10 / 05 / 2024

Rönesans sürdürülebilir yaşam projeleri

Rönesans sürdürülebilir yaşam projeleri

Dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhidi listesinde 38’inci sıraya yükselen Rönesans Holding, 25. yılında, ‘Gelecek İçin Sürdürülebilir Yaşam’ı destekliyor.

Sümer Evleri'nde yaşam Aralık 2023'te başlayacak!

Capella İnşaat tarafından Eskişehir'de inşa edilen Sümer Evleri'nde satışlar devam ediyor. Sümer Evleri'nde yaşam Aralık 2023'te başlayacak. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Hülya Uğuz Yedievli'den Sürdürülebilir Yaşam Alanları, İnsan Odaklı Kentler kitabı!

Sürdürülebilir Yaşam Alanları Uzmanı ve Ekonomist Hülya Uğuz Yedievli’nin 2. kitabı olan Sürdürülebilir Yaşam Alanları, İnsan Odaklı Kentler çıktı...

İnşaat sektörü yaşamımızdaki değişikliklerden etkileniyor!

MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, EMEA bölgesindeki en büyük marka ve iş dünyası festivali Brand Week İstanbul’da “21. Yüzyılda Evimiz Neresi?” başlıklı panelde Fütürist Ufuk Tarhan ile buluştu. Boysanoğlu, “İnşaat sektörü de yaşamımızdaki değişikliklerden nasibini alıyor" dedi.

Türkiye Hazır Beton Birliği'nden Hazır Beton Yaşam Döngüsü Rehberi!

Türkiye Hazır Beton Birliği, yeni çevreci yaklaşımlar konusu ile ilgili olarak farkındalığı artırmak için “Hazır Beton Yaşam Döngüsü Rehberi” hazırladı.

Rönesans Holding’in Trend Topic: Sürdürülebilirlik Webinarı'nın kazananları belli oldu!

Mühendislik, gayrimenkul, sağlık, enerji ve petrokimya alanlarındaki yatırımlarıyla 28 ülkede 75 bin kişiye istihdam sunan Rönesans Holding tarafından, “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışmasının 7’ncisi gerçekleştirildi.

Rönesans Holding Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışması başvuruları 1 Mart'ta başlıyor!

Rönesans Holding’in, üniversite öğrencileri özelinde bu yıl yedincisini düzenlediği “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışması için başvuru süreci 1 Mart 2021 itibariyle başladı

Koronavirüs yaşam alanlarını nasıl değiştirdi?

Move İç Mimarlık AŞ Kurucusu Barış Küpçü, koronavirüsün ev sahiplerinin yaşam tercihlerinde değişiklik yarattığını dile getirdi. 

Rönesans Holding’ten 'Bugünden Sürdürülebilir Geleceğe' webinarı!

Rönesans Holding tarafından düzenlenen  “Bugünden Sürdürülebilir Geleceğe” webinarında bir araya gelecek. 24 Eylül Perşembe günü düzenlenecek webinar, Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışmasının ödül töreninin ev sahipliğini yapacak.

Nihat Şen: Sürdürülebilir gelecek için kentsel dönüşüm fırsat!

Kentsel Dönüşüm Uzmanı Mimar Nihat Şen, sürdürülebilir bir gelecek için kentsel dönüşümün bir fırsat olduğundan bahsediyor. 2030 yılında yaşanabilecek susuzluğa dikkat çeken Şen, “Kentsel dönüşümle İstanbul’un su ihtiyacının yüzde 27’sini karşılayabiliriz” diye konuşuyor.

Sürdürülebilir Geleceği Tasarla yarışması başvuruları başlıyor!

Rönesans Holding’in bu yıl  altıncısını düzenleyeceği “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışması için başvuru süreci başladı. Yarışmanın bu seneki konsepti ise “Kendine Yeten Verimli Yaşam Alanları” olarak belirlendi...

Konut: Bir insan hakkı mı, bir yatırım aracı mı?

Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali 2019 seçkisinde yer alan BASKI (PUSH) filmi 6 Şubat tarihinde Pera Müzesi’nde tekrar izleyiciyle buluşuyor...

Konut bir insan hakkı mı, bir yatırım aracı mı?

Kasım 2019 tarihinde gerçekleşen Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali’nden sonra film seçkisinde yer alan Baskı (Push) filmi, Şubat ayında bir panele konu oluyor. 6 Şubat tarihinde yapılacak film gösteriminin ardından düzenlenecek panelin konusu; Konut: Bir insan hakkı mı, bir yatırım aracı mı?

Sürdürülebilir Geleceği Tasarla Yarışması 5'inci kez düzenlendi!

Rönesans Holding'in bu yıl beşinci kez düzenlediği “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışması sonuçlandı. Yarışmada birinci İstanbul Teknik Üniversitesi’nden Ece Avcı oldu. Yarışmada toplam 10 dalda 15 öğrencinin projesi ödüle sahip oldu.

Rönesans sürdürülebilir yaşam projeleri Haberi

Rönesans sürdürülebilir yaşam projeleri

Avrupa’nın en büyük 10’uncu inşaat şirketi olarak faaliyetlerini sürdüren ve dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhidi arasında yer alan 38’inci sıraya yükselen Rönesans Holding, bu yıl dördüncüsünü düzenlediği “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışmasını, 25.yılında, sektöre ve gençlere armağan ediyor.

2015 yılından bu yana gerçekleştirilen proje kapsamında geleceğin mimar ve mühendis adayı 20 bin gence dokunmayı başaran Rönesans’ta hedef 5 yıl içinde 100 bin gence ulaşmak.

Hayal edilmemişi hayal ederek, başarmak için dönüşümün ve yeniliğin gücüne inanan Rönesans Holding, “Sürdürülebilir Geleceği Tasarla” yarışmasıyla bir kez daha geleceğin profesyonelleri olan üniversite öğrencileriyle buluşuyor. Global başarı hikayesinden kazandığı deneyimi sosyal sorumluluk projeleriyle gençlere aktarmaya devam eden Rönesans Holding tarafından düzenlenen ve “Gelecek Burada Başlıyor” mottosuyla yola çıkılan yarışma için başvurular devam ediyor. 

11 Mayıs 2018 tarihine...