07 / 05 / 2024

rönesans Kahramanmaraş Piazza AVM ziyaretçi

rönesans Kahramanmaraş Piazza AVM ziyaretçi

2014 yılında dünyanın en büyük uluslararası inşaat şirketleri arasında 53'üncü sıraya yüksele Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş 'nin Kahramanmaraş'ta 2013 Nisan ayında hizmete açtığı Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, milyonlarca ziyaretçi ağırlıyor.

Bin kişiye mezar olan Rönesans Sitesi'nde son dakika gelişmesi! 4 kişi daha tutuklandı

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli Hatay'da depremlerde yıkılan ve yaklaşık bin kişinin hayatını kaybettiği Rönesans Sitesi'nin gözaltına alınanlardan 4 kişi tutuklandı.

Binlerce kişiye mezar olmuştu! Rönesans Rezidans ile ilgili beklenen haber geldi! Flaş gelişme...

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay'da binlerce kişiye mezar olan ve "Cennetten bir köşe" sloganıyla pazarlanan Rönesans Rezidans ile ilgili flaş gelişme yaşandı.

Yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın son bloğu da yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisi bölgede devam ederken enkaz kaldırma işlemleri hızşa devam ediyor. Yüzlerce kişiye mezar olan 250 konutluk Rönesans Rezidans'ın son blogu da yıkıldı.

Rönesans Rezidans'ın yapı denetim sorumlusu tutuklandı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın yapı denetim sorumlusu Ali Onur Çinçinoğlu tutuklandı.

Rönesans Rezidansın yıkılma nedeni ortaya çıktı! Prof. Dr. Ahmet Ercan tek tek anlattı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay’da bulunan 240 daireli Rönesans Rezidans bilindiği üzere yerle bir olmuştu. İşte Rönesans Rezidansın neden yıkıldığına dair detaylar!

Piazza Rönesans Evleri satılık!

Toplam 230 daire, 220 ofis, 160 mağaza ve 27 restorandan oluşan Piazza Rönesans Evleri satılık daire fiyatları 543 bin TL'den başlıyor.

Rönesans Piazza Maltepe satış fiyatı!

Rönesans Piazza Maltepe projesi Rönesans Gayrimenkul Yatırım imzasıyla inşa ediliyor. Rönesans Piazza Maltepe satış fiyatı 543 bin TL'den başlıyor.

Maltepe Piazza Rönesans proje fiyatları!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım tarafından inşa edilen Maltepe Piazza Rönesans proje fiyatları 502 bin TL'den başlıyor. Proje 230 daire, 220 ofis, 160 mağaza ve 27 restorandan meydana geliyor.

Rönesans Piazza Maltepe fiyatları 2017!

Rönesans Piazza Maltepe fiyatları 502 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Piazza Maltepe projesi Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Rönesans Maltepe Piazza fiyat listesi 2016!

Rönesans Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Rönesans Maltepe Piazza projesinde peşin ödemelerde yüzde 12 indirim sağlanıyor. Rönesans Maltepe Piazza fiyat listesi 2016...

Rönesans Piazza Evleri teslim tarihi!

Rönesans Piazza Evleri teslim tarihi Mart 2018 yılı olarak belirtiliyor. Rönesans Piazza Maltepe'de fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor...

Rönesans Piazza fiyatlar!

Rönesans Piazza fiyatları 450 bin TL'den başlayarak değişiyor. Maltepe Piazza Evleri'nde teslimler Mart 2018'de gerçekleştiriliyor...

Piazza Rönesans proje teslim tarihi!

Piazza Rönesans proje teslim tarihi Aralık 2018 yılı olarak belirtiliyor. Piazza Evleri'nde daire fiyatları 450 bin TL'den başlayarak değişiyor...

rönesans Kahramanmaraş Piazza AVM ziyaretçi Haberi

rönesans Kahramanmaraş Piazza AVM ziyaretçi

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş 'nin Kahramanmaraş'ta 2013 Nisan ayında hizmete açtığı Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, milyonlarca ziyaretçi ağırlıyor. 

2014 yılında dünyanın en büyük uluslararası inşaat şirketleri arasında 53'üncü sıraya yükselen Rönesans Holding'in, Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş kanalıyla Türkiye'nin çeşitli kentlerinde kurduğu alışveriş merkezlerinden biri olan Kahramanmaraş Piazza, bölgenin sadece alışveriş değil, eğlence ve yaşam merkezi de oldu.Kent merkezinde bulunan Kahramanmaraş Piazza, ulaşım kolaylığı, yürüyen merpenleri, panoramik asansörleri ve açık-kapalı toplam 1.100 araçlık otoparkı ile ziyaretçilerine rahat ve (erah alışveriş yapma imkanı tanıyor. Bünyesinde 5M Migros. Koçtaş. Teknosa, LC Waiklki, Media Markt. Crazy Game gibi önemli çekim merkezi olan mağazaları da bulunduran Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, yüzü aşkın markayı da ilk kez Kahramanmaraş halkıyla buluşturdu. 

26 Nisan 2013 te...