17 / 05 / 2024

Rönesans Maltepe ne zaman tamamlanacak

Rönesans Maltepe ne zaman tamamlanacak

250 milyon TL yatırım bedeli ile inşa edilen Rönesans Maltepe projesi, İstanbul Anadolu yakası Maltepe bölgesinde hayata geçiriliyor. Proje, 30 bin 617 metrekare arsa alanı üzerinde konumlanıyor...

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz ne zaman? Rönesans GYO kaç lot verecek?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. halka arz oluyor. Yapılan açıklamada halka arz büyüklüğü 4,5 milyar Türk Lirası olarak açıklanan halka arzda toplamda 33.357,450 lot dağıtımı yapılacağı kaydedildi. Rönesans Gayrimenkul Yatırım talep toplama tarihleri ne zaman?

Rönesans Holding, dünyanın 'En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' 2023 listesinde 9'uncu sırada! 

Rönesans Holding, dünya inşaat sektörüne ilişkin en köklü ve saygın değerlendirme olan ENR’nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 38’inci, Avrupa'da ise 9’uncu sıraya yerleşti. 

New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı: Lüks apartman neden yıkıldı?

New York Times tarafından yapılan bir araştırma ve adli analiz, büyük depremde kusurlu tasarım ve asgari denetimin nasıl ölümcül sonuçlar oluşturduğunu gözler önüne serdi. New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı. İşte o lüks apartmanın ölüm tuzağı olmasının nedenleri...

Rönesans İşletme Hizmetleri Danışmanlığı şirketinin satışında son durum ne?

Rönesans İşletme Hizmetleri Danışmanlığı şirketinin Danimarkalı ISS Facilities şirketine satılacağı duyurulmuştu. Peki satışla ilgili detaylar ne?

Erman Ilıcak: Rönesans İnşaat, müteahhitlik sektörüne meydan okumak için kuruldu!

Rönesans İnşaat, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde 23. sırada yer alıyor. Rönesans Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, "Rönesans İnşaat, müteahhitlik sektörüne meydan okumak için kuruldu" diye konuştu.

Rönesans Holding'ten koronavirüsle mücadeleye destek için 8 milyon lira bağış!

Rönesans Holding, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadeleye destek olmak amacıyla Ankara Valiliği'ne 8 milyon TL'lik bağışta bulundu.

Rönesans Holding'den Dünya Kadınlar Günü'ne özel video!

"Kadınların Rönesansı" başlığıyla yayınlanan videoda, Rönesans çalışanları, "İşini tutkuyla yaptıktan sonra kadın veya erkek olmanın bir farkı yok" mesajını veriyor...

Rönesans Holding’ten Ceyhan Endüstri Bölgesi’ne özel anlaşma!

Rönesans Holding, Ceyhan Mega Petrokimya Endüstri Bölgesi için Hollandalı Port of Rotterdam şirketiyle çerçeve iş birliği anlaşması yaptı. 

Rönesans Holding dünya liderleri arasında olmayı hedefliyor!

1993 yılında kurulan ve bugüne kadar Türkiye ve Rusya'nın yanı sıra Avrupa'daki hızlı büyüyüşüne de devam eden Rönesans Holding dünya liderleri arasında olmayı hedefliyor. 

Rönesans Piazza Maltepe satış fiyatı!

Rönesans Piazza Maltepe projesi Rönesans Gayrimenkul Yatırım imzasıyla inşa ediliyor. Rönesans Piazza Maltepe satış fiyatı 543 bin TL'den başlıyor.

Rönesans Gayrimenkul İzmir ne zaman teslim?

625 milyon 174 bin 183 TL yatırım bedeline sahip Rönesans Gayrimenkul İzmir projesi Ankara Caddesi üzerinde yükseliyor. Peki Rönesans Gayrimenkul İzmir ne zaman teslim?

Maltepe Piazza Rönesans proje fiyatları!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım tarafından inşa edilen Maltepe Piazza Rönesans proje fiyatları 502 bin TL'den başlıyor. Proje 230 daire, 220 ofis, 160 mağaza ve 27 restorandan meydana geliyor.

Rönesans Piazza Maltepe fiyatları 2017!

Rönesans Piazza Maltepe fiyatları 502 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Piazza Maltepe projesi Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Rönesans Maltepe ne zaman tamamlanacak Haberi

Rönesans Maltepe ne zaman tamamlanacak

5 katlı AVM, 27 katlı iş merkezi, 22 katlı konut bloğu, 4 katlı kapalı otoparktan meydana gelen Rönesans Maltepe projesi, Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. 


Maltepe Rönesans projesi; Carrefour - Maltepe Park AVM; güneyinde Cevizli Mahallesi, Diktaş Tekstil Fabrikası ve Ofisim İstanbul İş Merkezleri, Esenkent Mahallesi, D-100 Karayolu ve Esenkent metro istasyonu, Kartal Devlet, Kalp Damar ve Eğitim ve Araştırma hastaneleri, askeri alana yakın mesafede konumlanıyor.


Rönesans Maltepe projesi, 30 bin 617 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Projenin 45 bin metrekaresi iş merkezi, 92 bin 500 metrekaresi otopark, 84 bin 500 metrekaresi AVM alanı için ayrıldı. 


250 milyon TL yatırım bedeline sahip Rönesans GYO Maltepe projesi, 336 konut ve 450 ofisten meydana geliyor. Proje, toplam 240 bin metrekare inşaat...