02 / 05 / 2024

Rönesans Maltepe sıva sistemleri

Rönesans Maltepe sıva sistemleri

Baumit, sektörde bir ilke imza atarak makina sıvalarının silo ile sevkiyatına başladı. Şuan Primo 1 sıva sistemi için başlatılan uygulamanın ilk projesi de Rönesans Maltepe projesi oldu.

Rönesans Holding, dünyanın 'En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' 2023 listesinde 9'uncu sırada! 

Rönesans Holding, dünya inşaat sektörüne ilişkin en köklü ve saygın değerlendirme olan ENR’nin “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde 38’inci, Avrupa'da ise 9’uncu sıraya yerleşti. 

Rönesans İnşaat'ın Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Rönesans İnşaat’ın Hollanda'daki Schiphol Havalimanı projesini kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Rönesans, Hollanda’daki projeyi bitiremedi Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi' başlıklı yazısı...

Rönesans Holding’in Trend Topic: Sürdürülebilirlik Webinarı'nın kazananları belli oldu!

Mühendislik, gayrimenkul, sağlık, enerji ve petrokimya alanlarındaki yatırımlarıyla 28 ülkede 75 bin kişiye istihdam sunan Rönesans Holding tarafından, “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışmasının 7’ncisi gerçekleştirildi.

Rönesans Holding Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışması başvuruları 1 Mart'ta başlıyor!

Rönesans Holding’in, üniversite öğrencileri özelinde bu yıl yedincisini düzenlediği “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışması için başvuru süreci 1 Mart 2021 itibariyle başladı

Rönesans Holding Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışmasının ödül töreni yapıldı!

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp yaptığı açıklamada "Geçtiğimiz 6 yıl boyunca. Yarışmaya katılan başvurular ile toplamda 100 bin üniversiteli öğrenciye ulaşmış olduk." dedi.

Rönesans Holding’ten 'Bugünden Sürdürülebilir Geleceğe' webinarı!

Rönesans Holding tarafından düzenlenen  “Bugünden Sürdürülebilir Geleceğe” webinarında bir araya gelecek. 24 Eylül Perşembe günü düzenlenecek webinar, Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışmasının ödül töreninin ev sahipliğini yapacak.

Rönesans İnşaat Fortune 500'de ‘çalışan sayısı en yüksek’ şirket oldu!

Rönesans Holding, bünyesindeki RC Rönesans İnşaat Taahhüt A.Ş. ile Fortune 500’de lider konumda yer aldı. Rönesans İnşaat, geçtiğimiz yıl 40 bin olan çalışan sayısını bu yıl 54 bine taşıyarak Türkiye’de en çok istihdam sağlayan şirket unvanına sahip oldu.

Rönesans Holding, ‘Gelecek İçin Sürdürülebilir Yaşam’ı destekliyor!

Dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhidi listesinde 38’inci sıraya yükselen Rönesans Holding, 25. yılında, ‘Gelecek İçin Sürdürülebilir Yaşam’ı destekliyor.

Rönesans Holding sürdürülebilir yaşamı destekliyor!

Avrupa’nın en büyük 10’uncu inşaat şirketi olan ve dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhidi listesinde 38’inci sıraya yükselen Rönesans Holding, sürdürülebilir yaşamı destekliyor. 

Rönesans Piazza Maltepe satış fiyatı!

Rönesans Piazza Maltepe projesi Rönesans Gayrimenkul Yatırım imzasıyla inşa ediliyor. Rönesans Piazza Maltepe satış fiyatı 543 bin TL'den başlıyor.

Maltepe Piazza Rönesans proje fiyatları!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım tarafından inşa edilen Maltepe Piazza Rönesans proje fiyatları 502 bin TL'den başlıyor. Proje 230 daire, 220 ofis, 160 mağaza ve 27 restorandan meydana geliyor.

Rönesans Piazza Maltepe fiyatları 2017!

Rönesans Piazza Maltepe fiyatları 502 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Piazza Maltepe projesi Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Rönesans, sürdürülebilirliği mimar ve mühendislere aktaracak!

Rönesans Holding'in “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” projesinin bu sene üçüncüsünü gerçekleşti. Rönesans'ın hedefi sürdürülebilirlik kültürünün geleceği inşaa edecek genç mimar ve mühendislere kazandırılması.

Rönesans Maltepe sıva sistemleri Haberi

Rönesans Maltepe sıva sistemleri

Baumit, Avusturya merkezden aldığı know how’ı Türkiye’ye taşıyarak, her tür projeye ürün çeşitliliği ve kalitesinin yanı sıra teknolojik avantajları da sunmayı hedefliyor. Bu doğrultuda 2016’nın ilk yeniliği olarak başlatılan ve Türkiye’de sektöründe bir ilk olma özelliğine sahip silo ile ürün sevkiyatı, projelere hız, zaman, işçilik ve depolama alanlarında tasarruf gibi büyük avantajlar kazandırıyor.


Baumit’in 22 m3 hacme ve 7 metre yüksekliğe sahip siloları, proje alanına boş olarak taşınıyor ve dolumu alanda gerçekleştiriliyor. Ürün, silo altı ürün taşıma sistemi ile kullanım noktasına taşınıyor. 140 metreye kadar ürün sevk edebilen sistem, daha yüksek noktalara ara pompa ile ürün basabiliyor. Sistem ile ilgili her konuda teknik destek Baumit tarafından sağlanıyor.


İlk olarak konut, ofis ve AVM'den oluşan Rönesans Maltepe projesinde başlatılan uygulamada Primo 1...