14 / 05 / 2024

RönesansBiz Küçükyalı satılık ofis

RönesansBiz Küçükyalı satılık ofis

Türkiye’nin en önemli ofis projelerinden RönesansBiz Küçükyalı’nın konforlu A sınıfı ofis alanları JLL imzasıyla kiralandı. 46 bin metrekarelik Ofispark’ta 35 bin metrekarelik alanda Turkcell, 11 bin metrekarelik bölümde ise Bosch kiralama yaptı.

İstanbul'da rıhtımlı yalı satılıyor! Bebek'teki 19 odalı, 8 banyolu saray yavrusunun fiyatı 185 milyon dolar! 

İstanbul'un en lüks semtlerinden Bebek'te 19 odalı, 8 banyolu ve rıhtımlı yalı satılıyor. İşte ayrıntılar...

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

En zor ev işleri arasında yer alan ütü işlemini zahmetsiz ve zevkli hale getiren Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri ve fiyatı araştırılıyor. Peki, bu ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Arçelik AFC 340 S Fibona Serisi Ankastre Multifonksiyon Fırın ne kadara satılıyor, Teknik özellikleri neler? 

Arçelik Buhar Destekli Fırın, sahip olduğu geniş iç hacim, 3D Pişirme Teknolojisi ve  Hot Aero Pro Teknolojisi sayesinde pişirme işlemini gerçekleştirir. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Karaca Konuşan Airfryer ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Karaca 20 Mart 2023 fiyat listesi

Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer Space Gray, kızartma, ev yoğurdu, sebze - meyve kurutma ve sulu yemek hazırlama fonksiyonlarıyla öne çıkıyor. Peki ürün ne kadara satılıyor? 

Vestel Kurutmalı Çamaşır Makinesi ne kadara satılıyor? Özellikleri neler ? İşte Vestel 13 Mart 2023 fiyat listesi 

Hem çamaşır hemde kurutma makinesi arayışı içinde olanlar, Vestel 1400 Devir KCMI 98142 G WIFI 9 Kg Yıkama 6 Kg Kurutma Kapasiteli Çamaşır Makinesi 9 taksitle satışa sunuldu. 

Bosch HBF514BH0T Ankastre Fırın ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte 8 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch HBF514BH0T Ankastre Fırın, camlı kapak tasarımı, pişirme işlemi bittiğinde verdiği sesli uyarı sistemi  ve 8 farklı pişirme fonksiyonu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Peki bu ürün ne kadara satılıyor?

Konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Depremler sonrasında konut piyasasında ilk bakışta yaşanan ve sonrası için yaşanması olası değişimi sektör uzmanları değerlendirdi. Peki konut sektörü depremden nasıl etkilendi? Satılık ve kiralık ev fiyatları artacak mı? Ev alacaklar hemen bakın!

Miras kalan ev nasıl satılır? Miras kalan ev satılır mı?

Miras kalan ev satılır mı, nasıl satılır? soruları kendilerine miras kalan kişiler tarafından sorulmaktadır. İşte yanıtlar!

İnşaat sektörünü neler bekliyor? Satılık ve kiralık ev fiyatları düşecek mi?

Bornova ve Bayraklı Müteahhitler ve İşadamları Derneği Başkanı Caner Tan, inşaat sektöründeki son durum ile kiralık ve satılık konut fiyatlarını değerlendirdi. İşte Caner Tan'ın o açıklamaları...

Banka ipotekli konutun satışı nasıl yapılır? İpotekli ev satılır mı?

Bankaların verdikleri kredi karşısında aldığı teminata ipotek denir. Kişinin aldığı krediyi ödememesi halinde konut satışa çıkarılarak banka borcu kapatılır. Peki, ipotekli ev satılır mı? Banka ipotekli konutun satışı nasıl yapılır? İşte yanıtı…

Satılık konut fiyatları en hızlı hangi ilde arttı?

sahibindencom ve Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM)’ın hazırladığı “sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü” raporunda satılık konut fiyatlarının en hızlı arttığı illere yer verildi. İşte detaylar...

Kırıkkale'de arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı ihalesi!

Kırıkkale ili, Merkez İlçesi, Fabrikalar Mahallesi Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi, Kırıkkale Belediyesi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale ve Sözleşme Yönetmeliğine göre ihale edilecek. İsteklinin cirosunun 10 milyon TL’den az olmaması gerekiyor.

RönesansBiz Küçükyalı satılık ofis Haberi

RönesansBiz Küçükyalı satılık ofis

Gayrimenkul danışmanlığını JLL Türkiye’nin yaptığı Türkiye’nin en önemli ofis projelerinden RönesansBiz Küçükyalı’nın konforlu A sınıfı ofis alanları JLL imzasıyla kiralandı. 46 bin metrekarelik Ofis Park’ta 35 bin metrekarelik alanda Turkcell, 11 bin metrekarelik bölümde ise Bosch yer alıyor. Kısa sürede yoğun ilgi gören proje, kullanıcılarına metro durağına yakınlık, geniş otopark kapasitesi, kafe, restoran ve yemekhane alanları gibi pek çok imkan sunuyor.

Ticari gayrimenkul danışmanlık hizmetleri sunan JLL Türkiye’nin kiralama danışmanlığını üstlendiği RönesansBiz Küçükyalı’nın konforlu A sınıfı ofis alanlarının kiralama çalışmaları JLL tarafından tamamlandı. Turkcell ve Bosch, JLL Türkiye’nin danışmanlığını yaptığı RönesansBiz Küçükyalı projesini seçti.


Turkcell birçok operasyonunu tek merkezden yönetecek


Toplam 46 bin metrekarelik ofis alanı olan projenin iki bloğundaki 35 bin metrekarelik bölümü Turkcell tarafından kiralandı. Turkcell, İstanbul’un farklı bölgelerindeki operasyon...