29 / 04 / 2024

rotana istanbul

rotana istanbul

Mar Yapı, Basın Ekspres Yolu’ndaki ‘Tri G’ projesinde, Körfez’in en büyük otel zincirlerinden Rotana ile ortaklık yaptı. Türkiye’de Arjaan markasıyla yer alan Rotana, Centro’yu da getirmiş oldu.

Rotana İstanbul'un yeni Genel Müdürü Emre Güllüler oldu!

Orta Doğu, Afrika ve Türkiye’ de 66 otelin yönetiminden sorumlu olan yakın dönem içerisinde otel sayısını 100’e çıkarmayı hedefleyen ROTANA zincirine bağlı; Centro WestSide & WestSide Arjaan by Rotana İstanbul’a yeni Genel Müdür atandı. 

Rotana İstanbul Turizm Gıda İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotana İstanbul Turizm Gıda İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed A.M. Mohammedkamal tarafından kuruldu. 

West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul açılıyor!

Turizm sektörünün geleceğine inanarak, yatırım rotalarını Türkiye’ye çeviren Birleşik Arap Emirlikleri, Abu Dhabi merkezli ROTANA HOTELS GROUP, MAR YAPI ortaklığı ile West Side Arjaan by ROTANA & Centro West Side İstanbul’u hizmete açıyor.

Rotana İstanbul: Yaşamın ortasında hayatın rotasında!

Kartal Mert Sitesinin yerine yapılan Rotana İstanbul projesi ''Yaşamın ortasında hayatın rotasında” sloganıyla basına tanıtılıyor.

Rotana ve DAP Yapı İstanbul'daki otellerini tanıttı!

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden Rotana'nın İstanbul'da hizmete açılan iki oteli, Maltepe'de yer alan Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana tanıtıldı.

Rotana, İstanbul'da iki otelle hizmet vermeye başladı!

DÜNYANIN önde gelen otel zincirlerinden olan ve Orta Doğu, Afrika, Güney Asya, Doğu Avrupa'da hızla büyüyen Rotana, İstanbul'da iki otelle hizmet vermeye başladı.

Rotana İstanbul’da 2 otelle hizmet vermeye başladı!

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden olan ve Orta Doğu, Afrika, Güney Asya, Doğu Avrupa’da hızla büyüyen Rotana, İstanbul’da iki otelle hizmet vermeye başladı.

Rotana, Haziran ayında Türkiye'de 2 yeni otel açacak!

Rotana, istanbul'da haziran ayında iki yeni otel açmaya hazırlanıyor. "Burgu Arjaan by Rotana" ve "Tango Arjaan by Rotana" Haziran 2015'te kapılarını açıyor.

Rotana, İstanbul’da iki yeni otel açmaya hazırlanıyor!

Orta doğu’nun en büyük otellerinden Rotana, İstanbul’da iki otel açmaya hazırlanıyor. Grup, Haziran’da açılacak Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana birlikte 6 otel planlıyor.

Rotana ve DAP Yapı İstanbul'da 2 yeni otel açacak!

Ortadoğu'nun en güçlü otel zincirlerinden Rotana, Dap Yapı işbirliğiyle İstanbul'da iki yeni otel açmaya hazırlanıyor. Otellerin açılışıyla birlikte Rotana, 318 odayı portföyüne ekleyecek.

Rotana İstanbul'da iki otel açıyor!

Ortadoğu'nun en güçlü otel zincirlerinden Rotana, Dap Yapı işbirliğiyle İstanbul'da iki yeni otel açmaya hazırlanıyor. Otellerin açılışıyla birlikte Rotana, 318 odayı portföyüne ekleyecek. İşte ayrıntılar...

Rotana, İstanbul’da iki yeni otel açıyor!

Dap-Yapı’nın sahip olduğu oteller ile Rotana portföyüne 318 oda eklemiş oluyor. Dap-Yapı ile imzalanan anlaşma dahilinde Rotana İstanbul’da iki yeni otel açıyor.

Moment İstanbul'da dairelerin yüzde 25'i satıldı!

AC Yapı'nın istanbul Anadolu Yakasfndaki Kartal'da inşasına başladığı Moment İstanbul projesi, konut yatırımcılarının yeni adresi haline geldi. Yoğun ilgiyle satışların başladığı projede dairelerin yüzde 25'i sahiplerini buldu.

rotana istanbul Haberi

rotana istanbul

GÜNEŞLİ Konutlar, G Plus, Divan Residence at G Plus ve G Marin Managed By Divan projelerini hayata geçiren Mar Yapı, Basın Ekspres Yolu’ndaki yeni projesi Tri G’yi tanıttı. Mar Yapı, Tri G için Körfez’in en büyük otel zincirlerinden biri olan Rotana ile anlaştı. Mar Yapı’nın yüzde 60, Rotana’nın ise yüzde 40 sermaye payına sahip olacağı projede, Rotana’nın markalarından Centro faaliyet gösterecek. Rezidans dairelerin satışları Dubai’de yapılması planlanan lansmandan sonra başlayacak.

75 milyon $ yatırım

Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, projenin yatırım bedelinin 75 milyon dolar olacağını belirterek, “Bu yıl Temmuz ayında ruhsatını aldığımız projenin inşaatına bir ay içinde başlayacağız. Proje, sekiz katta 152 odalı bir Centro otel, 17 katta toplam 153 adet rezidans, 2 bin 500 metrekare ticari alandan...