24 / 05 / 2024

Rostov Havalimanını limak yapacak

Rostov Havalimanını limak yapacak

2018 yılında yapılacak Dünya Kupası Finalleri için Rusya'nın Rostov kentinde yapılacak olan yaklaşık 8 milyon yolcu kapasiteli havalimanı inşaatı işinde idare, Limak İnşaat ve ortağı Marashstroy'u seçti.

Kuveyt Havalimanı’nın yeni terminali ilk LEED GOLD binası olacak!

Limak İnşaat imzası taşıyan Kuveyt Uluslararası Havalimanı’nın yeni terminal binasının yüzde 35'i tamamlandı. Bina, yolcu terminalleri arasında dünyanın ilk LEED GOLD binası olacak.

Limak-Marashstroy, Rusya Habarovsk Havalimanı'nı yapacak!

Limak-Marashstroy, Rusya'da Habarovsk şehri havaalanının yolcu terminali ihalesini kazandı. Havalimanının inşaatı bu ay başlayacak...

Limak, Rostov Havalimanı'nın inşaatını tamamladı!

Limak, Marashstroy ile birlikte inşa ettiği 222 milyon dolarlık Rostov Havalimanı’nın inşaatını tamamladı. SSCB’nin dağılmasından sonra sıfırdan yapılan ilk havalimanı aralıkta açılacak. Limanı yılda 10 milyon yolcu kullanacak

Ferşat Kolbakır, Samsun Çarşamba Havalimanı'nın kapatılması hakkında bilgi verdi!

UZAYTEM Genel Havacılık İşletmesi Sorumlu Müdürü Prof. Dr. Ferşat Kolbakır, Samsun Çarşamba Havalimanı'nın 3 ay kapanmasının ardından özel uçakları ile kente gelmek isteyen iş adamlarının OMÜ Havaalanı'nı kullanabileceğini belirtti.

Rize-Artvin Havalimanı'nın ihalesi için 15 firma şartname aldı!

Dünyanın üçüncü, Türkiye'nin ikinci, deniz üzerine dolgu yöntemiyle inşa edilecek havalimanı olacak Rize-Artvin Havalimanı'nın ihalesi için 15 firma şartname satın aldı.

Karat 34 Atatürk Havalimanı'nın yanı başında yükseliyor!

Atatürk Havalimanı’nın hemen yanında yükselen prestijli bir karma yaşam projesi olan Karat 34’te 0,42’den başlayan oranlar ve 120 aya varan vadelerle ev sahibi olabilirsiniz.

Atatürk Havalimanı’nın hemen yanında tarihi fırsat!

Atatürk Havalimanı’nın hemen yanında yükselen prestijli bir karma yaşam projesi olan Karat 34’te 0,42’den başlayan oranlar ve 120 aya varan vadelerle ev sahibi olabilirsiniz..

3. havalimanının başarısı belgesel oluyor!

Tamamlandığında yılda 200 milyon yolcuya ev sahipliği yapması beklenen İstanbul Yeni Havalimanı'nın başarısı belgesele çekilecek. Belgeselin ardından kitap da yazılacak.

TAV, Küba Havana Havalimanı’nın işletmesi için son aşamada!

TAV CEO’su Sani Şener, yapımı devam eden 3. havalimanına rağmen Atatürk Havalimanı’na yatırım yapmaya devam ettiklerini belirterek, "Küba’da ise Havana Havalimanı’nın işletmesi için son noktaya geldik." dedi.

TAV, Umman Maskat Havalimanı'nın yolcu salonunu işletecek!

TAV İşletme Hizmetleri, Umman'ın başkenti Maskat Havalimanı'nın yeni terminal binasında özel yolcu salonu işletmesi için açılan ihaleyi kazandı.

Rize-Artvin Havalimanı'nın ihalesi iptal edildi!

Dünyanın üçüncü, Türkiye'nin ikinci deniz üzerine dolgu yöntemiyle inşa edilecek havalimanı olacak Rize-Artvin Havalimanı'nın ihalesi, projede revizyon yapılacağından dolayı iptal edildi.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın yüzde 30'u tamam!

Cumhuriyet tarihinin en büyük projelerinin başında gelen İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk etabının yüzde 30'u tamamlandı. İlk etap için şu ana kadar 2 milyar avro harcandı.

Sivil havacılık sektörü yeni havalimanını dört gözle bekliyor!

BoraJet Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Akol,Türk sivil havacılık sektörünün üçüncü havalimanıyla büyüyeceğini kaydederek sektörün havalimanını dört gözle beklediğini belirtti.

Rostov Havalimanını limak yapacak Haberi

Rostov Havalimanını limak yapacak


Dünya Kupası Finallerine ev sahipliği yapacak Rusya'da Rostov şehri havalimanı inşaatı işi için Limak seçildi.  2018 yılında yapılacak Dünya Kupası Finalleri için Rusya'nın Rostov kentinde yapılacak olan yaklaşık 8 milyon yolcu kapasiteli havalimanı inşaatı işinde idare, Limak İnşaat ve ortağı Marashstroy'u seçti. Yapılan resmi tebligata göre Haziran ayı sonunda Rostov Havalimanı inşaatı için imzalar atılacak.  Limak Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Bacaksız, "Projenin yaklaşık bedeli 210 milyon euro olacak. İnşaatın iki yıl içinde tamamlanması ve 2018 yılında yapılacak olan Dünya Kupası Finallerine yetiştirilmesi hedefleniyor" dedi. Limak açısından Rusya'da alınan ilk proje olması bakımından projenin büyük önem taşıdığını belirten Bacaksız, havalimanın tamamen sıfırdan yapılacağını ve yaklaşık 8 milyon yolcu kapasitesine sahip olacağını söyledi. Rostov Havalimanı'nın inşası için müteahhit firma seçim süreci...