29 / 04 / 2024

rte üniversitesi lojman

rte üniversitesi lojman

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'nin Güneysu İlçesi'nde temeli önceki gün atılan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin lojman inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Bingöl Üniversitesi'nin yeni inşaatları yükseliyor!  

Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, 48 adet lojman yapım işinin temel atma törenine katıldı. Çapak ayrıca inşaatı devam eden yatırımlarda incelemerde bulundu.

Rize Güneysu'da RTE Üniversitesi kampüsü için acele kamulaştırma!

Rize'de Güneysu İlçesi'nde bulunan bazı gayrimenkuller Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi kampüs bütünlüğü için acele kamulaştırılıyor..

Namık Kemal Üniversitesi'nden 3.6 milyon TL'ye satılık lojman!

Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü tarafından mülkiyeti üniversiteye ait kullanım vasfını yitirmiş 22 adet daireden oluşan lojman ihale usulü ile satılıyor...

Üniversiteliler Kastamonu'da eski okul ve lojmanı yenilediler!

İstanbul Bilgi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencileri, Kastamonu'nun Cide İlçesi Baş Köyü'nde atıl durumdaki eski köy okulu ve lojmanını yenileyip köy konağı yaptı.

İstanbul Üniversitesi’nin Roma'daki daireleri lojman mı oldu?

İstanbul Üniversitesi’ne Türk öğrencilerin kalması için İtalyan vatandaşın bağışladığı Roma’daki 3 daire, büyükelçilik lojmanı oldu. Diğer bağışlanan para mücevher, tablolar da ortada yok.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi lojmanlarının temeli atıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'nin Güneysu İlçesi'nde temeli önceki gün atılan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin lojman inşaatlarında incelemelerde bulundu.

RTEÜ İlahiyat Fakültesi'nin yeni binası açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) İlahiyat Fakültesinin yeni hizmet binasının açılış töreninde yaptığı konuşmada, eserin Rize’ye, ülkeye ve tüm İslam alemine hayırlı olmasını diledi.

Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü'ndeki konukevi riskli mi?

Marmara Üniversitesi, Göztepe Kampüsü'nde yer alan 10 katlı binayı lojman ve konukevi olarak kullanıyor. Göztepe kampüsünde bulunan bu binanın riskli olduğuna dair raporlar yer alıyor.

TOKİ Bayburt Üniversitesi 2. etap lojman inşaatı ihalesi bugün!

Toplukonut İdaresi Başkanlığı Bayburt Üniversitesi 2 Etap 60 Adet Lojman İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün saat 14:00'de gerçekleşecek.

RTE Üniversitesi ek bina ikmal inşaatı ihalesi sonuçlandı!

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı 2014/32533 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım işi ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. İhaleye üç firma teklif verdi.

TOKİ Hakkari Üniversitesi lojman ve derslik binası ihalesi yarın!

TOKİ Hakkari Üniversitesi, kafeterya - yemekhane, lojman ve derslik binaları inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapımı ihalesi yarın yapılacak...

TOKİ Hakkari Üniversitesi lojman ve derslik binaları yaptıracak!

TOKİ Hakkari Üniversitesi kafeterya - yemekhane, lojman ve derslik binaları inşaatının ihalesini 25 Mart 2013 tarihinde yapacak. İhalede yer tesliminden itibaren 700 iş günü süresi veriliyor...

TOKİ, Abant İzzet Baysal Üniversitesi'ne lojman yapacak!

YOKİ, 1999 depreminden sonra Abant İzzet Baysal Üniversitesi personeli için inşa edilen 150 prefabrik konut yıkılarak, yerine kalıcı lojmanlar inşa edilecek

rte üniversitesi lojman Haberi

rte üniversitesi lojman


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'nin Güneysu İlçesi'nde temeli önceki gün atılan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin lojman inşaatlarında incelemelerde bulundu.


Basın mensuplarının alınmadığı inşaat alanının çevresinde de geniş güvenlik önlemleri alındı. Yaklaşık 1,5 saat süren inceleme ardından inşaat alanından ayrılan Erdoğan'ın konvoyunun çevresindekiler tarafından kesildi. Erdoğan burada bekleyen 98 yaşındaki Mustafa Cebir ile görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ardından Aktepe Köyü'ne çıkarak 4 yıl önce vefat eden teyzesi Meliha Er'in mezarını ziyaret etti.



Yeni...