefonlarından biri olan iPhone 13'e ''Aldın aldın'' ve Dünya A101 Günü kapsamında indirim yaptı. İşte 11 Nisan 2023 iPhone 13 fiyat listesi ve özellikleri...

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Dilber Çatılı tarafından kuruldu.

Casting İnşaat Döküm Çelik Orman Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Casting İnşaat Döküm Çelik Orman Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Veysel Çayıroğlu tarafından kuruldu.

Günerler Ahşap Orman Ürünleri İnşaat Yapı Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günerler Ahşap Orman Ürünleri İnşaat Yapı Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün ümraniye'de Gökhan Günay tarafından kuruldu.

Taşkır Grup İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkır Grup İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Mustafa Taşkır tarafından kuruldu.

Buildin İnşaat Döküm Çelik Profil Orman Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buildin İnşaat Döküm Çelik Profil Orman Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Riza Çivtçi tarafından kuruldu.

Obs Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Obs Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Oussama Ben Salem tarafından kuruldu.

Serenay Endüstriyel Ürünler İnşaat Danışmanlık Gıda Ve Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serenay Endüstriyel Ürünler İnşaat Danışmanlık Gıda Ve Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rafaıl Babayev tarafından kuruldu.

Cotex Gayrimenkul Yatırım İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cotex Gayrimenkul Yatırım İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 137 bin 500 TL sermaye bedeli ile Adrıa Investments Lımıted tarafından kuruldu.

Rönesans İnşaat'ın Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Rönesans İnşaat’ın Hollanda'daki Schiphol Havalimanı projesini kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Rönesans, Hollanda’daki projeyi bitiremedi Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi' başlıklı yazısı...

Rönesans İnşaat dünya rekoru Haberi

Rönesans İnşaat dünya rekoru

Gerçekleştirdiği projelerle uluslararası marka haline gelen Rönesans İnşaat, dünya sıralamasına girecek bir performansa imza attı. Şirket, Saint Petersburg’da yapımını üstlendiği gökdelenin temel döşemesinin 19 bin 624 metreküplük beton dökümünü rekor bir performansla kesintisiz 49 saatte tamamladı. Böylece Rönesans İnşaat, bu alandaki dünya rekorunu 3 bin metreküp farkla aştı.



HER AŞAMASI ÖZEL OLARAK KURGULANDI


Rönesans İnşaat’ın ana müteahhitliğini yaptığı Gazprom ve bağlı şirketlerine ev sahipliği yapacak gökdelen projesi birçok açıdan “ilkleri” içeriyor. Komplekste yer alan 462 metre uzunluğunda ve 670 bin ton ağırlığında inşa edilecek kulenin temeli özel koşullarda kurgulandı. Projeye göre kule temel döşemesi 2 metre çapında ve 65 metre uzunluğunda, toprağı 85 metre delen kazıklar üzerinde oturuyor. Bu nedenle bina temelindeki döşemeye özel bir önem veriliyor. Üstesinden gelmesi en...